Фан Клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Изгубивме... не е крај на светот. Загубивме од Севиља, од екипа што сите се плашат. Ништо не е загубено, одиме понатаму... Дуелите со Барса ќе решават кој ќе биде шампион. Нема за што да се секираме... :smir:
Не викај дека само овие дуели ќе решаваат. Тука се и дуелите против Валенсија, Севиља, па и Виљареал и Атлетико Мадрид ако се вратат во форма, потоа тука се секогаш незгодните натпревари за Барса и за Реал против Еспањол. Значи неможеш да речеш дека само Ел Класико ќе решава, неможат они се живо и диво да тепаат:toe:

Член од
21 јули 2009
Мислења
92
Поени од реакции
4
Многу слаба игра на марсело се гледаше во играта дека ни фали многу роналдо поз и напред РЕАЛ

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
...A source close to the squad is quoted as saying, "Ronaldo has been told to learn from Barcelona players Lionel Messi and Daniel Alves.

"When they are fouled, they go down like they are shot."
:nesvest: ....:pos2::pos2::pos2:
......

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Можеби најреално би било нерешено да завршеше,барем гледано од наша страна,но може да се речи дека е заслужена.На Крај крајева ако не изгубиме од Севиља која е во топ форма и тоа на гости,од кого ќе изгубиме?Сите изиграа ако не максимум ама може да се каже на високо ниво,освен КАКА кој еден не помина камоли некоја асистенција или некој удар во рамките на голот.За Касиљас секоја чест.

futka

preleza svinski grip
Член од
8 февруари 2008
Мислења
105
Поени од реакции
2
REAL MADRID PAK KE BIDE SHAMPION... AKO SME IZGUBILE .... VIE IMATE LI DO SEGA IGRANO FUDBAL NA GOSTI KADE STO VI GORAT POD NOZE... JAS ZNAM KAKO E ..SINOKE SEVILJA IDESE NA PROVOKACII ,NASILSTVO ,OCIGLEDNO BESE USTE PRVITE 10 MIN DEKA REAL NE MOZE NISTO ALIII TOA TIE DOMAKINI... KE DOAT NA BERNABE KE VIDAT KOJ E RAMOS I GUTI I KASILAS ZAL MI E ZA NIV ZATOA STO TIE BEA HEROITE..

Блаугранец!

mes que un club!
Член од
28 август 2009
Мислења
785
Поени од реакции
176
REAL MADRID PAK KE BIDE SHAMPION... AKO SME IZGUBILE .... VIE IMATE LI DO SEGA IGRANO FUDBAL NA GOSTI KADE STO VI GORAT POD NOZE... JAS ZNAM KAKO E ..SINOKE SEVILJA IDESE NA PROVOKACII ,NASILSTVO ,OCIGLEDNO BESE USTE PRVITE 10 MIN DEKA REAL NE MOZE NISTO ALIII TOA TIE DOMAKINI... KE DOAT NA BERNABE KE VIDAT KOJ E RAMOS I GUTI I KASILAS ZAL MI E ZA NIV ZATOA STO TIE BEA HEROITE..
Смири се бе, полека ќе биде се xD

VENOM

تعيش حياتك بالطريقة التي
Член од
5 октомври 2008
Мислења
1.664
Поени од реакции
535
:kesa:

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Не не, тие нафрлувања реков и пак ке речам, ке не изедат сезонава! Првиот и вториот гол од таму дојдоа, а онаа прва Блескава интервенција на Касиљас сетете се од каде дојде.:nenene: Мора, едноставно Мора нешто да се превземе.

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Додека играме со Раул и Гути никогаш нема да бидеме задоволни...Абе овие од управава колку и да се ќори ќе забележат дека изминале добрите времиња на Раул. Гути може донекаде да игра со слаби екипи во примера, но во Лш е само вишак на терен. За Раул не станува повеќе збор. Колку и да има респек од Реал, веќе не го бива. Нека си оди!

Нашиот тим по играчки кадар во споредба со Севиља вреди 5 пати повеќе...Реал 400 000 000 милиони, Севиља 80 000 000. Па за тие пари бе треба да ораат по теренот, а не да изиграваат холивудски смокви.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom