Спасев
Партизан, Мајами Хит
- Член од
- 30 април 2009
- Мислења
- 1.947
- Поени од реакции
- 239
Хаха ќе им даде гол и сите ќе му го п***т:helou:Ќе ги трти од позади, што друго да им прави![]()
Хаха ќе им даде гол и сите ќе му го п***т:helou:Ќе ги трти од позади, што друго да им прави![]()
Ако ѓи поминеме Апоел после останува уште 1 или 2 кола?:helou:Ако ги поминеме Апоел,а убеден сум дека ќе ги поминеме,последно коло обавезно идам у Белград,мора да се гледа влегувањето во ЛШ,тој спектакл не се пропушта![]()
Уште едно,последнотоАко ѓи поминеме Апоел после останува уште 1 или 2 кола?:helou:
Ako gi pomineme apoel ostanuva oste 1 koloАко ѓи поминеме Апоел после останува уште 1 или 2 кола?:helou:
не збори однапред затоа што може да го лапнеш карот и да траеш ко мисир после тоа- ПРВО ДА ГЛЕДАМЕ ПА ПОСЛЕ ЌЕ ПРОДАВАМЕ МУДА ЗА БУБРЕЗИ:smir:Ќе видиш на Маракана што ќе ѓи направи Клео циганите.:smir:
Ок поздрав.:smir::helou:не збори однапред затоа што може да го лапнеш карот и да траеш ко мисир после тоа- ПРВО ДА ГЛЕДАМЕ ПА ПОСЛЕ ЌЕ ПРОДАВАМЕ МУДА ЗА БУБРЕЗИ:smir:
Верувам дека оваа сезона ќе бидеме дел од Лигата на шампиони.:helou:http://partizan.rs/fotoalbum/2009/07_jul/11.pdf
ако ги поминеме апоел,а не се соменевам во тоа...
вака ќе биде:доколку оди се по планот Партизан,Олимпијакос,Копенхаген,Левски и Славија Прага ќе бидат носители во тоа последно коло...
Одлично
Зашто како неносители се:Актобе-Макаби Хаифа,Салзбург-Динамо,Цирих-Марибор,Вентспилс-Бате,Левадија-Дебрецин!
Убедливо најдобра варијанта е да го пројдеме ова коло и да ни се падне победникот од дуелот Левадија-Дебрецин,ама и со било кој да се паднеме ќе бидеме фаворити
Значи одлично е што се уклучуваат екипи од Италија,Шпанија,Англија...
Не бев сигурен дали се уклучуваат или не,сега вака...![]()
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:.Велшаните се заљубија во Партизан:pos2:Ми е мрза да го преведувам текстот,па ке го поставам како што е.....да се кинеш од смеа
Velšanin novi navijač Partizana
Samo dva dana posle utakmice Partizan – Ril, Velšanin Geret Hjuz kupio je sezonsku ulaznicu za utakmice šampiona Srbije.
"Posle svega što sam kao navijač Rila doživeo u utorak na vašem stadionu, ja drugi izbor nisam imao. Jednostavno, postao sam vatreni fan Partizana i potrudiću se da dodjem i odgledam sve utakmice u Ligi šampiona, kao i vaš lokalni derbi, za koji sam čuo od Ace i njegovih drugova sa partizan.neta, da je nešto što nikako ne bih smeo da propustim", rekao je Hjuz.
Partizan je plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona obezbedio posle dvomeča sa šampionom Velsa ukupnim rezultatom 12:0. Hjuz, koji je bavi novinarstvom, je u Beograd došao dva dana pre utakmice, a glavnom gradu Srbije je već jednom boravio pre sedam godina, kada je Bangor siti igrao protiv Smedereva i već tada je sebi kupio dres Partizana.
![]()