Фан Клуб: Партизан

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
не ги видов наводниците :) ај ќе видиме утре што ќе се случи, иако и да играат против партизан шансите според мене се 50-50, не се они ништо подобри од работнички
Добро сеа можеби Партизан не е подобар од Работнички но друго би било да играме со Зрињски.. Партизан им ставаше по 5-6 голови на натпревар.. Би требало и Работнички да мине лесно со нив.. :helou:

Член од
9 април 2007
Мислења
1.277
Поени од реакции
977
јс мислам дека партизан е подобар тим од работнички но не многу шансите се 60-40 за партизан но сепак од срце ке се радувам доколку ги минеме партизан сепак работнички е македонски клуб за кого имам висок респект.

П

Паспарту

Гостин
Добро сеа можеби Партизан не е подобар од Работнички но друго би било да играме со Зрињски.. Партизан им ставаше по 5-6 голови на натпревар.. Би требало и Работнички да мине лесно со нив.. :helou:
добро но треба да се земе во предвид дека мотивацијата кај фудбалерите на партизан беше огромна затоа што безмалку играа против хрватски тим, а кога играат срби против хрвати нормално е да даваат 200% од своите можности :) сепак не треба да се заборави дека едноставно партизан начека и село без кучиња...

Член од
6 февруари 2007
Мислења
1.794
Поени од реакции
32
Ako mine Partizan..Neznam onie kumanovcite "grogari" ke dojdat li da go bodrat Partizan..Shto mislis DoolroX :)

П

Паспарту

Гостин
Ako mine Partizan..Neznam onie kumanovcite "grogari" ke dojdat li da go bodrat Partizan..Shto mislis DoolroX :)
ако има барем 1000 гробари од србија ќе дојдат, а ако нема нема ни 10км од стадион да бидат :) кажав порано дека тие кумановски гробари се исти како шпонциве, ако начекаат некое дете од 9-10 години или некој старец од 77 ќе го претепаат и ете ја нивната ‘‘големина‘‘, а ако се помалце ќе плачат како пи*ки некои како што плачеа и молеа на градски пред 6-7 години

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
164
Им ја одбија жалбата на Партизан. Зрињски е следниот противник на Работнички.

Г

Грејвдигер

Гостин
Партизан ангажираа уште две засилувања [SIZE=-1]Zete Slaven Stjepanović и [/SIZE][SIZE=-1]Marko Ćetković.

[/SIZE]Dali smo Ti godine,najbolje i najlepse
dao Si nam pobede i golove za pamcenje

Hvala TI,hvala Ti crno-bela ljubavi
pevaju Ti Grobari,tvoji verni sinovi

Hvala Ti,hvala Ti,crno-bela ljubavi
najbolji si najbolji Partizane jedini

Rane smo Ti lecili,na rukama Te nosili
u bolu i u radosti,Grobari smo ostali

Hvala TI,hvala Ti crno-bela ljubavi
pevaju Ti Grobari,tvoji verni sinovi

Hvala Ti,hvala Ti,crno-bela ljubavi
najbolji si najbolji Partizane jedini!:vozbud:

----

Verni navijači mi smo,
Beogradskog Partizana,
Slavnog tima svima znana,
Večnom slavom obasjana.

Mi bez njega ne možemo,
Bodrimo ga srcem celim,
Divimo se samo njemu,
I bojama Crno-belim.

Partizane naš si ponos,
Ti si nama sve na svetu,
Navijačku armiju Ti,
Imaš u tebe zakletu.

Mi bez tebe ne možemo,
Bodrimo te srcem celim,
Divimo se samo tebi,
I bojama Crno-belim.

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
nemozam da svatam jas sum za partizan ama kako mozete srpski tim pojse da sakate od makedonski toa ne mi e jasno samo i citam i se cudam

Kajgana Shop

На врв Bottom