Фан Клуб: Победа - Прилеп

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
10.235
Со вас тешко кој може да се разбере, на се имате одговор само на тоа што ќе ве прашам немате, како и да е нема врска. искрено се надевам во иднина дека ќе видиме подобри денови за нашиот фудбал....со здравје, позз

Член од
18 февруари 2009
Мислења
480
Поени од реакции
38
KOMITI SAMO KAZI MI SO KUR BARAVTE NA GRADSKI KOGA IGRAVME SO PARMA HAMBURG PJUNIK SMEDEREVO ?!! DA PROVOCIRATE ZATOA NE SERI GLEJ SI MAGARETO

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.987
Поени од реакции
74.070
KOMITI SAMO KAZI MI SO KUR BARAVTE NA GRADSKI KOGA IGRAVME SO PARMA HAMBURG PJUNIK SMEDEREVO ?!! DA PROVOCIRATE ZATOA NE SERI GLEJ SI MAGARETO
Има разлика бе да дојдеш да провоцираш, и сда дојдеш со ЗНАМЕ и да навиваш за противничкиот клуб. Ќе разберев да дојдевте и да провоциравте, ама со знамето Мајмуни 11 Октомври, само покажавте колку ви се плитки мозоците(n)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.532
Поени од реакции
29.080
Комити, повлечете се не терајте за џабе дискусии кога јасно е дека со спротивничка група тешко е да се разбереш со убаво, доста терате оф топици и провоцирате ќе почнам да бришам...

Член од
18 февруари 2009
Мислења
480
Поени од реакции
38
bilo pominalo NE PO GLA PO TIL NA KRAJ OVA E FAN KLUB FK POBEDA NE MESTO ZA PREPUKUVAJNE !!!

@ MONKEY @

ultras
Член од
12 декември 2007
Мислења
280
Поени од реакции
153
Тргна возо, ајде честита победа продолжуваме понатаму...

Член од
18 февруари 2009
Мислења
480
Поени од реакции
38
2:0 drugo nisto ne e bitno odime prva liga samo hrabro bravo za decata so go nosat dresot znaat kako treba ...

Член од
9 април 2009
Мислења
3.183
Поени од реакции
3.830
ајде и јас да честитам за добрите игри на тимот во минатите 2 кола, со мало задоцнување, ама бев баниран оти ИСКОМПЛЕКСИРАНИОВ модератор, само и да пувнам му се слуша како провокација, па наместо да си ги банира негојве провокаторски ку.......и, ме банира мене!!! ако ако... ми е кеиф вака да гледам да страдаат како нивниот клуб појче не постои, па идат на другиоте фан клубови и провоцираат!!!

Член од
10 јули 2011
Мислења
385
Поени од реакции
205
Наредна утакмица со Скопје на гости.Тешка утакмица, ама ако ни тргни се е можно, како и да е 1 бод би било добро.
П.С. Че има гостување?

Член од
10 јули 2011
Мислења
385
Поени од реакции
205
Ништо ново! Наредна утакмица со Гостивар, да се надеваме на присуство на гостински навивачи.:)

MAKEDONEC_PP

ПОБЕДАШ
Член од
7 декември 2007
Мислења
778
Поени од реакции
74
ПОБЕДАААААААААА 1-0
--- надополнето: Sep 18, 2011 4:59 PM ---
Ајде сега и чкембарине да ги ебиме на сред битола

Kajgana Shop