Pique ako e zver, togas puyoll ne treba zborovi za negoНи следи еден период на лесни натпревари, кој треба да ги добиеме без проблеми. На 17 јануари играме на гости со Атлетик Билбао, ма да до тогаш се надевам ќе немаме повреди, и ќе ги добиеме и нив.
Ако е вистина ова за Пепе, мора уште зимава да се превземаат мерки. Не може со Албиол, Гарај и Мецелдер да освојуваме ЛШ. Ни требаат убијци во одбрана, како што се Видич во Јунајтед, Тери во Челзи, Пике во Барса. Затоа јас мислам дека Перез треба да донесе еден дефанзивец летово доколку сака трофеи.
Мислам дека на Гарај треба да му се даде шанса,покажува солидна игра,инаку од трите набројаните ниту еден не ни треба,ни требаат бекови,како Клиши и МаиконНи следи еден период на лесни натпревари, кој треба да ги добиеме без проблеми. На 17 јануари играме на гости со Атлетик Билбао, ма да до тогаш се надевам ќе немаме повреди, и ќе ги добиеме и нив.
Ако е вистина ова за Пепе, мора уште зимава да се превземаат мерки. Не може со Албиол, Гарај и Мецелдер да освојуваме ЛШ. Ни требаат убијци во одбрана, како што се Видич во Јунајтед, Тери во Челзи, Пике во Барса. Затоа јас мислам дека Перез треба да донесе еден дефанзивец летово доколку сака трофеи.
да, и најскапиот дефанзивец и бек во светот, Алвес :smir:Мислам дека на Гарај треба да му се даде шанса,покажува солидна игра,инаку од трите набројаните ниту еден не ни треба,ни требаат бекови,како Клиши и Маикон
Прво да го кажам најважното.на реал страната man of the match: Higuain и Xabi alonso чаби алонсо ако беше играч на мечот се фрлам у вардар:nesvest:
Прво да го кажам најважното.
Игуаин мајстореlee::bravo:.Инаку Алонсо изигра добро,пошто Ласс играше офанзивно тој ги запираше акциите на Валенсија,а за играч на натпреварот ништо посебно не стори.Стварно не ми се верува дека без 3 првотимци ја тепавме Валенсија и тоа со одлична игра.Уште ова за Пепе фалеше,а кај пишува дека во неизвесност е и играњето на СП 2010.Многу е 6 месеци без Пепе,мора да превзема нешто Перез.