Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
еве читајте што не купивме за исти пари:

http://sportdenes.com/mеdjunarodеn-fudbal/shpanija/2009.-е-godina-na-vilja.html

бај д веј многу подобар и од него е бензема... :pos2:
дури просто се чудам како до сега не забележав дека е иста копија на Ronaldo luis nazario de lima, извинете ги повлекувам сите лоши зборови за дечкото, дури ги има истите дриблинзи,и брзина, и техника дури и исто прецизен ко него е.. види мајке му глуп сум бил не сум знаел кај гледам...
п.с. извинете сите ако ве навредив во право сте :smir:

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37
Леле Читам и немоожам да се изначудам. Кака не бил добар, овој не бил добар, оној не бил добар, оној коа играше таму беше подобар. Ццц дај оладете малку.

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
чекај малце,самиот изјавува (така беше и со робен,снајдер)

ако овој е роналдо до сега требаше 4-5 избран за најдобар фудбалер на на светот :tv: , нормалнили сте со кој правите споредби :uvo:
Робен, Снајдер, ВдВ, беа играчи донесени од Калдерон и Перез уште на самиот почеток ги стаи на трансвер листа
А тоа дека Бензема е светлосни години позади Il Fenomeno на негова возраст е факт нема ни исти потези ни движења ни брзина а ни најважното - чувство за гол

Ама има време за него да се докаже и биди сигурен дека нема да го продадат од 2 причини
1.На Перез му е еден од омилените играчи уште од поодамна
2.Реал е тимот од соништата на Бензема и нема намера да си замине

Така да најмалку во следните 2 год биди сигурен дека ќе го гледаш

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Робен, Снајдер, ВдВ, беа играчи донесени од Калдерон и Перез уште на самиот почеток ги стаи на трансвер листа
А тоа дека Бензема е светлосни години позади Il Fenomeno на негова возраст е факт нема ни исти потези ни движења ни брзина а ни најважното - чувство за гол

Ама има време за него да се докаже и биди сигурен дека нема да го продадат од 2 причини

првата причина што ја дае нема врска...Бензема не му е омилен играч на Перез, туку Ронладо и Кака му се омилени, а причината зошто Бензема е на Сантијаго Бернабеу, само заради Зидан тоа била негова одлука да се доведат со Рибери (Рибери не е дојден заради Баерн ова она се знае)
втора причина не само на Бензема скоро на секој фудбалер, Реал му е тим од соништата во кој би сакал да заигра.:tv: :smir:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266

па тоа ми е целта... нема ама баш ништо слично со роналдо(освен ќелавицата) за толку да се форсира буквално од сите и затоа и го мразам затоа што уште ништо не докажал во животот освен една добра сезона во лион (и внимавај ЛИОН ФРАНЦИЈА ЛИГА), и одма ѕвезда го правите, е тоа ме нервира кај такви типови...
да изиграше уште 2-3 сезони во лион и да се оформеше како напаѓач, па дури после да го купевме... во него има талент и еден од подобрите таленти е,ама нема ни години а ни искуство да предводи напад на реал... затоа сакам Виља место него да се купеше и уште сакам да се доведе (читај погоре оставив линк,што направи типацот за 1 година...)
а највеќе се форсира да игра скоро секоја утакмица пошто е вложено во него(прерано и премногу)
поздрав

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.628
Поени од реакции
14.530
првата причина што ја дае нема врска...Бензема не му е омилен играч на Перез, туку Ронладо и Кака му се омилени, а причината зошто Бензема е на Сантијаго Бернабеу, само заради Зидан тоа била негова одлука да се доведат со Рибери (Рибери не е дојден заради Баерн ова она се знае)
втора причина не само на Бензема скоро на секој фудбалер, Реал му е тим од соништата во кој би сакал да заигра.:tv: :smir:
Каков Зидан, Бензема кога дојде во Мадрид, Зидан немаше никаква функција во Мадрид. Пред 1-2 месеци тој доби функција од Перез, амбасадор на тимот.

Бензема уште минатата зима се спомнуваше за трансфер во Реал Мадрид, и однапред се знаеше дека ако не дојде Виља, ќе дојде Бензема.

И никој од Мадрид не е крив што не дојде Виља. Беа понудени 50 милиони за него, а Валенсија ги одби. Од каде тоа дека за исти пари можевме да го земем, стварно не знам.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Напнавте со Бензема еј. Чинел не чинел. На Батистута неможе господ да му го смени мислењето за Бензема и крај. И по 10 гола на утакмица да дава он пак ќе пишуе овде дека не е ништо посебно. Џабе се расправате...

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ај не карајте се ко Бенз да промашил пенал во 90та минута на финале од ЛШ.
Солиден е дечкото, супер е, покрај тоа шо смена средина и игра со триста различни ѕвезди.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Каков Зидан, Бензема кога дојде во Мадрид, Зидан немаше никаква функција во Мадрид. Пред 1-2 месеци тој доби функција од Перез, амбасадор на тимот.

Бензема уште минатата зима се спомнуваше за трансфер во Реал Мадрид, и однапред се знаеше дека ако не дојде Виља, ќе дојде Бензема.

И никој од Мадрид не е крив што не дојде Виља. Беа понудени 50 милиони за него, а Валенсија ги одби. Од каде тоа дека за исти пари можевме да го земем, стварно не знам.
Па сето ова беше договорено меѓу Перез и Зидан...кој ке дојде? како, што? од кога ке дојде Перез на функција, а Зидан ке го стави како спортски директор.:wink:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266

50 + милиони понудија претходното лето поточно 47 + игуаин...
а овоа лето максимум што му понудија е 30 и неќеја да ја качат цената, а валенсија бараше 35-40 милиони, е сега за истите пари баш истите што ги побара валенсија го купија бензема, и читај погоре зошто точно ме нервира сега бензема, а и боби4е е во право оти ни господ не може да ме убеди дека бензема е играч за реал... ама за 3-4 сезони ако остане (не дај боже) ќе го покажува максимумот од него...
поздрав

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
50 + милиони понудија претходното лето поточно 47 + игуаин...
а овоа лето максимум што му понудија е 30 и неќеја да ја качат цената, а валенсија бараше 35-40 милиони, е сега за истите пари баш истите што ги побара валенсија го купија бензема, и читај погоре зошто точно ме нервира сега бензема, а и боби4е е во право оти ни господ не може да ме убеди дека бензема е играч за реал... ама за 3-4 сезони ако остане (не дај боже) ќе го покажува максимумот од него...
поздрав
Реал требаше да понуди 60 мил. за Виља, па тогаш ќе дојдеше! На Реал секогаш им качуваат цена, Манчестер ќе го земеше за многу поефтино Бензема у тоа сум сигурен, ама кој стигна пика цена на Реал. Љоренте не сакаше да го даде Виља и тоа беше јасно, тежок е човеков за трансфери. Барса понуди 40 и нешто за Виља, па пак не го дадоа. Да беше работата за 5 милиони мислиш дека Перез би правел проблем? Смешно ми е ова...

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.628
Поени од реакции
14.530
Дај бе нека се официјализира некој трансфер. Бар да има за шо да дискутираме, тапа ми стана ова за Бензема веќе. =)

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Реал требаше да понуди 60 мил. за Виља, па тогаш ќе дојдеше! На Реал секогаш им качуваат цена, Манчестер ќе го земеше за многу поефтино Бензема у тоа сум сигурен, ама кој стигна пика цена на Реал. Љоренте не сакаше да го даде Виља и тоа беше јасно, тежок е човеков за трансфери. Барса понуди 40 и нешто за Виља, па пак не го дадоа. Да беше работата за 5 милиони мислиш дека Перез би правел проблем? Смешно ми е ова...
мене ми е жално затоа што се спомнуваше цело лето и на крај рекоа,дека не даваат повеќе од 30 али точно е дека прецедателот им е тежок за преговори, и сакаше повеќе а и виља сам сакаше да дојде само кај нас џабе не потпишуваше дрес на реал, затоа и јас одбија барселона мислеа дека само лажно се повлекува реал, и на крај кога се откажа реал и тие се откажаа од продажба нели? :smir:

Дај бе нека се официјализира некој трансфер. Бар да има за шо да дискутираме, тапа ми стана ова за Бензема веќе. =)
дај да го продадеме еве трансфер... :pos2: :pos2: :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom