Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.953
Поени од реакции
23.466
real denes imase katastorfa igra ne da vi treba ronaldo bez nego ste nikoj i nisto. p.s do koa ke me jebe real za pari.

Така е кире, и мене ме ебаа, сеа кажи им со ќе се деси со Милан кога ке се врати Роналдо :pipi:

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
sramota
tim od individualci ne prai niso, ke se molite na ronaldo i kaka samo

granero da vi bide glaven igrac li dojde vreme, pa izveduva korni i slobodni, toj kutriot ne odi

B

Beck's

Гостин
sto vi se slucuva Galaktikosi,so potrosenite pari letoska 1/3 od Mesecinata bi mozelo da se asfaltira,a vie eden Gijon ne moze da pobedite:tv:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
oni nikad ne gubiv...namerno igrav nereseno...mestiv...teshiv se kako mali deca hahahaha
Глеаш ли шо пишуваш ти бе или со затворени очи пишуваш?

Јебига немаш шанса да глеам а и боље џабе ќе кинев живци.
Ем и како може од 2 лоши утакмици да шитнете цела сезона бе..чекајте до крај се игра а не тој шо ќе изгуби нема шанса за титула.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Што е работава со играта на реал ? вакви киксови не смее да има ако сакате титула :toe:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574

И повторно стари, добро познати песни..

real denes imase katastorfa igra ne da vi treba ronaldo bez nego ste nikoj i nisto. p.s do koa ke me jebe real za pari.
Леле Кире, кажиму ајде сега на сите шо ќе се деси кога ке се врати Роналдоо ? :vozbud: :zver:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.910
Поени од реакции
30.885
:лол: :лол:

ОМГ!!! Ќе умрам за жед од тебе ако чекам до бунарот да ме однесиш :pos2:

Ја па будал пишуј му постови...
I pak ne mi odgovori na prasanjeto. :jaj:

CaMeC

Рамос - 4
Член од
18 јуни 2007
Мислења
2.266
Поени од реакции
10
Не се разочарувајте биче боље од следното коло..Многу повреди имаме во тимов скоро пола тим што е ова незнам некој малер не има фатено и лани и годинава еве.:nesvest:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom