Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Alexandre_Pato

Шева 7
Член од
13 февруари 2009
Мислења
132
Поени од реакции
36
Каладзе демантирал дека сака да си оди од Милан....демек ќе го праша некој. : )

Најбитното, против Милан нема да играат, Gamberini, Mutu, Jovetic, Zanetti, Marchionni и Фреј најверојатно ради повреди.
Епа пичка му матерна, ако не ги добијат треба стварно да се тешки рѓи, ако ги реши сам Џилардино нека земат да се убијат. Ова е практички частење, само напад од прва минута и готови се.
gotovi se bate slusajme bez ovie igraci fiorentina se nikoj posebno bez jovetic i frey ke gi dobiemee :wink:

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
мора да ги добиете на гости...
ја мавам 2-ка на сингл, ќе има добар коеф. :tv:

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Понекогаш сакам да му свирнам една палица у глава на Леонардо/Берлускони (незнам точно кој ја готви тактиката)...
Па пичка му матер Кјаер и Бово го ставија Бориело во џеб ко чунга лунга, а он го стави младичот Пипо демек да им го тури курот.
А Хунтелар ако не му докажа со 2та гола и со добиената утакмица со Катанија незнам тогаш што треба да го разубеди...

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
Не стварно не разбирам оти ко се губеше 2-0 не го бапна Хунтелар наместо некој од среден ред. Клај 2 шпицој секако губиш и форсирај долги топки да се напрај гужва, нема појќе шо тактизирање.

Иначе мака ми е шо Палермо не играше педерски и имаше шанси Милан да организира слободно напад. Мака ми е шо изгубија од никаков тим на сред Милано во рамноправен меч без катанаџо.

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
110 years of Rossoneri emotions and triumphs!

На 16.12.1899 Алфред го основал одборот на Милан кој денес е најдобриот во Италија и најтрофејниот тим на меѓународната сцена:pipi:

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Среќен јубилеј на сите Миланези :) и нека се множат и годините и тиулите :helou:

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
Со среќааааааааааааа, ајде да ни се множат титулите. Уште многу јубилеи да си славиме :pee:

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
Значи само на женско може да му текне годишнина :smir:

Честито јубилеј :)

Инаку во последно време многу се рашири муабетот по интернетов за Пандев во Милан.
Иако незнам дали како играч имаме потреба од некој со негови карактеристики и способности, ама како Македонец би сакал да дојде во Милан и да земам негов дрес и да ми се наполни душава што Македонец играл за мојот тим.

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Интересна изјава на Бекам по повод неговото враќање на Сан Сиро.Изјавил дека ѓи одбројува деновите коа ќе пристигне во Милано и дека нема проблем на која позиција ќе го користи Лео во тимо.

MILAN, Beckham: "I return to win the Scudetto"
There is a long road to win the league,” he mused. "We must catch up with and then leapfrog Inter, but anything is possible. It won’t be easy of course, but Milan have strong players and they are all performing at a good level. I have reason to believe they can claim the Scudetto.”

http://www.transfermarketweb.com/?action=read&idsel=50168

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Ај аирлија денов :pos:
Интересна изјава на Бекам по повод неговото враќање на Сан Сиро.Изјавил дека ѓи одбројува деновите коа ќе пристигне во Милано и дека нема проблем на која позиција ќе го користи Лео во тимо.

MILAN, Beckham: "I return to win the Scudetto"
There is a long road to win the league,” he mused. "We must catch up with and then leapfrog Inter, but anything is possible. It won’t be easy of course, but Milan have strong players and they are all performing at a good level. I have reason to believe they can claim the Scudetto.”

http://www.transfermarketweb.com/?action=read&idsel=50168
Па добро он кога почна да игра лани малце од малце живнаа амбициите за скудето... Само на крај ја изгуби силата ама годинава нема се да биде на него ите како ќе комбинираме со Абате и Фламини само ќе биде одлично да се види како дејствуваат Бекс и Пато по таа десна страна:pipi:

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
ајде честито јубилеј и уште долго да славиме !
:vozbud:
Иначе со Фиорентина секогаш е тешко гостување,увек крв паѓало за победа.
Ми текнува лани или предлани Пато кога се прослави и ни го повредија на долго време :nesum:
Да се добие оваа и после одморот да се влезе со полна мотивација! Форцаа!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom