Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.953
Поени од реакции
23.466
Типичен навивач на Билан.Победија една утакмица и полетаа во облаци,најјаки се,сите титули ќе ги освојат.:vozbud:

О море нискоинтелегентно чууече, алудирав на постот на Кире - Интер али изглеа толку ти сече

п.с Ти ни таа една не си ја тепал :pipi:

CF.REAL MADRID

ЦЕВКА
Член од
9 септември 2009
Мислења
335
Поени од реакции
9
Ништо не правиме...Исто како лани ке ни тргне ке тепаме неколку утакмици па една ке изгубиме паѓаме у криза го мењаваме тренерот и на крај па ништо нема да направиме....Само криво ми е имаме врвни фудбалери и ке завршиме второ место у Примера............Утакмицава со Хихон беше чиста досада......Утка на Пелегрини..Само некои додавања безвезе,тоа точно дека имавме некои шанси ама не е тоа шо треба да се очекува.....

gogZ

El pipita!
Член од
15 декември 2008
Мислења
328
Поени од реакции
5
О море нискоинтелегентно чууече, алудирав на постот на Кире - Интер али изглеа толку ти сече

п.с Ти ни таа една не си ја тепал :pipi:
Ќе видиме за таа една на реваншот.:pipi:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.911
Поени од реакции
30.885
Аман бе друже, разграничи ги позицииве на играчите, не може факинг Гранеро да покрива позиција на М Диара. У зорт моменти како сеа може само Гути да игра таму и тоа само ради искуството, не дека и он е некој тепач.
A ti malce da go vidis kvalitetot na ekipata protiv koj igra Real. So ke ti se dvajca destruktivci so Hihon, aj toa mi go objasni ti na mene. Celo vreme toa sakam da ti go kazam ne VDV ili Granero da igraat na pozicija na defanziven sreden, neka igraat po napred neka igraat kade sakaat ne ni trabaat dvajca destrukivci.

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
A ti malce da go vidis kvalitetot na ekipata protiv koj igra Real. So ke ti se dvajca destruktivci so Hihon, aj toa mi go objasni ti na mene. Celo vreme toa sakam da ti go kazam ne VDV ili Granero da igraat na pozicija na defanziven sreden, neka igraat po napred neka igraat kade sakaat ne ni trabaat dvajca destrukivci.
Okej, го вадиме Диара, немој да ми кажеш дека очекуваш Чаби Алонсо да биде деструктивец без уште еден пивот до него, немој жити се.

A

Alexander Nevsky

Гостин
Реално треба уште да папате и да лапате од фурните со леб за да ги стигнете Барса и да ги надминете... Али долга е сезоната не губете лесно надеж еве и Барса се виде дека не е непобедлива само едно негативно нешто нека не се сконцетрира цела игра преку Роналдо иако тој сам изгледа бара да се игра се преку него затоа сега и пати Реал. Не е тоа добро кај Роналдо да бара само преку него да се игра... да видиме Пелегрини дали ќе го скроти како што правеше со него Фергусон во Ман.Утд.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.990
Поени од реакции
7.133
Како би реагирал Хитлер сега на овој резултат? :pos2:
Комора!

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.911
Поени од реакции
30.885
Okej, го вадиме Диара, немој да ми кажеш дека очекуваш Чаби Алонсо да биде деструктивец без уште еден пивот до него, немој жити се.
OK be igraj so dvajca destruktivci ekspertu. Igraj i ke zavrsis pak 0:0 Ke se macis po krilnite pozicii da probies so Drente i Granero( koj e tipicen CM). Kolku pasovi pominaa po sredina, kolku akcii napravi Real po sredina??? Pogledni go natprevarot poubavo i posle zbori. I ne mi repliciraj ne mozam veke da ti objasnuvam. Te dovedov do bunarot sega napi se voda.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
OK be igraj so dvajca destruktivci ekspertu. Igraj i ke zavrsis pak 0:0 Ke se macis po krilnite pozicii da probies so Drente i Granero( koj e tipicen CM). Kolku pasovi pominaa po sredina, kolku akcii napravi Real po sredina??? Pogledni go natprevarot poubavo i posle zbori. I ne mi repliciraj ne mozam veke da ti objasnuvam. Te dovedov do bunarot sega napi se voda.
:tv:

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
:лол: :лол:

ОМГ!!! Ќе умрам за жед од тебе ако чекам до бунарот да ме однесиш :pos2:

Ја па будал пишуј му постови...

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.767
Поени од реакции
6.557
real denes imase katastorfa igra ne da vi treba ronaldo bez nego ste nikoj i nisto. p.s do koa ke me jebe real za pari.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom