Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Тоа е тоа, рутинирана победа иако можевме и уште некој гол да дадеме. Го тражиме Видиќ?! Ма каков Видиќ бе, за Гарај го имам истото мислење како иза Лас. За една утакмица до сега неможем да кажем лош збор за нив двајца, иако првиов нема играно многу, но премногу е сигурен што ме радува многу. Марсело значи кога ќе му се спојат жичките, дојди допри го :) Роналдињо може гомна да јаде :) На Роналдо не му беше денот очигледно, се трудеше многу ама џабе. Или ќе му ја земат, или кога треба да шутне ќе се лизне. Не му идеше ич. Гаго ме остави без коментар, најдобра партија за него откога е во Реал. Добро работеа со Чаби, жално што се повреди Алонсо...а исто и ВдВ :(

Се на се, одличен натпревар.

Член од
6 јануари 2009
Мислења
511
Поени од реакции
72
Van der Vaart suffered a puncture on the twin Alonso left leg and a bruised head of the fibula in the same leg

Realmadrid.com

The medical services of Real Madrid C.F. have reported that Van der Vaart suffered a puncture in the lateral left leg. The Netherlands international had to leave the field in the 21st minute and was replaced by Esteban Granero. Alonso, meanwhile, suffered a contusion to the head of the fibula in his left leg. Was substituted in the 82nd minute by Guti. Both players are pending developments to determine the extent of their injuries.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Барса победи така да пак ќе си ја бркаме 1 позиција ама не уште долго.Едно само не ме радува а тоа е играта на Кака,едноставно изгубен е без мотивација игра.Единствената замерка за Пелегрини е тоа што треба да му дава повеќе минутажа на Бензема.Знам дека нема место и викам некој да го тргне од составот ама на полесни или решени натпревари да проработи,инаку узалуд 35 М.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Кака беше месец ипол одсутен...се знаеше дека нема да изигра ништо посебно. Не дека и предтоа беше нај-нај, ама неможе да биде тоа што беше у Милан. Не дека игра послабо, туку овде покрај него има уште 2-3 кои можат да го направат тоа што го правеше у Милан. Искулирајте, важно е да победуваме...

Jin

Член од
17 февруари 2008
Мислења
419
Поени од реакции
20
Задоволен сум што победивме. Нити се очекуваше некоја сјајна игра од било кого зашто имаше многу лоши услови за игра, но сепак добро се изборивме и победивме.

Член од
10 декември 2009
Мислења
534
Поени од реакции
87
Иако условите за игра беа многу лоши, играта беше одлична, штета што не дадовме повеќе голови. Кака изигра одлично, имаше многу пробиви и две одлични шанси, но немаше малце среќа.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Каков гол на Хигуаин :vozbud:

П.С.Честито победа.:smir:

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Има некоја информација за повредиве колку се сериозни и колку ќе отсуствуваат

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37
Eпа вака ке почнам од одбраната, одлична Албиол беше супер не паничеше коа топката беше кај него. Гарај звер одлична игра. Гаго ме изненади со Чаби беа прав тандем, Кака конечно живна малце иако му фалеше гол, Роналдо одличен, Игуаин одличен. Све на све супер натпревар со оглед на теренот.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Абе малце оф-топик...одамна ме инатересира а неам прашано....зашо прајт онака Гранеро со ракан се држи за око.....некој мушичка дан му влегвит секој пат гол ко ќе дајт?:)...не најозбилно...мислам дека иван че биде најкомпетентен да одгововрит на ова прашање.....:smir:

Fear In Madrid

Hala Madrid ! ! !
Член од
26 ноември 2009
Мислења
332
Поени од реакции
37
Абе малце оф-топик...одамна ме инатересира а неам прашано....зашо прајт онака Гранеро со ракан се држи за око.....некој мушичка дан му влегвит секој пат гол ко ќе дајт?:)...не најозбилно...мислам дека иван че биде најкомпетентен да одгововрит на ова прашање.....:smir:
хихихих...неговиот прекар е Пират...и затоа го прај тоа....знаеш пиратите имаат вржано она црно на едно око..хаха...а зарем не ти личи на пират..со неговата коса и брада некогаш :):pos2:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
И Гути синоќа ме изненади. Од кога влезе, за време од 5 минути имаше 3-4 одлични паса кон Роналдо и Игуаин.

=

:tv:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
И Гути синоќа ме изненади. Од кога влезе, за време од 5 минути имаше 3-4 одлични паса кон Роналдо и Игуаин.
Гути може да ме изненади само со залагање и со трчање. За асистенциите нема што да се збори, намбр уан!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom