Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
Лапорта пред некој ден изјави дека Реал купувал ѕвезди а Барселона правела и не би давала многу пари за еден играч(можеби си го сменил мислењетo :pos: )
Barcelona Offer €50 Million Deal For David Villa - Report

Или се шпекулации или за да набилдат цена Реал да исторше некоја паричка повеќе

.....Анри, Даниел Алвес и можеби уште некој можеби не се ѕвезди??? :pos: Секој тим сака ѕвезди само што не може да си ги дозволе во толкав број :pos2:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Флертување е бре тоа и со Манчестер, као Реал шо флертува сеа со Ибра и Форлан. ;) До следните преговори.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Флертување е бре тоа и со Манчестер, као Реал шо флертува сеа со Ибра и Форлан. ;) До следните преговори.
Еми да ...а може и да ни го тури од тоа таквото флертување:pos2::pos2:

Член од
8 февруари 2007
Мислења
2.931
Поени од реакции
251
има некој пријателски сеа дај да ги видам новиве Роналдо и Кака како се снаоѓаат шо дрес ке имаме и тн.. ?

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Абе зимаат гол од други страни, весници етц. Тоа е од сетанта, али некат многу идиотски наслови имаат. Чек дис

:uvo:

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
Нареднава сезона ќе имаме ептен јак среден ред видете само кој ќе седи на клупа ВДВ, Снејдер, Гути, Гаго... жестока ќе биде конкуренцијата дури и за место на клупата за резерви

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ја многу сакам да остане Хунти, пре сум за продавање на Руд отколку Хунти. Од кога дојде немаше кој да му даде асална топка, ама и покрај тоа даде 8 гола. Ама сега со ваков среден ред ќе растура. Хунти - Игуаин супер напад, ама сите ја знаеме вистината, а тоа е дека Раул мора да игра :/ Незнам ако толку го сака клубот, треба сам да му текне и да рече ја сум од оваа сезона на клупа. Рамос многу ме изнервира на крај што го форсираше ПРЕМНОГУ, секоја утакмица 90 мин.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Без воља на тренерот Раул нема шанси сам да седне на клупа. 100% сум сигурен дека нема да му рече на Пелегрини “слаб сум стај ме на клупа“. :toe:

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
i riberi valjda ke go kupite...pa dobro be drugata sezona so kaka,ronaldo i riberi ke imate 38 pobedi :))

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ако го зееме и Рибери, најверојатно ќе ни биде вака средината и нападот:

--- Лас ---
--- Рибери --- Кака --- Роналдо ---
--- Игуаин/Виља?? --- Раул ---

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Пелегрини игра со двајца централни на средина, секако ќе има уште еден партнер со Лас.

Ако дојде и Рибери, он и Кака ќе играат странично, Роналдо полушпиц, напад Раул ваљда.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307

Честитки за ѕверот :)

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
^ На местото од Робен го преферирам Рибери, а Робен, во Ман сити, да им зееме пари ко за Робињо :D
zaso ste skoro site neblagodarni kon Arjen Robben??? :uvo:
so mu fali na igracot... cela sezona ne odrzuvase vo zivot pruzase se so moze da se napravi za krilo... kolku samo utakmici resi samiot...
a sto e ribery podobar od nego? nisto ... go sakav ribery ama mesto ronaldo(zaso ovoj mnogu ke izigrava zvezda ke vidite) ama Robben ni slucajno... dali transferite na kaka i ronaldo tolku brzo vi dozvolija da zaboravite koi vi bea najbitnite igraci minatata sezona???
ako nesto se bara definitivno e samo stoper i levo krilo kako FILIP LAHM...
drugo ama bas nisto ne ni treba... i mora da gi ostavi igracite kako sneijder i van der vaart vo timot barem use ovaa sezona da se proceni poubavo dali mozat ga igraat za nas ili ne... :toe:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
^ Ja периодот коа Робен може да игра за Реал го рачунам као луксуз. Секогаш се прашуваме:Спремен е Робен? - Да.. о јеее. Човекот вреди се`. ама игра 20 утакмици цела сезона. Иначе е цар.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom