- Член од
- 11 февруари 2009
- Мислења
- 546
- Поени од реакции
- 78
Kade mozam da najdam dobar dres ne tie sto se na pazar po 500 den otprilika ubav dres kolku pari e ?:wink:
Кога е ждрепката !?
пишува нешто ама ја чисто не верувам.Што читам Раул на крајов од сезонава си заминува иде у некој американски клуб?:uvo:
Според КАТАЛОНСКИОТ Ел Мундо Депортиво...шит!Што читам Раул на крајов од сезонава си заминува иде у некој американски клуб?:uvo:
Имаш во гтц горе и кај зелезничка,ја си земав од гтц дрес и шал интер вкупно платив 1100 (дресот 800 + 300 шалот). Ама излеа ти не си од скопје ко што глеам по што навиваш за беласицаKade mozam da najdam dobar dres ne tie sto se na pazar po 500 den otprilika ubav dres kolku pari e ?:wink:
Ako igra...do mene edna kutija apaurin,15 l kafe...mada pak misalmd eka nema da pomogneСамо да не игра Гаго против Валенсија и се ќе биде ок Бобиче тогаш ќе можам мирно да спијам
И двоцевка да го разнесам телевизоротAko igra...do mene edna kutija apaurin,15 l kafe...mada pak misalmd eka nema da pomogne
Ne be pa ti do tolku:smirosta e daljinskoto da go frlis...ako go skrsis televizorot da go skrsis i daljinsko,da ne stojt posle za dzabe .....:pos2::pos2:И двоцевка да го разнесам телевизорот