Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Подобро да ни се падне посилен противник да му текне на Берлускони да се донесе некое засилување во Јануари.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Подобро да ни се падне посилен противник да му текне на Берлускони да се донесе некое засилување во Јануари.
Немат врска то, ак е за да купвит играчи ке купит и најслабиот противник да ни се паднит, а аку не е за трошење пари кој сака нек ни се паднит немат да купит играчи..

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Абе и јас би рекол дека е шпекулација да не доаѓаше од устата на Тиаго Силва. И јас сакам барем уште следната сезона да е со нас Неста ама очекувајте дека летово голем број играчи ќе си отидат (Гатузо,Сидорф,Неста?,Дињо?,Јанкуловски,Одо?) овие со прашалници не се толку сигурни дека ќе си одат ама ако не им се продолжат договорите нема да му ја мислат многу па уште ако освоиме некоја титула може сакаат да си идат како шампиони ова посебно важи за Гатузо и Сидорф зошто мислам дека после сезонава нема веќе фудбал за нив.

Остајте вие што Ибра го носи тимов сам на грб и место пацарите хунти и бориело го имаме солидниот Робињо,на овој тим му треба реконструкција и освежување со големо О посебно во одбраната и средниот ред. Ако можат да го вратат Астори или Давид Луиз да го купат ако Неста си иде и да го донесат Коентрао за назад би било одлично,во средина откупување на Боатенг мислам дека не е ни предмет на дискусија тоа веќе и донесување на еден добар техничар како замена за Сидорф,Гансо ? Бен Арфа ? Педро Леон? КАКА? ? Кој и да е од овие нема да е грешка да се донесе,замена за Гатузо,Ласана Диара мислам дека лесно ќе го договори Галијани ако сака.

Ждрепките се на 7 Декември мислам секако дека сакам пацар за противник ама тешко,немаме ние среќа никогаш ни сме имале,никогаш не ни ни требала,ако сакаат да се шампиони ќе треба да се способни да победат кого било,а реално во моментов има 2-3 тима што се за класа подобри од нас така да мора да продолжи да дава пари стариот ако сака нормално да има кадарен тим за Л.Ш.
не си оди Неста,тоа е само опипање на пулс и мислење ,што мислат другите за него.99% останува ке видиш.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.904
Поени од реакции
23.304
Шо се замарате со благо ретардираниов еклер бе ??

Иначе Амброзини изјавил дека конечно е време да се освои скудетото !

По муабетов на играчиве глеам у свако интервју потенцираат дека приоритет е скудетото. И ја појќе би сакал титула во Сериа А одколку во ЛШ. Тамо нека собираат тимчињава што имаат по 2-3 титули или помалце !

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/nesta-i-definitivno-odlazi-32806.html
Ако Неста замине добро е да се купи од од ajax ЈАН Вертонген кој мислам дека ке биде и подобар од Вермален .силен, брз, добар скокач и има добра техника
Имаше шпекулација околу него незнам но и ја мислам дека би бил добра замена иако има многу опции и не се знае ништо сепак не се знае може Неста да го продолжи договорот додека тој не изјави дека не го продолжува не верувам во шпекулации.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.661
Поени од реакции
48.747
После три години некој отвори уста за Горкуф.... и тоа не било кој.
Former Milan star Paolo Maldini has launched a scathing critique of why Yoann Gourcuff’s move to Italy failed, citing a poor attitude on the young Frenchman’s part.

Gourcuff moved to the Rossoneri from Stade Rennais in 2006 but lasted only a couple of seasons in Italy before retreating to Girondins de Bordeaux first on loan and then on a permanent basis. Now with Olympique Lyonnais, the 24-year-old is in the midst of a difficult campaign and he will face further questions after Maldini’s assessment of his time in Serie A.

“Gourcuff in Milan was wrong 100 per cent,” he revealed to L’Equipe. “His problem here was his behaviour. He did not show an intelligent way to manage himself. When he played here, he did not want to make himself available to the squad"

“He did not start studying Italian immediately. He did not work. He was not always on time. It happened a lot. [There are] things he cannot tell. But he knows what he did.”

Even on the park, Maldini was not impressed. “When he came into the game, he did not give himself fully,” the former defender stated. “Less talented players have earned the respect of Milan because they gave everything. Him, he did not. And he knows it. After a while he became foreign to the group.”

Gourcuff won't feature in Lyon's weekend encounter with Paris Saint-Germain, ruled out of the match due to an injury sustained against Schalke on Wednesday.

Епа чим Малдини ова му го кажува, што за никого лош збор немал до сега, овој изглеа дебело ја усрал... поготово за болдот, тука ме интересира стварно што ли било.

Иначе Алегри рекол дека во Јануари би требало да се донесе напаѓач и тоа не било каков туку добар напачач.
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]
“January? The priority is to sign a great striker because, as [Vice-President] Adriano Galliani says, we either sign a high level player or stay as we are.”
[/FONT]

за имиња вие шпекулирајте.... :)

Член од
12 ноември 2008
Мислења
181
Поени од реакции
8
Се повеќе и повеќе остава добар впечаток Алегри :)

Ф

ФорцаМилан

Гостин
^ Ете го Гуркуф,што фраер бил....после управата го упропастила "новиот ЗИДАН",самиот се упропастил!

Ке има еден напаѓач во јануари гарант,за останатото ке видиме:)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.904
Поени од реакции
23.304
за имиња вие шпекулирајте.... :)

За Гуркуф, ја одувек сум викал дека типот е пичка и не се труди !

А за напаѓач, Балотели е печен , ако не у Јануар ондак на лето. Овој гадниов може да го сисне со све клаузулете негови.

Ако не Балотели, лично за мене и Матри не е лош избор, Нејмар евентуално или врв би бил Џеко. Адебајор е доступен, и нормално ја уште мислим дека Руни ќе го напушти Манчестер после дешавкете, али он е више сајнс фикшн !

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
На зима гарант ќе земеме напаѓач само да видиме кој. :)
Моментално ме радува тоа што на последните 3 натпревари против Интер,Фиорентина и Оксер ја зачувавме мрежата а постигнавме 4 гола што не е лошо со оглед на тоа кој ни беа противници.

Член од
16 август 2007
Мислења
1.932
Поени од реакции
1.667
Portieri: Abbiati, Amelia, Roma
Difensori: Bonera, Abate, Jankulovski, Nesta, Papastathopoulos, Thiago Silva, Zambrotta, Yepes
Centrocampisti: Ambrosini, Boateng, Flamini, Gattuso, Seedorf, Strasser
Attaccanti: Ibrahimovic, Robinho, Ronaldinho.

Giocatori indisponibili: Antonini, Oddo, Pirlo, Inzaghi, Pato.
Пирло пред некој ден рече дека е добро и дека може да игра а го нема у повикани .. како и да е моментално добра ни е средината

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Повеќе ни треба некој бек него што напаѓач али ако веќе доаѓа некој...мислам дека ќе биде тоа Балотели :) ако не и Џеко :vozbud:

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Forza22 е во право, повеќе ни треба бек од напаѓач плус се враќа Пато.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom