Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
дресот мислам не е оргинален нели?
јас имам 4 дреса од реал првиот сакав од мијатович,како мал 96'
ама брат ми ми купи од раул :toe: тогаш спонзор им беше kelme ако некој помти... и виолетов друг еден од истите... и 2 оргинални од тој што го играа во финалето против валенсиа 2000 со портокалови траки и кога дојде роналдо од 2002 тој прв пат што siemens mobile им беше спонзор... после тоа не сум веќе купувал дресови :toe:
а сега сакам од VAN DER VAART само не можам да најдам оригинал...

futka

preleza svinski grip
Член од
8 февруари 2008
Мислења
105
Поени од реакции
2
Гаго е подобар од чукарето Диара,според мене гаго ке изигра подобро од диара 100 посто.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Овој прецедникот на Севиља изгледа на тешки дроги е...ставил откупна клауза од 48милиончиња на Диего Пероти а го купил 300 000 евра. Дечкото ќе скапе играјќи во Севиља доколку не му се смилува Сити или Перез:pos2:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
ајде бе не зафркавај!!! диего пероти 48 милиони евра :nesvest:
па за тие пари Давид Силва и Таиво ќе ги купиме и ќе ни остане дури и кусур 7-8 милиони... :pos2:

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Гаго е подобар од чукарето Диара,според мене гаго ке изигра подобро од диара 100 посто.
Гаго подобар од Мамаду??? Ај не заебавај, Гаго нема играно многу време за разлика од Мамаду кој изигрува барем по 10-15 мин. А и Гаго има многу грешки во додавањето

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Гаго треба уште многу да јаде за да стане играч на ниво (за Реал Мадрид). Може да игра во послаби клубови, ама Реал е преголем залак за него.

Др.Офболи

Багабонти
Член од
13 јуни 2009
Мислења
145
Поени од реакции
3

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Дресов од кај ти е?

350 денари, од продавница од Велес. Низ Скопје би требало да најдеш и поефтини.
У фан шоп кај космофон кај нова железничка имаш шал.Можно е да има и во Пирамида во ГТЦ има и кај киното исто во ГТЦ мислам имаш шал.За пари не знам.
Иначе тој оригиналот од фан шоп долго време го меркам еден таков мора да се има.

Член од
9 декември 2008
Мислења
656
Поени од реакции
37
Дресов од кај ти е?

У фан шоп кај космофон кај нова железничка имаш шал.Можно е да има и во Пирамида во ГТЦ има и кај киното исто во ГТЦ мислам имаш шал.За пари не знам.
Иначе тој оригиналот од фан шоп долго време го меркам еден таков мора да се има.

Многу се нервирам вака коа ке почитам оригинал од фан шоп. Брат нека не продаваат муда за бубрези, идеш ти вика "Имаш полуоргинал 1500 и оргинал 1700, нека е и 2000 и 2500" Оргинал нема во фан шоп. Ја имам од Руд од фан шоп тој нивниот полуоргинал благе везе нема ама служи :) Зборот ми беше не се надевај дека ке ти дадат таму оргинал. Оргинал, ако имаш си дадеш 90 евра ке ти го донесат до дома уше да ти го облечат :) Мене тоа ми е у план.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
LISTA DE CONVOCADOS PARA EL PARTIDO CONTRA EL VALENCIA

Porteros: Casillas y Dudek.
Defensas: Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo, Albiol, Garay.
Centrocampistas: Gago, Diarra, Lass, Drenthe, Xabi Alonso, Van der Vaart, Granero.
Delanteros: Raúl, Benzema, Higuaín.

Очекуем:

- Касиљас -
- Рамос - Пепе - Албиол - Арбелоа -
- Чаби - Лас -
- Игуаин -- ВдВ -- Марсело -
- Бензема -

futka

preleza svinski grip
Член од
8 февруари 2008
Мислења
105
Поени од реакции
2

Centrocampistas: Gago, Diarra, Lass, Drenthe, Xabi Alonso, Van der Vaart, Granero.

Очекуем:

- Касиљас -
- Чаби - Лас -
- Бензема -

и јас се слагам со тебе

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Многу се нервирам вака коа ке почитам оригинал од фан шоп. Брат нека не продаваат муда за бубрези, идеш ти вика "Имаш полуоргинал 1500 и оргинал 1700, нека е и 2000 и 2500" Оргинал нема во фан шоп. Ја имам од Руд од фан шоп тој нивниот полуоргинал благе везе нема ама служи :) Зборот ми беше не се надевај дека ке ти дадат таму оргинал. Оргинал, ако имаш си дадеш 90 евра ке ти го донесат до дома уше да ти го облечат :) Мене тоа ми е у план.
абе немаат допирна точка сите дресови таму... не ми се ни влага внатре... ако некој купува само пирамида ГТЦ најквалитетни се таму :wink:

Очекуем:

- Касиљас -
- Чаби - Лас -
- Бензема -
најреално овој состав ќе изигра на местаља... или би сакал раул да игра на оваа утакмица :toe:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
најреално овој состав ќе изигра на местаља... или би сакал раул да игра на оваа утакмица :toe:
Би можел и Раул да игра, ама тешко...Бензема у моментов може повеќе да пружи, посебно кога се игра вака со еден напаѓач (Игуаин би требало по страна да игра повеќе), Бензема е поподвижен и поупотреблив у ваква формација. Раул често знае да излезе од својата позиција и да се врати назад, неколку пати го видовме тоа сезонава при што остануваме без играч напред т.е тотално безопасни. Раул во второ може да влезе место ВдВ, зошто неможе више напаѓач да игра.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom