Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
И јас мислам дека на зима мора да се земи бек, но исто така и мора да се земи напаѓач. Неможи Ибра да го издржи ова темпо како сам класичен шпиц. Мислам дека Балотели ќе дојде на зима, а и како што кажа марли и Матри не би бил лош.

P

PewDiePie

Гостин
Палоски денес присуствувал на тренинг на Милан,му ја проверувале физичката подготвеност нашите зошто нели повреден беше,хм се мислам зошто. :raz:

Ама реално не ни треба напаѓач толку колку што ни треба бек.

П.С. Ако успеат да испаднат ѕверови и да не го пополнат нон еу местото алал да им е.

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
Ако не Балотели, лично за мене и Матри не е лош избор, Нејмар евентуално или врв би бил Џеко. Адебајор е доступен, и нормално ја уште мислим дека Руни ќе го напушти Манчестер после дешавкете, али он е више сајнс фикшн !
Би ги бришал Адебајор и Руни и би ги додал Кака и Торес во листата :pos: Незнам не верувам дека ќе фрлат пари за напаѓач колку и да шпекулираат, а ако се донесе по автоматизам се знае дека го продаваат Пато. Значи ако планира дон Силвио да тргни уште некоја пара од ќесето се надевам дека ќе биде за одбраната, Контрао би било онака желба на сите за левата позиција и средина може да се земи тој Гансо на позицијата на Сидорф мада има други млади и перспективни играчи на таа позиција, не ја исфрлам и опцијата на Кака назад на позајмица до на лето мада би било ептен лудо ама со умовите на берлу и галијани нишо не се знае. За на лето мора да се зема централен дефанзивец без разлика дали ќе си иде Неста или не. Ете отприлика така би биле желбите мои за можни засилувања :toe: :smir:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Палоски денес присуствувал на тренинг на Милан,му ја проверувале физичката подготвеност нашите зошто нели повреден беше,хм се мислам зошто. :raz:

Ама реално не ни треба напаѓач толку колку што ни треба бек.

П.С. Ако успеат да испаднат ѕверови и да не го пополнат нон еу местото алал да им е.
Супер би било доколку се врати Палоски нема да се плаќа толку скапо а и толку не е неопходен напаѓач се враќа Пато во 2011 но доколку е како што изјавува Алегри дека ќе биде екстра добар напаѓач мислам на нешто подобро од него иако повеќе би сакал некој јак дефанзивец.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Ја ставив 2 во кладилница но имам некое претчуство дека нема да тепаме...

P

PewDiePie

Гостин
Денес тешко гостување во Сампдориа јас лично би бил задоволен и со бод, ваљда ќе не даваат во 18 на Телма.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Денес тешко гостување во Сампдориа јас лично би бил задоволен и со бод, ваљда ќе не даваат во 18 на Телма.
Да ќе не има на Телма.Бод сигурно земаме не верувам дека ќе бидеме поразени на ова гостување.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Супер би било да се вратиме и ова гостување со три бода но и со бод сум секако задоволен мислам дека Сампдориа не е толку опасна како што беше сега е без Касано гледам има и други играчи повредени мислам дека можеме да ги добиеме.

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Каков бод бе, обавезно земаме три бода, Сампдорија се слаби сезонава, на последните 4 натпревари имаат една победа, треба да се затвори Пацини и готово.

Alexandre_Pato

Шева 7
Член од
13 февруари 2009
Мислења
132
Поени од реакции
36
------------------Abbiati
Abate---Nesta---Thiago Silva---Zambrotta
----------Gattuso--Ambrosini---Flamini
--------------------Seedorf
-----Ibrahimovic----------Robinho

резерви:
Amelia
Bonera
Yepes
Sokratis
Jankulovski
Boateng
Ronaldinho

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
јас сега читав на миланњуз дека ќе има 3 замени од горенаведениот состав.Боатенг и .....БОНЕРАААААА.:vozbud:
Боатенг на местото на Фламини зверот на Замброта местото.Сеуште не ми е јасно зашто не се проба овој монтелоњо:toe:
Иначе во секој случај мислам дека ќе победиме

P

PewDiePie

Гостин
Да му ебам матер во пи*ка на алегри со тој бонера преку јајцава веќе,што толку видел у него бре да не му го дава на тренинг ебате глупиот !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom