Добро сеа можеби Партизан не е подобар од Работнички но друго би било да играме со Зрињски.. Партизан им ставаше по 5-6 голови на натпревар.. Би требало и Работнички да мине лесно со нив.. :helou:не ги видов наводниците ај ќе видиме утре што ќе се случи, иако и да играат против партизан шансите според мене се 50-50, не се они ништо подобри од работнички
добро но треба да се земе во предвид дека мотивацијата кај фудбалерите на партизан беше огромна затоа што безмалку играа против хрватски тим, а кога играат срби против хрвати нормално е да даваат 200% од своите можности сепак не треба да се заборави дека едноставно партизан начека и село без кучиња...Добро сеа можеби Партизан не е подобар од Работнички но друго би било да играме со Зрињски.. Партизан им ставаше по 5-6 голови на натпревар.. Би требало и Работнички да мине лесно со нив.. :helou:
ако има барем 1000 гробари од србија ќе дојдат, а ако нема нема ни 10км од стадион да бидат кажав порано дека тие кумановски гробари се исти како шпонциве, ако начекаат некое дете од 9-10 години или некој старец од 77 ќе го претепаат и ете ја нивната ‘‘големина‘‘, а ако се помалце ќе плачат како пи*ки некои како што плачеа и молеа на градски пред 6-7 годиниAko mine Partizan..Neznam onie kumanovcite "grogari" ke dojdat li da go bodrat Partizan..Shto mislis DoolroX
на натпреварот цементарница - партизан им собравме еден транспарент ‘‘гробари куманово‘‘ па после тоа плачеа и не молеа да им го вратимеSto e bilo pred 6-7 godini?
Па секој си има свој омилен клуб... од србија, од македонија, од англија итн...:pfc:nemozam da svatam jas sum za partizan ama kako mozete srpski tim pojse da sakate od makedonski toa ne mi e jasno samo i citam i se cudam