Фан Клуб: Пелистер

Член од
7 август 2010
Мислења
3.518
Поени од реакции
5.385
По прост и по лижипичка народ од ова скопјаниве НЕМА! И самите понекогаш го потврдуваат тоа преку разговори и преку дела како што е сега ова последново со одложувањето на натпреваров од купот! Повикале репрезентативци од миравци! :pos: Немој бе! Најмногу ми е криво што и по Аџиристе и неговата арамиска багра на чело на ффм дојде она педерчено Илчо со иста таква багра! Па за инцидентот кога влеговте на теренот треба цела сезона да биде казнет миравци, правилно треба да игра пред празни трибини, а знам дека ќе поминат без ништо! Исто жалам дека на цел студ се закренавме тогаш да одиме пред ффм да урламе против Хари а тие седеа дома и си ги прчеа со образложение дека несакале да се мешаат во партиско - политички работи а зад цело тоа нивно срамно спасување за да не испаднат цела власт беше замешана! Уште Обама немаше изреагирано. Не бе ич не се политички клуб! Туку треба сега кога ќе дојдат во Битола убаво да бидат пречекани!

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
По прост и по лижипичка народ од ова скопјаниве НЕМА! И самите понекогаш го потврдуваат тоа преку разговори и преку дела како што е сега ова последново со одложувањето на натпреваров од купот! Повикале репрезентативци од миравци! :pos: Немој бе! Најмногу ми е криво што и по Аџиристе и неговата арамиска багра на чело на ффм дојде она педерчено Илчо со иста таква багра! Па за инцидентот кога влеговте на теренот треба цела сезона да биде казнет миравци, правилно треба да игра пред празни трибини, а знам дека ќе поминат без ништо! Исто жалам дека на цел студ се закренавме тогаш да одиме пред ффм да урламе против Хари а тие седеа дома и си ги прчеа со образложение дека несакале да се мешаат во партиско - политички работи а зад цело тоа нивно срамно спасување за да не испаднат цела власт беше замешана! Уште Обама немаше изреагирано. Не бе ич не се политички клуб! Туку треба сега кога ќе дојдат во Битола убаво да бидат пречекани!
Мене уште нешто не ми е јасно,што ако дојдам во таа Битола ај кажи жити се??? што ке ми се случи од што сте толку јаки и големи мажи сите знаат што ви се случи во Водице,т,е кој знае знае и прашај си ги постарите членови убаво ке ти кажат(секако за такви сељаци ко вас одма ке вртат друго мислење)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.954
Поени од реакции
73.756
Добро знам дека повеќето сте со основно, ама не мора бар на ниво на Балистине да паѓате со муабетине ;)
Ќе ве оставам да верувате во теориите на заговор, ете ни помогнаа, намерно некој го повредија Спировски и го земаа Остоја, се само да му се наштети на големиот Пелистер.

Да не дојдовте самоинцијативно во Скопје да протестирате против ФФМ? :)
Прашај си ги колку пари лапнаа тие вашите гробари што ви го уништија спортот во Битола од партија за да дојдат тука. Ниедно гостување, ама затоа одеднаш превоз за Скопје :) Сами да не си го плативте превозот тогаш?
Мораше да се најдат некои кои ќе бидат како алиби дка Хари треба да се смени, демек ете народот протестираше и си го сменија.
Народот за поголеми работи не излага на протести, па го заболе курац за ФФМ.
Пред ФФМ отидоа само тие што си имаа лапнато парички од ВМРО, никој друг нормален не го заболе стап за тој протест.

Tomasino да ти реплицирам на твојот пост.
Е од вакви ликови доаѓаат забрани за гостувања, напаленковци и од ваша и од наша страна. Вака ќе ви правиме, онака ќе ви правиме.
Сети се за ракометот пред 2 години, изгледаше смешно, ама оп си го ставија тоа како изговор да ни дадат забрана ;)
Разбирам деца немаат попаметна работа, два пати биле на стадион и се палат во Бутел ќе ве пратиме, во Вардар ќе ве фрлиме, ама нели ви е срам со 30 години вакви глупости да пишувате бре :facepalm:
На крај краева ако некој стврно планира напад би си ги пишувал ли идеите на форум? :icon_mrgr:
Лаење во празно, веќе видено за нашата тифо сцена.

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.327
Поени од реакции
8.366
sajber ti brate roden si za politicar eve ti pustam raka crnoto go pravis belo a beloto crno pa cel svet gleda deka e mestena rabota samo vie kako kor za stap ste se fatile poarno ke bilo da se odlozi kazete si javno deka se uplasivte od Pelister i kraj na muabtot i sakas da ti kazam koj ke sudi vo Bitola vo kupot ?ili eckovski ili markovski ako ne vo Bitola togas garant za skopje tie ke bidat

Член од
30 август 2012
Мислења
3.570
Поени од реакции
6.231
Мене уште нешто не ми е јасно,што ако дојдам во таа Битола ај кажи жити се??? што ке ми се случи од што сте толку јаки и големи мажи сите знаат што ви се случи во Водице,т,е кој знае знае и прашај си ги постарите членови убаво ке ти кажат(секако за такви сељаци ко вас одма ке вртат друго мислење)
Абе незнам шо ќе ти се случи, еве ти како вака јако мажиште (мушкарчина) после утакмица убаво ќе си се логираш на форумот и дека вие сте граѓани на двојазично скопје :pos: а ние сељаци :pos: ќе си напишете извештај за вашето гостување и нашето гостопримство :vozbud:. (се надевам реален :D ) А тоа детето @CyberRider најљубезно те замолувам да не ме замараш а посебно не на темата на Пелистер please деца не ми се предизвик а ме замараш со некои детски приказни и мислења.Оди на таа тема на миравци замарај ги нив ,аман те молам не удај леле мозокот парче ми го напрај :cuc:. Добро дете така е ама мани се од темата.Сега ке ви ги менвале таблиците на колите од SK во SKP (скопски куро пушачи) :tapp:.
Значи сите неутрални и несимпатизери на Вардиравци знаат дека е ова се изрежирано.А за вас останатите ни Илчо Двоцевката да ви потврди пак нема да вервате.Тоа е во таква сте позиција.Секој си го брани своето ама барем нас не не замарајте оди лажете се кај миравци.

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
Saber Rider Svakas li deka si imaat golem problem lugjevo??? Nervno popustaat vise gotovo posle gostovanjevo SK, ova so shurite na nekoi im udri tolku jako sto ne se svesni sto zborat. Sme se uplasile od eden mal pelister, pa bez igraci kako da igras, ama treba da svati nekoj ama si imaat precki vo razvoj ocigledno e , So euromilk se odlozi so se vtora liga ne pa so vas. Kako i da e nemozat da svatat zosto nemale podolgo vreme reprezentativec mn im e slozeno za zal na nekoi od legendive

P.S. Sekoja cest na iskluci pak ke kazam, zal mi e sto nekoi gi vturnuvaat vo bedata koja se naogjaat samite tie
I batali vise nemozes da se razberes so lugje sto edvaj sredno zavrsile pa gabolebarat celo vreme

Член од
10 декември 2010
Мислења
110
Поени од реакции
63
Пичките од на мајките и сестрите да му ги ебам на сите скопјани,кој задар бе уште ке лажите за то бе лајнари едни,3 автобуси на еден автобус и со камења мавате пички смрдени,скопје ви дојдовме ќотек јадите копилина едни ,од гнасен народ шо сте толку господ ви ги даде најгансните албански племиња од косово да ви бидат први комши,куропушачи едни.Ние сејљаци сме биле????алоооо педери едни 5 деца скопјани се убиени,во Битола помасовен протест имаше од скопје,и ние сме биле послем тоа контролирани од партија????Куртони дупнати едни,од вас напред не можи да оди оваа држава па и фудбалот ,како да оди кога едно село го ебавте само да останите прва лига,сега ја ебавате цела држава само да му се токми на мирацви!Шо е работата се уплашивте за внедела??????па мораше чичко илчо да реагира да повикува од вардар уште едно копиле за да имате лице да барате одложување,а?????АБЕ ДА ДАЈ ГОСПОД ОД СИТЕ ДА ИЗГУБИ МАКЕДОНИЈА СО 10 РАЗЛИКА не заслужваме ништо подобро,преку кур на сите ние дојдено од скопјани .блиску е каталонскобитолските желби да почнат да станват поголема реалност.СМРТ ЗА ПЕДЕРИ

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.327
Поени од реакции
8.366
Saber Rider Svakas li deka si imaat golem problem lugjevo??? Nervno popustaat vise gotovo posle gostovanjevo SK, ova so shurite na nekoi im udri tolku jako sto ne se svesni sto zborat. Sme se uplasile od eden mal pelister, pa bez igraci kako da igras, ama treba da svati nekoj ama si imaat precki vo razvoj ocigledno e , So euromilk se odlozi so se vtora liga ne pa so vas. Kako i da e nemozat da svatat zosto nemale podolgo vreme reprezentativec mn im e slozeno za zal na nekoi od legendive

P.S. Sekoja cest na iskluci pak ke kazam, zal mi e sto nekoi gi vturnuvaat vo bedata koja se naogjaat samite tie
I batali vise nemozes da se razberes so lugje sto edvaj sredno zavrsile pa gabolebarat celo vreme
Сине ти ли си ?немој така да се брукаш ќе те карам !

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.954
Поени од реакции
73.756
Пичките од на мајките и сестрите да му ги ебам на сите скопјани,кој задар бе уште ке лажите за то бе лајнари едни,3 автобуси на еден автобус и со камења мавате пички смрдени,скопје ви дојдовме ќотек јадите копилина едни ,од гнасен народ шо сте толку господ ви ги даде најгансните албански племиња од косово да ви бидат први комши,куропушачи едни.Ние сејљаци сме биле????алоооо педери едни 5 деца скопјани се убиени,во Битола помасовен протест имаше од скопје,и ние сме биле послем тоа контролирани од партија????Куртони дупнати едни,од вас напред не можи да оди оваа држава па и фудбалот ,како да оди кога едно село го ебавте само да останите прва лига,сега ја ебавате цела држава само да му се токми на мирацви!Шо е работата се уплашивте за внедела??????па мораше чичко илчо да реагира да повикува од вардар уште едно копиле за да имате лице да барате одложување,а?????АБЕ ДА ДАЈ ГОСПОД ОД СИТЕ ДА ИЗГУБИ МАКЕДОНИЈА СО 10 РАЗЛИКА не заслужваме ништо подобро,преку кур на сите ние дојдено од скопјани .блиску е каталонскобитолските желби да почнат да станват поголема реалност.СМРТ ЗА ПЕДЕРИ
А која беа единствените групи што учествуваа во протестот во Скопје знаеш? ;)
Комити и ДХ, и со по неколку члена од останатите групи од Скопјево ;)
Се знаеше дека ќе има инциденти, кој друг сакаш да ти дојде на протест? Во Битола си беше мирен протест.
На крај краева што ме занима мене за другите Скопјани, факт е дека цела држава е партизирана, али ние се одвоивме од сивилото на остатокот и секогаш ЈАВНО го искажуваме она што другите се плашат или несмеат да го кажат/направат ;)
Тоа што не си од Скопје и незнаеш дека за едни важат закони за други не, не ти дава за право да јадеш гомна, особено не за немили настани за кои на сите срце ни се кине ;)

Да, се уплашивме во недела, ни фалат доста играчи и можеби нема да победиме. И затоа и си бараме одложување кое ЛЕГИТИМНО ни следува. Ние не сме криви што ФФМ става мечеви сред репрезентативни настапи. Си побаравме одложување и со Еуромилк, си добивме бидејќи има основа. Изглед и од нив сме се плашеле па затоа сме барале ;)
Да сакавме да ја одложиме уште одма ќе се земеа двајца од Вардар, или пак ФФМ и без тоа ќе ја одложеше, ама ништо од тоа ;)
Само океј е, тешко е да сватите, така сте си зацртале и така нека биде.

Член од
10 декември 2010
Мислења
110
Поени од реакции
63
Најкуртонски народ сте скопјани,па 2001 пола Битола гореше се знаеше дека ке има инциденти па излегоја 10 000 народ ,тиквари едни,ПИЧКИ СТЕ ВИЕ СКОПЈАНИ ПИЧКАРСКИ НАРОД ,ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА ТОА ГО ЗНАЈ,а за недела колку и да пишиш со иронија изгледа навистина сте се уплашиле,одете подркајте го и попушете го уште малце на илчо двоцефка ,па ке ја земите ова година двојна титула.И крај краева шо кур барате на нашата тема да пишите

Член од
1 октомври 2012
Мислења
278
Поени од реакции
212
Do Saber Rider edno prasanje dali si na plateniot spisok od strana na vasata urpava zosto vie ste edinstvenite navivaci vo svet sto gi znam sto zimaat Plata od Klubot :)

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.334
Поени од реакции
5.328
Ова само во Македонија го има во друга држава НЕ !!!
Утакмицата во Недела ќе гореше, сигурно ќе имаше 6000-7000 обична публика, плус навивачки групи од двете страни Чкембари 1200+ и Комити 350-400 !!!
Ќе личеше на вистинско дерби !!!
Ама за се криво е раководството на Вардар и ФФМ !!!

После празни се стадионите низ Македонија !!!

Е ШО НЕМА ДА СЕ ПРАЗНИ СИ ИГРАТЕ КУРТАШАК СО ЛУЃЕТО НАРАВНО ДЕКА НЕМА ДА ОДАТ ПОСЛЕ, СЕГА УТАКМИЦАТА ЌЕ ЈА НАМЕСТАТ ВО СРЕДА И НА СТАДИОН ЕДВАЈ 2000 ПУБЛИКА ЌЕ ИМА !!!

ФФМ МАФИЈА ФФМ МАФИЈА !!!

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Ова само во Македонија го има во друга држава НЕ !!!
Утакмицата во Недела ќе гореше, сигурно ќе имаше 6000-7000 обична публика, плус навивачки групи од двете страни Чкембари 1200+ и Комити 350-400 !!!
Ќе личеше на вистинско дерби !!!
Ама за се криво е раководството на Вардар и ФФМ !!!

После празни се стадионите низ Македонија !!!

Е ШО НЕМА ДА СЕ ПРАЗНИ СИ ИГРАТЕ КУРТАШАК СО ЛУЃЕТО НАРАВНО ДЕКА НЕМА ДА ОДАТ ПОСЛЕ, СЕГА УТАКМИЦАТА ЌЕ ЈА НАМЕСТАТ ВО СРЕДА И НА СТАДИОН ЕДВАЈ 2000 ПУБЛИКА ЌЕ ИМА !!!

ФФМ МАФИЈА ФФМ МАФИЈА !!!
Па вие стварно не сте биле токму! Ајде нека дојде Вардар со младинци за да се задоволат вашите апетити! Не е Вардар крив што натпреварувачката комисија на ФФМ ставила Куп меч во термин предвиден за репрезентација! Ја стварно се прашувам дали има кај вас некој што трезвено гледа на работите или сите до еден сте преоптерени со таа ваша добропозната омраза кон Скопје...

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Па вие стварно не сте биле токму! Ајде нека дојде Вардар со младинци за да се задоволат вашите апетити! Не е Вардар крив што натпреварувачката комисија на ФФМ ставила Куп меч во термин предвиден за репрезентација! Ја стварно се прашувам дали има кај вас некој што трезвено гледа на работите или сите до еден сте преоптерени со таа ваша добропозната омраза кон Скопје...
Ви фалат двајца (читај ДВАЈЦА) играчи од 28 и ти велиш да дојди вардар со младинци. Да ти ебам „шампионот“ без двајца шо неможи да игра.

Член од
30 август 2012
Мислења
3.570
Поени од реакции
6.231
Добро бе ти нормален си или тушиш.Ај да речиш тој копиљот Ѓорѓиев го земваат за репрезентација.абе шутрак тој србинот Остоја е намерно земен само да се одложи дуелот незнам да земам на табла да ви нацртам,ај доста со селски финти младинци,бабинци ... доста цвикајте.Пички бевте пички ќе останите.Тоа го знаеме а и ви ѓи научивме финтите непалат бате поќе.SKP

Kajgana Shop

На врв Bottom