Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.903
Поени од реакции
30.835
Malce snimkata e losa.

Evi gi golovite na "el pipita" od minatata sezona.:tv:
:zver:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
PORTEROS: Casillas y Dudek.
DEFENSAS: Ramos, Pepe, Arbeloa, Marcelo, Albiol, Garay y Drenthe.
CENTROCAMPISTAS: Diarra, Lass, Granero, Kaká, Van der Vaart y Xabi Alonso.
DELANTEROS: Raúl, Higuaín y Benzema.

Арбелоа и Лас се враќаат...Според мене би требало да излеземе со следниов состав:

--- Касиљас ---
--- Рамос --- Пепе --- Албиол --- Марсело ---
--- Лас --- Чаби ---
--- Игуаин --- Гранеро/ВдВ --- Кака ---
--- Бензема ---

Искрено повеќе сакам ВдВ да биде стартер, ако ништо друго барем да му се даде шанса против ваков тим и кога Гути и Роналдо се повредени. Желен е за докажување, би требало да изигра добра партија.

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Тешко дека ќе игра некој од Гранеро или ВдВ заради Раул иако у последно време не е баш у форма ке игра
Стварно не сваќам што го форсираат толку легенда бил големи муда сеа ако е легенда

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Тешко дека ќе игра некој од Гранеро или ВдВ заради Раул иако у последно време не е баш у форма ке игра
Стварно не сваќам што го форсираат толку легенда бил големи муда сеа ако е легенда
Ако игра Раул, нема да игра еден од Игуаин или Бензема. Еден од Гранеро и ВдВ мора да игра на средина...

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Ако игра Раул, нема да игра еден од Игуаин или Бензема. Еден од Гранеро и ВдВ мора да игра на средина...
ja sakam VDV,Gonzalo i Raul da igraat... :smir:
ne za drugo dobro igra VDV koa go pustija prethodnite utakmici na po 5 minuti...

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Дечки роденден ми е денеска, па најубав поклон би ми било една петардичка утре. И да, се надевам дека во оваа 17та година, ќе го видам Раул пак како го крева трофејот во Ла Лига, и во Лигата на шампиони. :)

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.903
Поени од реакции
30.835
Дечки роденден ми е денеска, па најубав поклон би ми било една петардичка утре. И да, се надевам дека во оваа 17та година, ќе го видам Раул пак како го крева трофејот во Ла Лига, и во Лигата на шампиони. :)
Aj neka ti e sreken rodendenot.Od mene poklon imas utre pobeda, ne e vazno kolku razlika.:vozbud:

Urban_Mover

Madridista
Член од
31 октомври 2005
Мислења
2.160
Поени од реакции
125
Епа ајде манга среќен роденден и од мене...па сите да се израдуваме со едно до две трофејчиња на крај на сезона :)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Брате среќен роденден, све што сакаш да ти се испуни :) Мислим дека најголемата желба ти е иста со нас, па нека ни се исполни на сите :) Поздрав

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Гранерo: Се зависи од нашето залагање

Естебан Гранеро, играчот од средината на теренот, задоволен е од својот статус во Реал Мадрид.

Прочитај повеќе

Зинедин Зидан од денес во Мадрид

Долго најавуваниот помошник во кралскиот тим, доаѓа денеска.

Француската фудбалска легенда, Зинедин Зидан, ќе присуствува на вечерашниот меч на Реал Мадрид против Ваљадолид, на Сантијаго Бернабе.

Прочитај повеќе

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.617
Поени од реакции
14.490
Casillas; Ramos, Pepe, Albiol, Marcelo; Lass, Xabi Alonso, Granero; Raúl, Kaká y Benzema

Секаде го предвидуваат овој состав.

iggo_s

.. sangre blanca en mis venas!
Член од
30 јуни 2009
Мислења
1.389
Поени од реакции
1.077
Casillas; Ramos, Pepe, Albiol, Marcelo; Lass, Xabi Alonso, Granero; Raúl, Kaká y Benzema

Секаде го предвидуваат овој состав.

Да, ама пишуваат и дека можно е Кака да седи на клупа, а ВДВ да биде стартер..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom