Фан Клуб: Пелистер

Член од
17 август 2011
Мислења
10.268
Поени од реакции
18.238
Што се случува тука бе.има ли некој освен Томасино нормален на темата да дискутира како што треба??што е ова мајки шајки сестри брачеди се се спомнуваат тука господ да чува...каква Битола какво Скопје не заборавајте дека ние сме едно и утре други ден пак ќе ја бодриме Македонија само тензиите за џабе се прават...дајте олабајте малце да му се сневиди
очигледно нема,види што пишуваат..Се помоќа од среќа оној зашто наши девојчиња се ебеле во чаир:facepalm:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Другар мојот пост беше наменет кон тие од Скопје..не гледаш дека и јас сум од Битола:cautious:?

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
очигледно нема,види што пишуваат..Се помоќа од среќа оној зашто наши девојчиња се ебеле во чаир:facepalm:
ај,ај прво твоите смири си ги после акај си ја глата.

Член од
17 август 2011
Мислења
10.268
Поени од реакции
18.238
Другар мојот пост беше наменет кон тие од Скопје..не гледаш дека и јас сум од Битола:cautious:?
Што е битно од кај си,вајда не сте вие од битола со Албанците збратимени па да се радувате бог да чува.Се изнапцуја све живо зашто се одложила утакмицата.Не глеам некој од скопје да ве пцуе тука.

Член од
14 април 2010
Мислења
4.695
Поени од реакции
6.058
абе Шип**ри одете на вашите теми, ова тема заборајтеја пукнавте од мака шо кај нас го нема то племето гнасно ве дупат секој ден и вашите сестри и мајки и баш ми е мило :pos: да ви ја е**м мамата и вас и на илчо педерчето.абе само 63 да се повтори уште еднаш со неколку степени појако и да ве сотри не сте вие МАКЕДОНЦИ да ви е**м киселите
Абе пола ви се ебат во Скопје пола Грци ви ги ебат сестрите ваши и мајки.

Член од
30 август 2012
Мислења
3.570
Поени од реакции
6.231
Брат многу убо шо си од Битола,ама јас не мислам како и тебе дека со нив заедно ќе навиваме за Македонија.До сега тоа се нема случено иако имаше неколку обиди во поново време и тоа за ракометна репрезентација на Македонија најпрво во Вараждин,па Задар па потоа и во Ниш.Сега како шо е ситуацијата и наредни 10 год. минимум тоа нема да се случи а и немаме потреба од тоа. Овие скопјани изгледа имаат попримено од сограѓаните :pos: пред една недела направија 300 глупости и сега како ништо да не било уште памет ни солат...Јас не знам не не :cool: ,дај да им отвориме некоја тема оти ова од тема за Пелистер ја направија каша попара.
Наредна утакмица играме со Силекс на 21.10.2012 во Кратово.Е ова ќе биде да се биде или не.Со победа повторно ќе се вмешаме за горниот дел на табелата , а недај боже пораз ќе не врати таму каде што никој не сака.Ќе биди тешко нив им гори под нозе.После тоа до 04.11.2012 играме уште 3 утакмици на 28.10 - дома со Хоризонт;31.10 - Шкендија на гости ; 04.11 - Металуг дома.Значи за 15 дена 4 утакмици и плус негде помеѓу ова најверојатно ќе ни упикат да играме за купот по моја претпоставка 17 или 18 октомври.Значи многу ќе зависи од овај период од 15-тина дена после 21.10.2012.
Сега најважно е да имаме што е можно повеќе бодови пред паузата.После тоа доколку сакаме нешто повеќе под хитно ни треба напаѓач и полушпиц.

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Пичките од на мајките и сестрите да му ги ебам на сите скопјани,кој задар бе уште ке лажите за то бе лајнари едни,3 автобуси на еден автобус и со камења мавате пички смрдени,скопје ви дојдовме ќотек јадите копилина едни ,од гнасен народ шо сте толку господ ви ги даде најгансните албански племиња од косово да ви бидат први комши,куропушачи едни.Ние сејљаци сме биле????алоооо педери едни 5 деца скопјани се убиени,во Битола помасовен протест имаше од скопје,и ние сме биле послем тоа контролирани од партија????Куртони дупнати едни,од вас напред не можи да оди оваа држава па и фудбалот ,како да оди кога едно село го ебавте само да останите прва лига,сега ја ебавате цела држава само да му се токми на мирацви!Шо е работата се уплашивте за внедела??????па мораше чичко илчо да реагира да повикува од вардар уште едно копиле за да имате лице да барате одложување,а?????АБЕ ДА ДАЈ ГОСПОД ОД СИТЕ ДА ИЗГУБИ МАКЕДОНИЈА СО 10 РАЗЛИКА не заслужваме ништо подобро,преку кур на сите ние дојдено од скопјани .блиску е каталонскобитолските желби да почнат да станват поголема реалност.СМРТ ЗА ПЕДЕРИ
Има некој инекција против беснило?

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ја одложија утакмицата со скопјанчината за на 7ми Ноември.

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.127
Поени од реакции
8.074
Сега ФК Пелистер треба да не му прифаќа да го игра во Среда натпреварот бидејчи во случајов клубот најмногу губи...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.956
Поени од реакции
73.782
Сега ФК Пелистер треба да не му прифаќа да го игра во Среда натпреварот бидејчи во случајов клубот најмногу губи...
Нека не прифаќа, ќе си тепаме службено и ќе одиме директно во следната фаза без да има реванш.

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.127
Поени од реакции
8.074
Нека не прифаќа, ќе си тепаме службено и ќе одиме директно во следната фаза без да има реванш.
и ебати и фудбал и лига и се
фудбалот се игра за навивачи а не ко ќе му прдни на некој си таму шо лапат пари

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.956
Поени од реакции
73.782
и ебати и фудбал и лига и се
фудбалот се игра за навивачи а не ко ќе му прдни на некој си таму шо лапат пари
Тоа што сте тврдоглави и не сакате да сватите дека такви се правилата, не значи дека некој намерно ј ставил во друг термин утакмицата за намерно да наштети на една од страните.
Такви се правилата, ако има двајца земени во репрезентација клубот може да побара одложување на мечот и истото ќе му биде одобрено.
Следниот термин мора да биде пред одигрување на реванш мечевите, пошто додека не се одиграат сите мечеви од првата рунда, втората не смее да почне.
Изгледа 7 септември е единствен слободен термин, што е логично пошто сегде во светот куп мечеви се играат во текот на неделата.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
7 ноември е во среда, изговор на комитките ќе му биди: ами зафатени сите беа зато не дојдофме...
Колку ќе дојдат толку, важно убо ќе бидат пречекани. (ако воопшто дојдат)
Тоа што сте тврдоглави и не сакате да сватите дека такви се правилата, не значи дека некој намерно ј ставил во друг термин утакмицата за намерно да наштети на една од страните.
Такви се правилата, ако има двајца земени во репрезентација клубот може да побара одложување на мечот и истото ќе му биде одобрено.
Следниот термин мора да биде пред одигрување на реванш мечевите, пошто додека не се одиграат сите мечеви од првата рунда, втората не смее да почне.
Изгледа 7 септември е единствен слободен термин, што е логично пошто сегде во светот куп мечеви се играат во текот на неделата.
Мора да се игра во среда оти во недела се првенствените. До тогаш и кај нас и кај вас ќе се вратат играчите и ќе можи да гледаме уба утакмица.

Kajgana Shop

На врв Bottom