Фан Клуб: Партизан

• Креатор на темата Креатор на темата Billa Bong
  • Време на започнување Време на започнување
не ги видов наводниците :) ај ќе видиме утре што ќе се случи, иако и да играат против партизан шансите според мене се 50-50, не се они ништо подобри од работнички
Добро сеа можеби Партизан не е подобар од Работнички но друго би било да играме со Зрињски.. Партизан им ставаше по 5-6 голови на натпревар.. Би требало и Работнички да мине лесно со нив.. :helou:

јс мислам дека партизан е подобар тим од работнички но не многу шансите се 60-40 за партизан но сепак од срце ке се радувам доколку ги минеме партизан сепак работнички е македонски клуб за кого имам висок респект.

Добро сеа можеби Партизан не е подобар од Работнички но друго би било да играме со Зрињски.. Партизан им ставаше по 5-6 голови на натпревар.. Би требало и Работнички да мине лесно со нив.. :helou:

добро но треба да се земе во предвид дека мотивацијата кај фудбалерите на партизан беше огромна затоа што безмалку играа против хрватски тим, а кога играат срби против хрвати нормално е да даваат 200% од своите можности :) сепак не треба да се заборави дека едноставно партизан начека и село без кучиња...

Ako mine Partizan..Neznam onie kumanovcite "grogari" ke dojdat li da go bodrat Partizan..Shto mislis DoolroX :)

ако има барем 1000 гробари од србија ќе дојдат, а ако нема нема ни 10км од стадион да бидат :) кажав порано дека тие кумановски гробари се исти како шпонциве, ако начекаат некое дете од 9-10 години или некој старец од 77 ќе го претепаат и ете ја нивната ‘‘големина‘‘, а ако се помалце ќе плачат како пи*ки некои како што плачеа и молеа на градски пред 6-7 години

Им ја одбија жалбата на Партизан. Зрињски е следниот противник на Работнички.

Партизан ангажираа уште две засилувања [SIZE=-1]Zete Slaven Stjepanović и [/SIZE][SIZE=-1]Marko Ćetković.

[/SIZE]Dali smo Ti godine,najbolje i najlepse
dao Si nam pobede i golove za pamcenje

Hvala TI,hvala Ti crno-bela ljubavi
pevaju Ti Grobari,tvoji verni sinovi

Hvala Ti,hvala Ti,crno-bela ljubavi
najbolji si najbolji Partizane jedini

Rane smo Ti lecili,na rukama Te nosili
u bolu i u radosti,Grobari smo ostali

Hvala TI,hvala Ti crno-bela ljubavi
pevaju Ti Grobari,tvoji verni sinovi

Hvala Ti,hvala Ti,crno-bela ljubavi
najbolji si najbolji Partizane jedini!:vozbud:

----

Verni navijači mi smo,
Beogradskog Partizana,
Slavnog tima svima znana,
Večnom slavom obasjana.

Mi bez njega ne možemo,
Bodrimo ga srcem celim,
Divimo se samo njemu,
I bojama Crno-belim.

Partizane naš si ponos,
Ti si nama sve na svetu,
Navijačku armiju Ti,
Imaš u tebe zakletu.

Mi bez tebe ne možemo,
Bodrimo te srcem celim,
Divimo se samo tebi,
I bojama Crno-belim.

nemozam da svatam jas sum za partizan ama kako mozete srpski tim pojse da sakate od makedonski toa ne mi e jasno samo i citam i se cudam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom