Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
ВдВ место Гранеро и ќе биде топ...
Really ? Ништо не нуди ВдВ во играта, така да Гранеро место ВдВ било каде било кога.

Кака имал мала повреда и бил изморен, така да ни он не е сигурен за вечер. Игуаин место него...

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Really ? Ништо не нуди ВдВ во играта, така да Гранеро место ВдВ било каде било кога.

Кака имал мала повреда и бил изморен, така да ни он не е сигурен за вечер. Игуаин место него...
Сезонава не ни играше ВдВ, а ти кажуеш дека не нудел ништо. Види само за репрезентација како игра. Сега Гранеро ако ти е омилен играч, незначи дека е најдобар. Ја сум сигурен дека у моментов ВдВ ќе изигра далеку подобро од Гранеро, и бш сакам да игра вечер па ќе праемо муабет.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Дечки роденден ми е денеска, па најубав поклон би ми било една петардичка утре. И да, се надевам дека во оваа 17та година, ќе го видам Раул пак како го крева трофејот во Ла Лига, и во Лигата на шампиони. :)
Среќен Роденден со мало задоцнување :)
Ме немаше 2 дена да пишам па ај да се вратам пред натпреварот.
Вечер мора Игуаин да игра и мислам дека би требало да му се даде на Вдв шанса, не стартер но барем 30мин добри да ги одигра.
Очекувам победа вечер :tv:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Сезонава не ни играше ВдВ, а ти кажуеш дека не нудел ништо. Види само за репрезентација како игра. Сега Гранеро ако ти е омилен играч, незначи дека е најдобар. Ја сум сигурен дека у моментов ВдВ ќе изигра далеку подобро од Гранеро, и бш сакам да игра вечер па ќе праемо муабет.
Играше лани нели, придонесе нешто ? Во Реал има изиграно 2-3 добри утакмици, може и најдобар да е во репрезентација пак е дупка во Реал. Дур не го покаже спротивното, Гранеро е подобар.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Играше лани нели, придонесе нешто ? Во Реал има изиграно 2-3 добри утакмици, може и најдобар да е во репрезентација пак е дупка во Реал. Дур не го покаже спротивното, Гранеро е подобар.
Не викам дека изигра добро, ама присети се на првите 5-6 кола. После тоа падна, што резултираше и со неговата минутажа во тимот. Ретко кога добиваше шанса после тоа. Заради 2-3 слаби утакмици Шустер едноставно го отпиша од тимот.
Годинава е далеку полесно да се игра со играчи како Роналдо, Кака, Чаби и остали...бш ме интересира што ќе пружеше лани Гранеро со тој тим на Реал.

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Ако игра Раул, нема да игра еден од Игуаин или Бензема. Еден од Гранеро и ВдВ мора да игра на средина...
Игуаин сигурно ќе игра тоа го кажа Пелегрини а би сакал и Бензема со него у прв состав поради што се наоѓа у подобра форма
Раул не памтам коа последењн пат дал гол
а за ВдВ или Гранеро исто ми е ма да сакл повеќе да го видам ВдВ

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.619
Поени од реакции
14.491
Секаде ги променија предвидувањата на составите, сега секаде пишува дека Ван Дер Варт ќе игра прва постава, на местото на Кака. Ја би го стаил место Кака, Игуаин, али ај да видеме дали ВДВ заслужува да остане во Реал.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Подобро би било да игра ВдВ отколку Гранеро, не го правете Гранеро вундеркинг, стварно е добар ама уште треба да учи а нему и статусот во Реал му е осигуран. Моментално ВдВ е подобар. И не мора Хигуаин да игра на оваа од почеток, ептен ако не иде да влезе, не мора да се ризикува сега со ваков противник кога е во топ форма, може да се чува за со Милан. Мислам дека Бензема денеска со Милан - Хигуаин, полн погодок :helou:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Ајде еве ме и мене најпосле.

Вечерва би сакал и јас да го видам ВДВ на теренот и баш како и Дј манга сакам да видам и да се уверам дека заслужува да остане во Реал.

Инаку Раул денеска пред почетокот на натпреварот ќе добие и награда за неговиот 710 настап за Реал.. Па сега заради ова можеби Пелегрини ќе го пушти прва да игра...

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Подобро би било да игра ВдВ отколку Гранеро, не го правете Гранеро вундеркинг, стварно е добар ама уште треба да учи а нему и статусот во Реал му е осигуран. Моментално ВдВ е подобар. И не мора Хигуаин да игра на оваа од почеток, ептен ако не иде да влезе, не мора да се ризикува сега со ваков противник кога е во топ форма, може да се чува за со Милан. Мислам дека Бензема денеска со Милан - Хигуаин, полн погодок :helou:
Не заебаај. Чоекот неможе на ред да дое да игра, па и сеа да го остаат на клупа. Не доаѓа у предвид. Игуаин мора прва денес! Ама Мора!:pipi:

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.957
Поени од реакции
337
Баш би сакал денес да го видам Игуаин како десно крило. Во сезоната кога Капело беше тренер, кога Бекам беше повреден баш последните 5-6 натпревари во лигата Игуаин ги играше десно крило, а и тогаш созреа како врвен играч и ги покажа своите квалитети. А и + тоа Кака повеке му одговара да игра лево.
Еве според мене:
----------------------Cassilas---------------------
Ramos---------Pepe-----------Albiol---------Marcelo
----------------Lass-----------Alonso--------------
Higuain--------------Granero/VdV---------------Kaka
----------------------Benzema---------------------

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Осеќам ќе ги напуниме,би требало да биде загревање за со Милан.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Ипак изгледа ќе одмара Игуаин,Раул ќе игра.Исто така ВДВ и Гранеро ќе играат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom