- Член од
- 5 јануари 2009
- Мислења
- 2.654
- Поени од реакции
- 81
tepavte protiv sporting?
не тепаа 0-0 тотално ја утна пелегриниtepavte protiv sporting?
Типичен навивач на Билан.Победија една утакмица и полетаа во облаци,најјаки се,сите титули ќе ги освојат.![]()
Ќе видиме за таа една на реваншот.О море нискоинтелегентно чууече, алудирав на постот на Кире - Интер али изглеа толку ти сече
п.с Ти ни таа една не си ја тепал![]()
A ti malce da go vidis kvalitetot na ekipata protiv koj igra Real. So ke ti se dvajca destruktivci so Hihon, aj toa mi go objasni ti na mene. Celo vreme toa sakam da ti go kazam ne VDV ili Granero da igraat na pozicija na defanziven sreden, neka igraat po napred neka igraat kade sakaat ne ni trabaat dvajca destrukivci.Аман бе друже, разграничи ги позицииве на играчите, не може факинг Гранеро да покрива позиција на М Диара. У зорт моменти како сеа може само Гути да игра таму и тоа само ради искуството, не дека и он е некој тепач.
Okej, го вадиме Диара, немој да ми кажеш дека очекуваш Чаби Алонсо да биде деструктивец без уште еден пивот до него, немој жити се.A ti malce da go vidis kvalitetot na ekipata protiv koj igra Real. So ke ti se dvajca destruktivci so Hihon, aj toa mi go objasni ti na mene. Celo vreme toa sakam da ti go kazam ne VDV ili Granero da igraat na pozicija na defanziven sreden, neka igraat po napred neka igraat kade sakaat ne ni trabaat dvajca destrukivci.
OK be igraj so dvajca destruktivci ekspertu. Igraj i ke zavrsis pak 0:0 Ke se macis po krilnite pozicii da probies so Drente i Granero( koj e tipicen CM). Kolku pasovi pominaa po sredina, kolku akcii napravi Real po sredina??? Pogledni go natprevarot poubavo i posle zbori. I ne mi repliciraj ne mozam veke da ti objasnuvam. Te dovedov do bunarot sega napi se voda.Okej, го вадиме Диара, немој да ми кажеш дека очекуваш Чаби Алонсо да биде деструктивец без уште еден пивот до него, немој жити се.
ај пошо немаш попаметна работа напрај едно видео, и земи закачиго у десет фан клубаКако би реагирал Хитлер сега на овој резултат? :pos2:
Комора!
:tv:OK be igraj so dvajca destruktivci ekspertu. Igraj i ke zavrsis pak 0:0 Ke se macis po krilnite pozicii da probies so Drente i Granero( koj e tipicen CM). Kolku pasovi pominaa po sredina, kolku akcii napravi Real po sredina??? Pogledni go natprevarot poubavo i posle zbori. I ne mi repliciraj ne mozam veke da ti objasnuvam. Te dovedov do bunarot sega napi se voda.
:лол: :лол:OK be igraj so dvajca destruktivci ekspertu. Igraj i ke zavrsis pak 0:0 Ke se macis po krilnite pozicii da probies so Drente i Granero( koj e tipicen CM). Kolku pasovi pominaa po sredina, kolku akcii napravi Real po sredina??? Pogledni go natprevarot poubavo i posle zbori. I ne mi repliciraj ne mozam veke da ti objasnuvam. Te dovedov do bunarot sega napi se voda.
Ќе видиме за таа една на реваншот.![]()
tepavte protiv sporting?