Фан Клуб: Партизан

F

fantomX

Гостин
Абе, Ѕвезда - Партизан играле. Сега видов, на РТС има.

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
И 1:1 одиграа. Ѕвезда поведе, но брзо се вративме во игра. При крај судијата досуди пенал за Ѕвезда, ама после консултирањето со помошниот судија ја смени одлуката. Не беше пенал, надвор од шестанесетникот беше направен фаулот.

Како и да е, остануваме први!

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Godinava Partizan ke e sampion!
Za niv sum od mal, ama iskreno slabo sledam nivno prvenstvo!

Член од
5 април 2008
Мислења
2
Поени од реакции
0
VOLIM PARTIZAN ZA NJEGA SE MOLIM CEO DAN
ZA NJEGA MI ZIVMO U SRCU NAM JE SVIMA - - - MNOGO SMO JAKI - - -

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
LELEEEE CIGANSKOTO KOPILE U 90 MINUTA SUDE PENAL ABE TELEVIZOROT KE FRLEV M....U MU E..M
SAMPIONIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SAMPIONIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I nema derbi so isklucok na ona 2;4 da pocneme slabo da ne recam izgubeno toa e edinstvena maana

Член од
1 февруари 2008
Мислења
46
Поени од реакции
0
Hahahah ide vaka "cigani cigani vi ste cudna raja , nekada ste bili qrac a sada ste jaja" a ovaa mi e omilena "i zvezdu da mi ponude da je j*bem i za dzabe ne bih je jebo ja kurva je ciganska na na na na PARTIZAN SAMPION" haha
SAMO SANJAJTE VIDIMO SE 16 U RUPCAGI

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
PODIGNI PESNICU I POGLEDAJ NAPRED BAKLJE SE PALE NA SVIH STRANA ZAPEVAJ JAKO I UDAVAJ SRCE ZA PARTIZANA I GROBARI PEVAMO KADA POBEDIS IS GROBARI PEVAMO I KADA IZGUBIS TI BUDI UZ NAS TER MI SMO UZ TEBE SAMI PROTIV SVIH I KO IH JEBEEEE

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
ajmo partizane mozes ti

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
0;0 na poluvreme so vojvodina............

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
nema 1;0 1;1zavrsi ne deka ne se llopovi sudiite ali ipak zalna utakmica za partizan i DAJ DA ODJEBE TAJ JOKANOVIC VEKE EDNAS nemoze od napagjacka formacija u prva sezona so skoro isti igraci sea da igra defanzivno ednostavno pfc nema igraci za da se brani

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
nema 1;0 1;1zavrsi ne deka ne se llopovi sudiite ali ipak zalna utakmica za partizan i DAJ DA ODJEBE TAJ JOKANOVIC VEKE EDNAS nemoze od napagjacka formacija u prva sezona so skoro isti igraci sea da igra defanzivno ednostavno pfc nema igraci za da se brani
У 85 минута примиле гол од слободен удар даа башка и Вјештица бил исклучен после два жолти картони инаку имало добра атмосфера околу 6000 навивачи имало според некои пишувања и јас мислам дека треба малку понапаѓачка формација мислам дека Мореира не е таков класичен шпиц што може да одговори соодветно на напаѓачките задачи мој тандем мислам дека Диара Јоветич и Чадиковски како тројка би биле вистиски убијци во нападот само ај Јокановиќ а тера некако дефанзивно ама ако изгубиме титула не дај боже ќе го запалат жив.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Војводина-Партизан 1:1! Ај на здравје, 3 бода, оооп оооп! Абе се знае кај кого иде на крај титулата, кај ЗВЕЗДА нормално! Ви дадоа малку шанса да се понадевате...ама толку од вас :)

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.580
Поени од реакции
5.586
... имало и инциденти по улиците :D

Kajgana Shop

На врв Bottom