Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Добро што треба да се деси за да влезе топката во гол? Сега стварно не разбирам дали нашиве се дрва или не не сака среќата ај со интер нејќеше да влезе ама и сега ? При ваква изиграна утакмица гревота беше да се изгуби!

Пато нека ми се губи тоа копачките му се 3 броја поголеми па нможе една топка убаво да прими!

Па и тие топката ги удира и влегува во гол па дури и од статива полошо само ако судијата ни дадеше гол :tapp: Незнам која беше причината што паднавме толку психички! Па и некој баксуз се повреди Антонини и го трчаа како што сакаа Фавали имаше тој Валенсија простор да почека да се намести и да набаци... Па за беља па и првиот гол го примивме одма кога бевме со играч помалце на теренот!

Не сум разочаран не дека манчестер е во моментов подобар од Милан само што и нас полека не одбегнува среќата заради низа лоши одлуки....

Пс Дида нека иде нека продава сладоледи со оние американскине комбиња :tapp:

Ф

Фил Ајви

Гостин
мене ова ми личи на минимален пораз на Милан, па демек останува надеж за на Олд Трафорд :icon_lol:
Ебати тарот картите. Не ти требаше ова. :)

Дида не уништи со првиот гол, а и среќата дефинитивно не беше на страна на Милан.

(освен нормално Дида, кој успеа 3 гола од 1 шанса да прими)
Јес да не ми е омилен и дека го плукам доста често, човекот се испружи колку што е долг, немаше шанси да интервенира. Кај другите два барем да пробаше да интервенира. :jaj:

Апсолутно се сложувам со Пејо, после тој гол Јунајтед делуваа изгубено и исплашено и едноставно МОРАА да го искористат моментот затоа што знаат дека еден гол не е доволен покрај фактот дека паѓаат во второ полувреме. Роналдињо чиста десетка, но сето тоа безполезно кога немаше подршка до Пато кој премногу форсира со дриблинзи и на крај ништо. А и Пипо го усра оној мастрален пас на Рони, барем Пато да беше таму. Е сега да дадеме два а да не примиме ќе биде доста тешко, но имам тронка надеж.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.803
Finally ке биде тргнат од тема, чекам некој од админите или супер модераторите да го тргне, пријавен е.

Член од
13 август 2008
Мислења
151
Поени од реакции
15
Незнам зошто плукате по играчите (освен Бекам кој ништо не покажа) кога Леонардо беше најслаба точка во Милан. Милан константно паѓаат во второ полувреме поради фактот што Леонардо неможе да ја прилагоди тактиката. За разлика од него, Фергусон увиде дека центаршут ќе помогне и се случи тоа што се случи. Е сега останува само да се надеваме на добар резултат во Манчестер, што е и реално бидејќи тие немаат некој многу силен тим.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Ви реков не реплицирајте на секоја будала бе..
Не тепале еднаш на Сиро и готово шампиони се
Да им ја дадеме титулата уште од сега што викате?
Баталете више,Ман утд е минато сега да се сконцетрираме на Бари
Па за 2 недели ке зборуваме после мечот со утд што како...
Сеа да видиме само што ке кажат газдите наши

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.506
Поени од реакции
8.192
ЛЕЛЕЛЕ ова е невероватно... толку г'з да се имало!
Гледам погоре некои фанови напишале дека имало шанси. ОКеј е да се биде оптимист.. ама глејте ги реално работите мнооогу се мали шансите(читај-Минимални) да ги тепаме на гости со 2 гола разлика.
Што се тиче овој натпревар, Роналдињо одигра ОДЛИЧНО во првото полувреме, ама во второто имаше низа на безвезални дриблинзи и лоши шутеви!
Мене од сите Пирло ме некако највеќе разочара, многу немотивирано,нервозно и збунувачки ми делуваше..
Кога влезе Ффавали, Нани секојпат кога примаше топка, мене ми се тресеа коските!
И заклучок после оваа утакмица(како и после секој пораз) ид страна на фан клубов - На лето да се пензионираат Сидорф,Фавали,Инзаги... да се фрлат Пирло и Амброзини и да се купат 4-5 асални играчи(од кои 2 бека)...
Во втората утакмица очекувам Гатузо да настапи, да нема влакно да помине по десната страна.
АКО СЕГА ПОСЛЕ ОВАА УТАКМИЦА ГАЗДИВЕ НЕ УВИДИЈА ДЕКА ТРЕБА РЕМОНТ ДА СЕ ПРАВИ, НЕЗНАМ КОГА!!!
FORZA MILAN.. keep your heads up guys...

katalonec5

Mes que un club
Член од
8 декември 2008
Мислења
1.020
Поени од реакции
121
Ѕвезди да те попрам Сидорф го мрзам последниве 2-3 сезони особено оваа катастрофа е ама еве кога ти треба гол дава..

И ја да те поправам.....ЗЕДОРФ е, не Сидорф. :pipi:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
ЛЕЛЕЛЕ ова е невероватно... толку г'з да се имало!
Гледам погоре некои фанови напишале дека имало шанси. ОКеј е да се биде оптимист.. ама глејте ги реално работите мнооогу се мали шансите(читај-Минимални) да ги тепаме на гости со 2 гола разлика.
Што се тиче овој натпревар, Роналдињо одигра ОДЛИЧНО во првото полувреме, ама во второто имаше низа на безвезални дриблинзи и лоши шутеви!
Мене од сите Пирло ме некако највеќе разочара, многу немотивирано,нервозно и збунувачки ми делуваше..
Кога влезе Ффавали, Нани секојпат кога примаше топка, мене ми се тресеа коските!
И заклучок после оваа утакмица(како и после секој пораз) ид страна на фан клубов - На лето да се пензионираат Сидорф,Фавали,Инзаги... да се фрлат Пирло и Амброзини и да се купат 4-5 асални играчи(од кои 2 бека)...
Во втората утакмица очекувам Гатузо да настапи, да нема влакно да помине по десната страна.
АКО СЕГА ПОСЛЕ ОВАА УТАКМИЦА ГАЗДИВЕ НЕ УВИДИЈА ДЕКА ТРЕБА РЕМОНТ ДА СЕ ПРАВИ, НЕЗНАМ КОГА!!!
FORZA MILAN.. keep your heads up guys...
Тука е клучот за повторно силен и конкурентен милан(иако мене неми одговара) се трудам да бидам реален...браво

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ако има утакмица сезонава шо не заслуживте да ја изгубите, тогаш таа е денешнава. Не памтам кога последен пат ве имам гледано овака да играте против јака екипа. Да влезеше некоја од шансиве на Хунтелар или на Роналдињо одма после голот ќе беше друга приказната ама јебига немавте среќа:toe:

Член од
14 септември 2005
Мислења
416
Поени од реакции
11
a zasto so 2 gola razlika treba da tepame za ponataka?
ne moze 3:2 pa da se odi na prodolzuvanje?

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ебати тарот картите. Не ти требаше ова. :)

Јес да не ми е омилен и дека го плукам доста често, човекот се испружи колку што е долг, немаше шанси да интервенира. Кај другите два барем да пробаше да интервенира. :jaj:

Апсолутно се сложувам со Пејо, после тој гол Јунајтед делуваа изгубено и исплашено и едноставно МОРАА да го искористат моментот затоа што знаат дека еден гол не е доволен покрај фактот дека паѓаат во второ полувреме. Роналдињо чиста десетка, но сето тоа безполезно кога немаше подршка до Пато кој премногу форсира со дриблинзи и на крај ништо. А и Пипо го усра оној мастрален пас на Рони, барем Пато да беше таму. Е сега да дадеме два а да не примиме ќе биде доста тешко, но имам тронка надеж.
Абе шо да праи он на тие два гола кога Руни му пуца со глава од 2 метра. Цела одбана спие посебно на третиот гол. Дида ама баш за ништо не е крив утакмицава.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom