Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
И во прво и во второ Милан доминираше,
Грешка си, од 60та до 75та мин само еден тим играше а тоа беше Манчестер, заспа цел тим на жалост и примија два гола.

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
Пато не е у форма,му треба уште некоја утакмица да се врати у ритам.
Штета.имаа доста шанси,расположен Роналдињо али то је то..

P.S Коментаторот многу ме нервираше(мада за ракомет добар е :) ),ради вакви тапа коментатори сакав да си остане на МТВ..

-Mr.Positive-

MKD gentlemen
Член од
12 септември 2008
Мислења
609
Поени од реакции
47
ипак не се даваат милан

ке има реванш

Милан знаат да изненадат на Гостински терен некад :vozbud::vozbud::vozbud:

се глеаме за 2 недели :tv:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Што се случи ??? Во 2 пропаднавне во земја :kesa:
Роналдињо ЅВЕР само што во второ бнемаше никаква подршка од фавали немаше кој да му даде топка :toe:Силва и Неста разочараа 2 гола да даде Руни покрај толкави ѕверови е срамота ! ! !

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.808
Поени од реакции
49.928
да можеа само да го воочат моментот што го имаа првите 20 минути сеа веќе ќе бевме пласирани, они решија да комплицираат во тој период после голот на Роналдињо место да ги дотепаат, Манчестер беа растурени ко Бугарска скупштина а они немаа очи да вида.
После паднаа на психа после оној гол(лее каков гол господе боже) на Сколс и одтаму се тргна надоле.

Како и да е, барем катастрофа се избегна сеа пичка му матерна, Пато нека се подзамисли малце за ова денес. Бонера дефинитивно беше херојот, Антонини греота-жал ме фаќа за човеков, со што ли ги заслужува овие повреди. Роналдињо денес беше бог и батина на терен. Хунтелар не го кривам за ништо, оти не ни очекував бог знае што од него, пак ќе кажам Пато ме разочара највеќе.

Мој заклучок од денес а и повеќе прилики сезонава е дека екипава пред се' е психички слаба, после се останато. Тешко се враќаат после вакви ситуации.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Ајде ајде паднавме во второ полувреме и не казнија нема што сега
Ни останува да се надеваме на чудо на ОТ и да цепаме даље,ипак ако испаднеме ваљда ке им текне на газдиве дека треба да се купат нови играчи
Ајде ФОРЦА МИЛАААН АНДИАМООО:vozbud::vozbud:
ЗЕДОРФ ЅВЕР!!! ајде главите горе идемо даље немој само да се расправате по фк плис:smir:

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Од кога излезе Антонини се сруши цел концепт за напад, маме му ебам.
Убаво комбинираа лево Антонини,Рони,Амбросини ама ете, малер- се повреди првиов:toe:

Кога му одат еден на еден на Фавали по лева страна, нозеве ми се тресат. Затоа и Фергусон го стави Валенсиа и цела игра се базираше на него, здравјето му го зема.
Неста потрфрли, не го покри добро Сколс за првиот гол. За третиот на Руни не испадна да го фати офсајт.:toe:

Дида слабо избрани, се шо шутнаа влезе.
Сидорф беше бааѓи мотивиран и мислам дека на Олд Трафорд ќе почне прва постава за разлика од Бекам кој не покажа нешто посебно.

Бонера добар беше ... многу фер дете :))) , прво Руни го изгази со двете нозе сега второ го бутка со снага и му дава рака.:nesum:

Мен оф д меч кај нас ... Роналдињо

Ace CFC

KTBFFH
Член од
15 октомври 2009
Мислења
362
Поени од реакции
22
abe so e ova be sramota od 1 - 0 da vi napraet edni man utd 1-3,jas si rekov sega milan ko ke vlezit vo sema 3-0 ke e ama izgle4da tie 3 da dadoja ne milan,ama sepak ronaldinjo zver bese denes nemozeja topka da mu zemet po 3 mu odeja lom gi praese bravo za ronaldinjo:D

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.808
Поени од реакции
49.928
не го кривете Дида бе за првиот гол ама луѓе, вие разбирате ли дека кога ќе рече судбина да те удри топката по цеваница одкако ќе ја утнеш цела, и таа топка да влеезе-ЌЕ ВЛЕЗЕ, 100 голмана тоа не го фаќаат, тој гол беше паранормален, ни Инзаги нема таков гол дадено.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Од кога излезе Антонини се сруши цел концепт за напад, маме му ебам.
Убаво комбинираа лево Антонини,Рони,Амбросини ама ете, малер- се повреди првиов:toe:

Кога му одат еден на еден на Фавали по лева страна, нозеве ми се тресат. Затоа и Фергусон го стави Валенсиа и цела игра се базираше на него, здравјето му го зема.
Неста потрфрли, не го покри добро Сколс за првиот гол. За третиот на Руни не испадна да го фати офсајт.:toe:

Дида слабо избрани, се шо шутнаа влезе.
Сидорф беше бааѓи мотивиран и мислам дека на Олд Трафорд ќе почне прва постава за разлика од Бекам кој не покажа нешто посебно.

Бонера добар беше ... многу фер дете :))) , прво Руни го изгази со двете нозе сега второ го бутка со снага и му дава рака.:nesum:

Мен оф д меч кај нас ... Роналдињо
Абе кога го извади Антонини и пакистанецот се спреми одма се знаеше тој 190 години има ќе игра фудбал клошар..

P

PewDiePie

Гостин
Слабо 3-от гол беше чисто од деморализирање Неста и Силва нејќеа да покријат. Еден од најдобрите играчи на Јунајтед вечерва Дејвид Бекам одлично си ја заврши работата-не направи ништо можам да замислам ако излезе на Олд Трафорд што ќе се дешава ќе се изгуби ќе бара дома да го носат,да го легнат и да го покријат.Фавали и Бонера најголемите кривци за 2-от гол,Антонини се повреди немаме среќа,Рони беше расположен ама Пато и Хунти не беа така да тоа автоматски пропаѓа во вода,и незнам што друго да кажам освен да не се надевате на чуда во реваншот,немаме ние моментално состав што може да го победи Ман. 2-0 на гости,толку сезонава другата здравје може ќе дотуркаме до 1/4 финале.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Мислам дека имаме сили да го тепаме Манчестер во реваншот.Само да играат Сидорф и Инзаги прва постава...и да не забораам да даде господ фавали нога да скрши до тогаш:pipi:

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Значи да не растуреа 5-0 немаше да ми биде криво,ама толку да се имало среќа у гз материн ... значи 100 шанси чисти,Рони х3,Антонини,Амбро,Инзаги(лелеее)
ДОПРВА ЌЕ ПЛАТАТ НА ОЛД ТРАФОРД ! КОЛКУ САМО ИМ Е СЛАБА ОДБРАНАТА ! КОЛКУ ТОПКИ НИ ПОДАРИЈА! ЦЦЦ.... ДИЗАСТЕР !

Ace CFC

KTBFFH
Член од
15 октомври 2009
Мислења
362
Поени од реакции
22
Мислам дека имаме сили да го тепаме Манчестер во реваншот.Само да играат Сидорф и Инзаги прва постава...и да не забораам да даде господ фавали нога да скрши до тогаш:pipi:
nikola dzabe mu e na milan ak sakat i gospot nek slezit ghosti ne gi tepate so sakat nek e samo x mojt da e najpojke i jas sakam man da ispadnit to mi e zelbata ama kopilinja se ne gi znajte ubo stalno se vajget

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Највеќе ми е криво што не ги искористивне шансите :nesum: Во текот на целиот напревар имавне 7-8 чисти ситуации од кој во 5 во прво полувреме тогаш да им шибневне 3 гола сега ќе славевне 1/4 финале.
п.с На лето мора да се земат 2 асални бекови вака не бива со фавали уште кога влезе знаев дека не ни се пишува добро :nesum:

Извините вака што упаѓам, ама боље ќе ви беше да завршевте 3-то место у групата, барем Лига Европа ќе си игравте :pos:
Бевте подобри од нас ? Не надигравте ? НЕ

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom