Фан Клуб: Партизан

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Ајде , барем сеа Звезда утре ќе игра поопуштено знаејќи дека нема шо да изгуби и да биде засенета од Партизан, па после заедно у Еврокупот . . .:)

В

Вори

Гостин
Леле бе..уф не можам да се помирам...а се радував дека ќе ги гледам Челси,Реал,Милан..на ЈНА.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Ајде , барем сеа Звезда утре ќе игра поопуштено знаејќи дека нема шо да изгуби и да биде засенета од Партизан, па после заедно у Еврокупот . . .:)
хаха после вие ќе кажувате кој има комплекси:)
Дај боже да пројдете,поубаво може и во група ќе се паднеме во Лига Европа,мада не е сигурно ни на нас,а вие имате плус уште една утакмица...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Леле бе..уф не можам да се помирам...а се радував дека ќе ги гледам Челси,Реал,Милан..на ЈНА.
И јас не можам брат,баш Мореира коа го даде голот си реков,сеа ке го јадат немиен Кипраниве...и ке ги гледаме Интер,Челзи и кој ти не на ЈНА...ама срека да се немало бе :nesum::nesum:

В

Вори

Гостин
Ич среќа.Се изнервирав исто што секој шут на Џорџевич од прекин,беше крив,непрецизен и удираше во зидот.И се изнервирав,како играа педерски тие Грците,секој контакт паѓаа на земја,и глумеа.Да даде Господ да поцркаат.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Ич среќа.Се изнервирав исто што секој шут на Џорџевич од прекин,беше крив,непрецизен и удираше во зидот.И се изнервирав,како играа педерски тие Грците,секој контакт паѓаа на земја,и глумеа.Да даде Господ да поцркаат.
остај сеа не заебавај,глеј малце пореално не надиграа...
тактички да не збориме на средина терен цело време топката кај нив беше,второ само нафрлавме топки безвезе,во прво голот на почеток а они 3 екстра шанси промашија имаа и 1 статива...
Сосема заслужено си поминаа,ние сега да гледаме да влеземе у групи Европа Лига нема да биде лошо:)

В

Вори

Гостин
А највише криво ми е што не поминаа Гејци.Боље да отпадневме од тие Ирците,одколку од овие шупкари.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530

Moreira u suzama
Cetvrtak, 6. avgust 2009. 00:44
Potresna je bila scena kada je Moreira, posle neuspeha u dvomeču sa kiparskim Apoelom (1:0, 0:2) izašao iz svlačionice i obratio se novinarima.

"Najveći greh je zbog navijača, što su razočarani i tužni otišli kućama, a uradili su sve da prođemo dalje", počeo je Moreira.

Čovek koji je samo dan ranije ostao bez majke, nije otišao kući, već je ostao da pomogne saigračima i bio najbolji na terenu. Borio se kao da se rodio u crno-belom dresu.

"Nisam imao dilemu da li da igram. Ispalo je najgore i za Partizan i za mene, osetio sam se kao najgori čovek na svetu", rekao je Moreira i počeo da plače...

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
хаха после вие ќе кажувате кој има комплекси:)
Дај боже да пројдете,поубаво може и во група ќе се паднеме во Лига Европа,мада не е сигурно ни на нас,а вие имате плус уште една утакмица...

Јас знам дека кога се играа 3 кола квалификации за ЛШ и кога изгубиш во 3-тото коло тогаш играш Куп УЕФА... а од оваа година има нов формат со 4 квалификациски кола за ЛШ... и еве Партизан изгуби во 3-тото коло (по старо 2-то коло) и сега ќе игра ли Лига на Европа?... ако може некој нека пише, бидејќи баш за тоа немам прочитано како иде... фала однапред :smir:

Moreira u suzama
Cetvrtak, 6. avgust 2009. 00:44
Potresna je bila scena kada je Moreira, posle neuspeha u dvomeču sa kiparskim Apoelom (1:0, 0:2) izašao iz svlačionice i obratio se novinarima.

"Nisam imao dilemu da li da igram. Ispalo je najgore i za Partizan i za mene, osetio sam se kao najgori čovek na svetu", rekao je Moreira i počeo da plače...

После низ се' што помина Мореира во овој период и кога видов дека ќе остане со соиграчите, дека нема да ги остави на цедило кога е најпотребно СЕКОЈА ЧЕСТ... и овој вечерашен пораз беше капак на све... стварно ми е жал за човекот :icon_frow

брицо

liverpool
Член од
22 мај 2009
Мислења
567
Поени од реакции
2
жал ми што партизан испадна ама апоел заслужи да оди понатаму

Член од
11 октомври 2008
Мислења
29
Поени од реакции
0
znaci koj kurton e toj Jokanovic mame mu ebam ja povise u zivotot ne sum se iznerviral,
znaci kako moze da go vadi Ljajić na pola poluvreme koa deckoto izigra vrv na srednna i da go stai dudukot Vasington koj za kur ne go biva i da ja igraa posranana taktika 30 min inace razocara Kleo i DIara ali svaka mi cast na Moreira tuka se spusta kapa ,toa e grobari jbg ali nisto ne zagubeno vo evropa!!!

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Како што знам сега имаме уште едно коло и ако поминеме ќе играме Лига Европа или ?

Член од
11 октомври 2008
Мислења
29
Поени од реакции
0
Ima uste edna utakmica da se izigra pred da se vleze vo Liga Evropa,sea se ceka na protivnik!

Kajgana Shop

На врв Bottom