Really ? Ништо не нуди ВдВ во играта, така да Гранеро место ВдВ било каде било кога.ВдВ место Гранеро и ќе биде топ...
Сезонава не ни играше ВдВ, а ти кажуеш дека не нудел ништо. Види само за репрезентација како игра. Сега Гранеро ако ти е омилен играч, незначи дека е најдобар. Ја сум сигурен дека у моментов ВдВ ќе изигра далеку подобро од Гранеро, и бш сакам да игра вечер па ќе праемо муабет.Really ? Ништо не нуди ВдВ во играта, така да Гранеро место ВдВ било каде било кога.
Кака имал мала повреда и бил изморен, така да ни он не е сигурен за вечер. Игуаин место него...
Thank you20:00 Алфа пренос
Среќен Роденден со мало задоцнувањеДечки роденден ми е денеска, па најубав поклон би ми било една петардичка утре. И да, се надевам дека во оваа 17та година, ќе го видам Раул пак како го крева трофејот во Ла Лига, и во Лигата на шампиони.
Играше лани нели, придонесе нешто ? Во Реал има изиграно 2-3 добри утакмици, може и најдобар да е во репрезентација пак е дупка во Реал. Дур не го покаже спротивното, Гранеро е подобар.Сезонава не ни играше ВдВ, а ти кажуеш дека не нудел ништо. Види само за репрезентација како игра. Сега Гранеро ако ти е омилен играч, незначи дека е најдобар. Ја сум сигурен дека у моментов ВдВ ќе изигра далеку подобро од Гранеро, и бш сакам да игра вечер па ќе праемо муабет.
Не викам дека изигра добро, ама присети се на првите 5-6 кола. После тоа падна, што резултираше и со неговата минутажа во тимот. Ретко кога добиваше шанса после тоа. Заради 2-3 слаби утакмици Шустер едноставно го отпиша од тимот.Играше лани нели, придонесе нешто ? Во Реал има изиграно 2-3 добри утакмици, може и најдобар да е во репрезентација пак е дупка во Реал. Дур не го покаже спротивното, Гранеро е подобар.
Игуаин сигурно ќе игра тоа го кажа Пелегрини а би сакал и Бензема со него у прв состав поради што се наоѓа у подобра формаАко игра Раул, нема да игра еден од Игуаин или Бензема. Еден од Гранеро и ВдВ мора да игра на средина...
Не заебаај. Чоекот неможе на ред да дое да игра, па и сеа да го остаат на клупа. Не доаѓа у предвид. Игуаин мора прва денес! Ама Мора!Подобро би било да игра ВдВ отколку Гранеро, не го правете Гранеро вундеркинг, стварно е добар ама уште треба да учи а нему и статусот во Реал му е осигуран. Моментално ВдВ е подобар. И не мора Хигуаин да игра на оваа од почеток, ептен ако не иде да влезе, не мора да се ризикува сега со ваков противник кога е во топ форма, може да се чува за со Милан. Мислам дека Бензема денеска со Милан - Хигуаин, полн погодок :helou: