Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Добро изигравме, повеќе шанси не заслуживме да изгубимe ама таа е таа :toe:
- Руни не отепа Милан 2-3 Руни.

Имаме уште 90+ мин.

Forza Milan. :smir:

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.518
Поени од реакции
8.244
Тука е клучот за повторно силен и конкурентен милан(иако мене неми одговара) се трудам да бидам реален...браво
Можеби ќе има многу негативни критики на мојот коментар погоре, ама тоа е мое РЕАЛНО видување на работите(како навивач на Милан)...
Не се само тие кои треба да се пензионираат... има уште, ама тие претежно греат клупа...
Изгледа уште ќе :drk::drk: на 2007 година... :tapp:
FORZA MILAN!!! ROONEY PEZZO DI MERDA!

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
камо среќа да е така...

Абе што знам, можда и не бил крив ама цело време е несигурен, неможам да го гледам веќе на гол
Ееее, не заебавај сега :pipi: Дида е најмалку крив за ова денес :wink:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
На вториот гол на Руни се гледа колку статична ви е одбраната :/

Тоа е тоа, среќата ги служи.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.008
Поени од реакции
7.164
На вториот гол на Руни се гледа колку статична ви е одбраната :/

Тоа е тоа, среќата ги служи.
:tapp: Среќата не служела оти противничката одбрана била статична? :tapp:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
:tapp: Среќата не служела оти противничката одбрана била статична? :tapp:
Не машко. На вашиот втор гол се гледа колку статична одбрана има Милан, а среќата ве служи цела утакмица пошо, Милан е тој шо ги имаше шансите, а вие сте тие што ги имавте головите. Се надевам се разбираме.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Од 2 шанси 3 гола дадоа,топката ко за беља сама го мава Сколс и влага...ехх :uvo:

Член од
9 февруари 2010
Мислења
116
Поени од реакции
3
ne ocajuvajte toa e izgubivme ama ssuste ima sansi za odenje ponatamu. mnogu slabo izigra bekam a i huntelar ne gi iskoristi sansite vo prvoto poluvreme, vo vtoro go nemase, isto taka i roni go nemase mnogu vo vtoro. se dobro trgna ama vo vtoro ni ja skrija topkata i so dve sansi dadoja dva gola toa e
da bese antonini mislam deka nemase valencia taka lesno da mu nafrli na runi za votriot gol, za koj mislam deka bonera trebase podobro da reagiura isto i dida.
mnogu sreka imase mancester ama i tie malce da se poraduvaat toa e mora i niv malce da gi posluzi srekata.
pato treba da poraboti na kontolata na topkata i na rabotata na mal prostor mnogu e berz a nema kontrola i lesno gubi topka iako go pomina poveke pati evra.

znaci na old trafor treba da bide 0-2 ili 2-4. sto e malce nevozmozno. pa ako ne odime sme zagubile cela sezona i ke nema mnogu pari za narednata i pak nema da se kupat igraci duri moze da se prodavaat :tapp:
pozdrav milanezi :smir:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Ебати тарот картите. Не ти требаше ова. :)

не ме криви мене, криви ги картите :)... инаку и денес кога позитивецот ме праша колку сметам дека ќе заврши, му кажав 3-2 (ама за Милан :pos:)

како и да е имам само едно нешто да кажам, еден покерски израз, а тоа е... моќта на вложувањето (ова директно испорачано до Галијани и Берлускони) :)

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Ееее, не заебавај сега :pipi: Дида е најмалку крив за ова денес :wink:
жити се?како само стоеше коа шутна Руни кој е многу понизок од Дида а овој стои и само гледа ко теле можеше барем рака да дигне и на вториот гол да проба да истрча напред?

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
жити се?како само стоеше коа шутна Руни кој е многу понизок од Дида а овој стои и само гледа ко теле можеше барем рака да дигне и на вториот гол да проба да истрча напред?
Жими се :)
Тебе некој од 2 метра нека ти ја шутне и иди фати му ја :helou:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
не беа два ти викам колку што е висок дида можеше барем да проба да ја фати а не се ни помачи ок?
Дида беше матиран и за двата гола така да немаше можност од место да се помрдне а не да ја фати

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom