Фан Клуб: Партизан

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
хаха после вие ќе кажувате кој има комплекси:)
Дај боже да пројдете,поубаво може и во група ќе се паднеме во Лига Европа,мада не е сигурно ни на нас,а вие имате плус уште една утакмица...
Не е тоа комплекс, тоа си е реалност . . .Така било и минатите години кога Звезда играла квалификации за ЛШ , а Партизан УЕФА ,па кога играле еден после друг . . .Комшии се, се следат стално и во јавноста се интерпретирани заеднички т.е. се следи успехот на српскиот фудбал . . .

И пак за комплексите . . .
Знаеш како иде песната . . .

Имаш комплекс од нас Циганаааа :icon_lol:

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Сега ни останува само Лига Европа.Знам дека звезда ќе одпадне денеска и ќе останат без ништо а ние ќе ја имаме Лига Европа.

Член од
11 октомври 2008
Мислења
29
Поени од реакции
0
Ja neznam so tolku se zamarate so znaminjata,se znae deka Partizan se so Paok a Zvezda so Olipiakos,znaci znaminjata se noseni od strana na grcite znaci ne gi staavaat srbite,znaci tie doagat na tribina ko gosti grcite i moze da si go vee znameto taka e i za site so se prijateli so Partizan ili so Zvezda.Znam so zvezda imase golem transparent pred nekoe vreme SKOPJE,na partizan KUMANOVO i dr taka znaci dozvoleno da se stavaat znaminja i transparenti so se prijateli so tie dva kluba i so se doeni na taa utakmica da go bodrat klubot .

Kopites

You'll Never Walk Alone
Член од
25 август 2008
Мислења
760
Поени од реакции
10
Дечки, многу ми е жал што не поминавме, бев убеден дека ќе ги поминеме циганчињава, но се случи спротивното, сеа да не заебеме и да влеземе у Европскава лига, сепак и тоа ќе биде успех.

GROBAR1986

САМО ПАРТИЗАН
Член од
16 септември 2007
Мислења
627
Поени од реакции
92
Abe aj da ne go tupeme sea vaka bilo onaka bilo ako bilo ovaka ke bilo drugacije sega se e STO BI BILO KOGA BILO nema veza ali edno e sigurno tie dolgi topki ne ubija(nemase teorija da projdeme taka) i po mene ali mislam deka ke se slozi nekoj bitkata se izgubi na sredinata ili potocno RACA PETROVIC NI POD RAZNO ne smee da igra na taa pozicija previse e baven a se znae baven vezen ravno na katastrofa on bese najslaba karika sinoke!!!e sea od so se najveke plasam da ne proraboti "PAD NA MOTIVACIJA"i site ostali sranja pretpostavuvam obradovic ke si odi gleam GAVRO neso herta taka da so pobrzo treba da se stabiliziraat na psiholoski plan!!!
So se odnasa do atmosfera NO COMENT!!!!!FANTASTICNO cepanje cepanjeeeee!!!NAJJACI SMO NAJJACI!!!
ali edno me nervira u zadnje vreme mislam na klipovite nema nikakov kvalitet bez veza samo nekoj sranja nekoj "mungos"snima od tribina i toa epten neso se glupiraat ovie od IZABERI PARTIZAN!!!

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Не е тоа комплекс, тоа си е реалност . . .Така било и минатите години кога Звезда играла квалификации за ЛШ , а Партизан УЕФА ,па кога играле еден после друг . . .Комшии се, се следат стално и во јавноста се интерпретирани заеднички т.е. се следи успехот на српскиот фудбал . . .

И пак за комплексите . . .
Знаеш како иде песната . . .

Имаш комплекс од нас Циганаааа :icon_lol:
Види кај вас у фан клуб што пишал тој аеродром и после збори за комплекси:helou:

МОреира:nesum:

Војводина испадна,Севојно испадна,звезда ќе испадне...
врти сучи пак само ние останавме во игра за Европа!!!!!!!!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Драги другари ете така се игра фудбал,машки без страв,без калкулации,како Звезда што изигра вечерва...а не како нашиве вчера како курви по теренот трчаа,мислеа дека 4 гола ке дојде и ке даде Чак Норис !!!

Ај уште ме држи нервоза у курац...:nerv::nerv:
Башка и дека комшиките тепаа,играа со срце,не како мајмуните наши...:nerv::nerv:

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Драги другари ете така се игра фудбал,машки без страв,без калкулации,како Звезда што изигра вечерва...а не како нашиве вчера како курви по теренот трчаа,мислеа дека 4 гола ке дојде и ке даде Чак Норис !!!

Ај уште ме држи нервоза у курац...:nerv::nerv:
Башка и дека комшиките тепаа,играа со срце,не како мајмуните наши...:nerv::nerv:
Што збориш бе!!!!
Нашите играле како пички???
Нервозен си ама глеј што пишуваш:)
Мореира мајка му умре а вчера ќе загинеше на терен и сите комплет дадоа 200% ама кога не сака не сака,и за разлика од Динамо Тбилиси Апоел е далеку поквалитетна екипа,не можеш да правиш споредби...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Само за Мореира свака част...за другите не знам што да кажам,средниот ред тотално надигран беше,не направија една асална акција од гол на гол,туку рогаа високи топки и мислеа дека пак ке дадеме гол сличен како на Мореира...

Не знам што да кажам,ако играа со срце ке го минеа Апоел како ништо...ама вака...

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Само за Мореира свака част...за другите не знам што да кажам,средниот ред тотално надигран беше,не направија една асална акција од гол на гол,туку рогаа високи топки и мислеа дека пак ке дадеме гол сличен како на Мореира...

Не знам што да кажам,ако играа со срце ке го минеа Апоел како ништо...ама вака...
Не се сложувам,а тоа што не надиграа на средина терен е грешка на Јокан!!!!!!!!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Не се сложувам,а тоа што не надиграа на средина терен е грешка на Јокан!!!!!!!!
И тоа што викаш,покастрофа тренер немам видено од него до сега...едноставно не е за таа работа тој човек...мора да се смени тој тренер,мора да се доведе друг,не може сега во утакмициве од ЛЕ да игра иста формација и со едни исти играчи,мора да се менува нешто...

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
тоа е...
утре да видиме со кој ќе се паднеме

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Со кој и да се паднеме утре брат,мора да се изигра 100 пати подобро одошто со Апоел,пошо со таква игра вчера,со тотално надигран среден ред и без сериозни шанси,тешко ке биде,многу тешко...

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
DRUGI ŠEŠIR: Leh, Đenova, Liberec, Crvena zvezda, Harts, Sigma Olmuc, Sent Patriks, Brondbi, Trabzon, Metalurg Donjeck, Gengan, Sarajevo, Vaslui, PAOK, Amkar, Dinamo Moskva, Žilina, Tromso, Rapid Beč, Vorskala, Bnei Jehuda, Sion, NAC Breda, BATE Borisov, Nacional Funkal, Sivaspor, Genk, Stabek, Slovan Bratislava, Maribor, Košice, Karabag, Baku, Levadia, Aktobe, Šturm i Elfsborg.

Еве ѓи можните противници.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
DRUGI ŠEŠIR: Leh, Đenova, Liberec, Crvena zvezda, Harts, Sigma Olmuc, Sent Patriks, Brondbi, Trabzon, Metalurg Donjeck, Gengan, Sarajevo, Vaslui, PAOK, Amkar, Dinamo Moskva, Žilina, Tromso, Rapid Beč, Vorskala, Bnei Jehuda, Sion, NAC Breda, BATE Borisov, Nacional Funkal, Sivaspor, Genk, Stabek, Slovan Bratislava, Maribor, Košice, Karabag, Baku, Levadia, Aktobe, Šturm i Elfsborg.

Еве ѓи можните противници.

Ќе биде интересно со кој и да се паднеме од овие болдираните... со едните крвни непријатели :), а со другите збратимени... :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom