Карлос потпиша за Коринтијас.Јас мислам најарно е да се потпише со Карлос шестмесечен договор, па на лето да се стабилизира одбраната, а за купување мислам оти многу пари дадовме летово, па не би било пожелно да се расфрла Перез и зимава
Да ви беше Калдерон претседател ништо чудноА да си го земеме пак Faubert па да го трансформираме во некој лев/десен бек? Има потенцијал во детето. Мислам дека ќе се снајде на која било позиција.jea:
Абе све е ок, ама треба некој што ќе може да се рачуна на него и во ЛШ. Позајмица на некој аргентинец или бразилец до крај на сезона, да биде резерва на Гарај и Албиол, а кога ќе му се даде шанса ако се покаже ќе го купат, ако не назад од кај што дошол. Нема потрба од фрлање на пари.Појма неам зашто ама многу ми праи мерак Таиво... Цврст, доволно брз колку што го иам глеано, а неколку пати имам глеано утакмици на Марсеј само заради него, ретко греши не е киксер, после солиден центаршут има, јас би му го препорачал на Перез него, ваљда и нема мнг пари да биде а би завршил доста работа....
Под итно да му го земат аудито и да му дадат фиќо...не е за него брза кола. Претера...Бензема повторно направил сообраќајка. За среќа пак без повреди.
Ахахахха, овој нека си плати возач поарно вака парите ќе ги дава за поправка а и срамот го јаде само:pos2:Бензема повторно направил сообраќајка. За среќа пак без повреди.
За сите скептици во врска со Кака, ова е признание од еден од соиграчитеИграчот за врска на Реал Мадрид, Чаби Алонсо го пофали својот клубски колега Кака во интервју за весникот Марка.
„Кака го тера Реал Мадрид да игра многу подобро. Тој е движечка сила во тимот“, убедено изјави 30-милионското засилување од Ливерпул.
„Ја започнавме сезоната многу добро. После Ел Класико започнавме да ја развивате играта и да твориме на теренот“, призна баскискиот играч во Реал Мадрид.
„Многу пати ни се случува да ја комплицираме играта, но тоа е нормално“, довери уште Алонсо. „Недостигот на Пепе е факт, сепак треба да го прифатиме. Тежок е тој факт, но факт е. Морама да продолжиме со тоа кое што го имаме“, сигурен е европскиот шампион со Шпанија.
Овој Бензема стварно не е нормален не размислуива на последиците ц ц цХахах Бензема не е салам,само сообраќајки прај,сигурно нема возачка...:pos2:
Интересна изјава
Ивановиќ: Реал Мадрид е сон за секој фудбалер.