Фан Клуб: Пелистер

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.127
Поени од реакции
8.074
Pisav tuka deka so renova bese mestenka , ona sto e sea vo pelister e tim za borba za opstaok toa e realnost neznam sto ocekuvavte ali realnosta e taa
која местенка бе не ме заебавај...игра имаше
одма се познава кога е местенка кога не е

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.127
Поени од реакции
8.074
Epa sea treba li da ti kazam deka bese 3+ vtoro bese praena od igracite na renova za online
прво полувреме пелистер имаше 6 100 % шанси тотално беа надиграни шо има врска второто 3+ од кај имаш ти толку извори?

Д

Дуле Пацов

Гостин
абе луѓе каков нов тренер , играчи требат за следната сезона треба да се земат играчи ако сакаме резултати .

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
прво полувреме пелистер имаше 6 100 % шанси тотално беа надиграни шо има врска второто 3+ од кај имаш ти толку извори?
Epa ima , se naogjaat cat pat , istoto renova mestese i so 11ti vtoro poluvreme pak za online , i teteks isto 3+ vtoro so sileks u gosti znaci si imaat semi razraboteni koa veke se znae rezultatot kako ke bide pa praat kombinacii , samo sto sea nemozat taka cesto malce postegnato e za ralzika od lani , bese haos neviden

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.127
Поени од реакции
8.074
Epa ima , se naogjaat cat pat , istoto renova mestese i so 11ti vtoro poluvreme pak za online , i teteks isto 3+ vtoro so sileks u gosti znaci si imaat semi razraboteni koa veke se znae rezultatot kako ke bide pa praat kombinacii , samo sto sea nemozat taka cesto malce postegnato e za ralzika od lani , bese haos neviden
незнам тие шемите и кур ме боли...го чекам недела дербито за да ги оценам и нашите и вашите можности

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.251
Поени од реакции
19.536
Полицијата треба да ви дозволи,овде во Битола бидете сигурни,сите ве чекаат со ОТВОРЕНИ РАЦЕ...:D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.954
Поени од реакции
73.754
Полицијата треба да ви дозволи,овде во Битола бидете сигурни,сите ве чекаат со ОТВОРЕНИ РАЦЕ...:D
Па како тргнала работата нема да дозволат ради напалени серковци што пишуваат на ФБ кои претпоставувам никогаш во животот не ни отишле на стадион :unsure::facepalm:

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
Па како тргнала работата нема да дозволат ради напалени серковци што пишуваат на ФБ кои претпоставувам никогаш во животот не ни отишле на стадион :unsure::facepalm:
Moze i so umisla e toa da ne sprecat ne se znae sto moze da gi ocekuva ako dojdeme , pogotovo posle ovaa cela situacija i kako e dignata atmosferata

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Moze i so umisla e toa da ne sprecat ne se znae sto moze da gi ocekuva ako dojdeme , pogotovo posle ovaa cela situacija i kako e dignata atmosferata
:facepalm:
Шо можи да не очекува бе од вас кои фрлате камења и бегате? Која атмосфера е ДИГНАТА?
По то вие шо го напрајвте во скопје, ви кажа Томасино, сите ве чекат со отворени раце. Никој не пиши статуси на фб за утакмицата па МВР да забрани заради то. Ако има забрана, вие ќе си бидите најголеми виновници за то.

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.334
Поени од реакции
5.328
ДЕФИНИТИВНО НАЈСЛАБАТА УТАКМИЦА ОВАА СЕЗОНА !!!
Потфрлија апсолутно сите, цел тим, на утакмица каде 3 бода ни беа во раце...
Вината не ја гледам јас во тренерот, туку во играчите, каде не беа желни за победа, тромаво играја, му ги исплатија сите плати и сега кур му е двор му е...
Видовте како игравме дома со Ренова, Напредок, Брегалница, па и со Шкендија, а на гости добри партии пруживме со Вардар и Работнички...
Така да не е вината до тренерот, до душа денес фалеа и голем број од првотимците: Драганчо, Томе, Аце, Врапчето, Павлов..
Ни треба напаѓач ПОД ИТНО ! Реков уште пред сезоната дека МОРА уште 1 да се донеси. Ептен слабо денес Чаки, првото неќеше ни во дуел да влези да се турни за да избори топка...
Главевски денес имаше 2-3 убај шанси ама ништо. Една му ја фати голманот, а една имаше кога излезе сам пред голот и упати бомба удар но топката помина покрај стативата...
И Дрита имаја убај шанси во првото, при една нафрлена топка еден играч од кај нив излезе сам со Коруновски и кога цел стадион ја виде топката во голот тој промаши од само 2-3 метри, па следната акција нивна беше гол. Драгарски ја еба од кај нас овие повлекоја контра го поминаја и Коруновски и Нухиу 0:1
Подобро изигра Дрита првото и заслужено водеше...
Второто влезе Рутето кој воедно и го постигна голот од слободен удар од 30 метри аууу каква БОМБА :cuc::cuc:
3 гола оваа сезона Рутевски и сите 3 од слободен удар, вистински мајстор за слободни (y) Последните 10 минути игравме само убо но без сили за да напрајме пресврт...
Сума сумарум реално беше и нерешено според прикажаното од двете екипи...
Денес ни фалеа влезојте на Китановски :)

За со Вардар се надевам дека Драганчо ќе се врати и ќе бидиме комплетни освен Александар Велјановски кој нема право на настап, другите се враќаат Миленковски денес играше, Лазаревски влезе, а на клупа беше и Павлов...

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.251
Поени од реакции
19.536
Дај бе не тресете...пишеле статуси на ФБ дека ќе има тепачки,па МВР се раководи по статусите и донесува заклучок дека нема да биди дозволено гостување на Комити во Битола...:drk::pos:....
Реално ситуацијата е ЖЕШКА...
Посебно шо овај меч е само по 10 ина дена од инциедентот во Скопје...
А способноста на полицијата во справување со инциденти ја видовме во Скопје....или барем видовме она шо тие сакаа да го видиме...:D
Не дека не можат да исконтролираат една жустра ситуација,ако сакаа во Скопје се ќе поминеше мазно...со пендрак и со стара пушка нема играње....:D
Ама имаа друга намера...
Е сега,каква идеја имаат за Битола тие си знаат....
Само ако во случај дозволат гостување на Комити,полицијата треба да биди спремна за меч од највисок ризик....
Настрана сите закани на ФБ,настрана се,ако дојдат Комити во Битола ќе има големи инциденти,во ова сум сигурен....

Член од
30 август 2012
Мислења
3.570
Поени од реакции
6.231
Значи јас мислам дека утакмицата во Недела ффм ќе ја одложи знаејќи какви педери се тие и дека се прават само за Вардиравци.Како прво имаат еден репрезентативец 100% ќе повикаат уште еден од Вардиравци а случајно некој ќе се повреди од веќе повиканите,и ќе има плодна почва за реално барање и да се со бел образ пред јавноста,,,иако тие не се потребни на репрезентација а не ни играт.Второ овие комитките се напалени да дојдат а ние со душа ги чекаме,значи ќе има инциденти.Ситуацијата во Битола е жешка уште немат забрана за гостувања,а слушам негде мажите по секоја цена ќе иделе :pos:демек ако им забрани полицијата тие ќе ја исчукат и ќе тргнат и то со воз :pos:ама незнам како ќе се враќат со возот :pos:.Па ако не ги пуштат ќе има раздор кај нив помеѓу навивачи и клуб.Ако ги пуштат претпоставуват што ќе биде па затоа има компромис утакмицата да се одложи за штета на Пелистер.Како трето уште нема казна за тоа болтовци трчаа низ теренот и се во хаос незнаат шо да прават,ако биди мала казната или пак ја нема тогаш си ризиковат да има и кај другите клубови исто ај ќе трчаме низ терен не имат образ да не казнуват.А за казна како шо гледам ќе ја замачкат нешто работата. Затоа за да спречат вардиравци да изгуби во битола и за недај боже со инциденти ќе ја одложиме утакмицата.

П.С.Се надевам дека ќе се игра во Недела и нема одложување иако длабоко во себе знам дека волкот не си ја менува кожата....дај боже да грешам.

RedBlack

Grof
Член од
28 март 2008
Мислења
4.722
Поени од реакции
3.095
Значи јас мислам дека утакмицата во Недела ффм ќе ја одложи знаејќи какви педери се тие и дека се прават само за Вардиравци.Како прво имаат еден репрезентативец 100% ќе повикаат уште еден од Вардиравци а случајно некој ќе се повреди од веќе повиканите,и ќе има плодна почва за реално барање и да се со бел образ пред јавноста,,,иако тие не се потребни на репрезентација а не ни играт.Второ овие комитките се напалени да дојдат а ние со душа ги чекаме,значи ќе има инциденти.Ситуацијата во Битола е жешка уште немат забрана за гостувања,а слушам негде мажите по секоја цена ќе иделе :pos:демек ако им забрани полицијата тие ќе ја исчукат и ќе тргнат и то со воз :pos:ама незнам како ќе се враќат со возот :pos:.Па ако не ги пуштат ќе има раздор кај нив помеѓу навивачи и клуб.Ако ги пуштат претпоставуват што ќе биде па затоа има компромис утакмицата да се одложи за штета на Пелистер.Како трето уште нема казна за тоа болтовци трчаа низ теренот и се во хаос незнаат шо да прават,ако биди мала казната или пак ја нема тогаш си ризиковат да има и кај другите клубови исто ај ќе трчаме низ терен не имат образ да не казнуват.А за казна како шо гледам ќе ја замачкат нешто работата. Затоа за да спречат вардиравци да изгуби во битола и за недај боже со инциденти ќе ја одложиме утакмицата.

П.С.Се надевам дека ќе се игра во Недела и нема одложување иако длабоко во себе знам дека волкот не си ја менува кожата....дај боже да грешам.
Da na steta ne Pelister i na vas , abe pogolemi plackovci neam videno od vas toa e strasna rabota , placi picki!!!
Inace ke se odlozi utakmicata se povika i Stjepanoivc u reprezentacija taka da niso od derbito :facepalm:

Kajgana Shop

На врв Bottom