Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
ако балотели е меси...тогаш касано е подобар од меси!

како можеш да споредиш играч што има дадено 10 гола во кариерата со касано? ти луд ли си...
али балотели си е тоа :) најголемиот талент bad boy

--- надополнето ---

Инзаги
Тема: Фан Клуб: Милан
Глуп си ко точак xD

ovaj mora da se zaebava!

--- надополнето ---

освен милан некои не гледат никаков фудбал
ништо не знаат друго
Вака со ова докажваш дека си глуп ко точак,прво никој не го спореди Балотели со Меси,како второ дали знаеш колку гола има даено Касано или само тресиш зелени?Плус Балотели има 20 години Касано 28 и кај ќе го играш Касано во Милан?

Член од
22 ноември 2010
Мислења
384
Поени од реакции
11
Вака со ова докажваш дека си глуп ко точак,прво никој не го спореди Балотели со Меси,како второ дали знаеш колку гола има даено Касано или само тресиш зелени?Плус Балотели има 20 години Касано 28 и кај ќе го играш Касано во Милан?
а балотели кај ќе го играш бе?
ти со самата споредба на балотели и касано го направи тоа....

го знам касано го пратам од кога дојде у сампдориа таму му е алфа и омега го направи пацини супер напаѓач!

има стандард по 10тина аситенции и 10тина голови а игра лево крило па види ти сеа

за балотели имало место а за касано немало хахаха не знам кој е глуп како точак...

и кажи ми дали го гледаше балотели на последната утакмица на сити?

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Несакав да се падне Милан со англиска екипа но што е тука е, ќе мора Милан да извлече поволен резултат во првиот натпревар во Милано и тоа доста поволен со 2 гола разлика за колку толку да можеме да бидеме мирни на реваншот во Лондон, затоа што Тотт е доста заебана екипа кога игра пред нивна публика. Не веруем да не изненади Тотенхем но топка е се врти се надевам дека нашиве омилени играчи нема да дозволат таква бламажа. А и доста време има тек за 2 месеци се игра првата утакмица која е исклучително битна за Милан, се надевам дека Алегри ќе ја прочита цела филозофија и игра на Тотт.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
а балотели кај ќе го играш бе?
ти со самата споредба на балотели и касано го направи тоа....

го знам касано го пратам од кога дојде у сампдориа таму му е алфа и омега го направи пацини супер напаѓач!

има стандард по 10тина аситенции и 10тина голови а игра лево крило па види ти сеа

за балотели имало место а за касано немало хахаха не знам кој е глуп како точак...
Евего пак :),Балотели 20 години овој 28 врсници Кассано целосна статистика ако му земеш нема даено над 100 гола,нема да го земеш испод 25 м дете си в памет,колку години имаш 10?И никад нема да го ставам касано на профил не биди ајван.Ако имаш реплика пиши на профил кај мене...

Член од
22 ноември 2010
Мислења
384
Поени од реакции
11
Евего пак :),Балотели 20 години овој 28 врсници Кассано целосна статистика ако му земеш нема даено над 100 гола,нема да го земеш испод 25 м дете си в памет,колку години имаш 10?И никад нема да го ставам касано на профил не биди ајван.Ако имаш реплика пиши на профил кај мене...
нема шо да пишам кај тебе на профил тука треба да се водат дискусиите
а кажи ми шо направи балотели за тие 2-3 сезони што ги игра?

океј, има талент дечкото, се гледа...дури и би сакал да дојде у милан али за некоја сезона...сезона-две
али ништо не игра сега за сега!
освен повремени блесоци
за разлика од касано кој маме ебава во сампдорија
али изгледа ти ја немаш гледано сампдорија

почни да гледаш фудбал, не тим....

WESLEY 10

В А Р Д А Р Е Ц !!!
Член од
6 јануари 2010
Мислења
1.925
Поени од реакции
332
Опасен противник опасен,само можам да замислам Абате vs Бејл или како му доваѓа ... :)

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
А кај игра бе Касано у Сампдорија? Во класична 4-4-2 он играше со Пацини само како поповлечен нешто слично на Пандев у Лацио.

Секој голем клуб што игра на сите фронтови мора да има 4-5 врвни напаѓачи....тоа сеа што ние бараме fox in the box, а таквите се еден на милион јебига :)

Жути*

Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Јас незнам што се убедувате кој е подобар или постигнал повеќе , пред Балотели е сјајна иднина ( нешто налик каква што имаше Касано , па заради неговите проблеми со карактерот и однесување беше избркан на најлош начин од секој клуб и стигна да игра за Сампдориа која не е кадарен тим за рангот на Касано но исклучиво он сам си е крив за тоа ) но ако си тера и он инает и да глуми истото што глумеше Касано на крај ќе заврши и он во клуб што се бори само за излез во Европа. Така да двајцата си се сјајни но до негде исти во некој поглед ( што немаат почит према клубот ) а не глеам што би претставувало причина Касано да има почит према Милан а искрено не ни сакам да дојде затоа што при првите 2-3 утакмици откако ќе ја грее клупата ќе почне да прави проблеми.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
нема шо да пишам кај тебе на профил тука треба да се водат дискусиите
а кажи ми шо направи балотели за тие 2-3 сезони што ги игра?

океј, има талент дечкото, се гледа...дури и би сакал да дојде у милан али за некоја сезона...сезона-две
али ништо не игра сега за сега!
освен повремени блесоци
за разлика од касано кој маме ебава во сампдорија
али изгледа ти ја немаш гледано сампдорија

почни да гледаш фудбал, не тим....
:jaj::tapp: Маме ебава?Касано е во Самдориа од 2007 до 2010 има даено мислам 35 гола сега види ти дали мама ебава xD со 10 гола по сезона,плус дечки читај правила може да се добие бан затоа ако ти требам на профил!!

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Тежок натпревар ќе имате со Тотенхем, но сепак можете да се наслоните на Ибра имајте доверба во него, ќе бидете среќни на крај.:)

Член од
22 ноември 2010
Мислења
384
Поени од реакции
11
Јас незнам што се убедувате кој е подобар или постигнал повеќе , пред Балотели е сјајна иднина ( нешто налик каква што имаше Касано , па заради неговите проблеми со карактерот и однесување беше избркан на најлош начин од секој клуб и стигна да игра за Сампдориа која не е кадарен тим за рангот на Касано но исклучиво он сам си е крив за тоа ) но ако си тера и он инает и да глуми истото што глумеше Касано на крај ќе заврши и он во клуб што се бори само за излез во Европа. Така да двајцата си се сјајни но до негде исти во некој поглед ( што немаат почит према клубот ) а не глеам што би претставувало причина Касано да има почит према Милан а искрено не ни сакам да дојде затоа што при првите 2-3 утакмици откако ќе ја грее клупата ќе почне да прави проблеми.
ах бе дечко дечко верувам така си викал и за ибра
па и знам некои ме убедуваа сега ќе видиш ибра шо ќе прави у милан ќе се тепа со соиграчи, ќе се скара со претседателот, со тренерот и ништо не испадна од тоа!
па и уште кога се заебаваа со страсер шо се направи од тоа :vozbud::vozbud:

а инаку не сум знаел дека е избркан од бари и рома :baeh:
а од реал го избркаа или едноставно го продадоа? слично како овен, робен, вдв, снајдер....? :nesum:

али таква претстава се добива за играчот јебига "од сегде го бркаат лигле е плачко мочко врска нема у сампдорија игра"
:jaj::tapp: Маме ебава?Касано е во Самдориа од 2007 до 2010 има даено мислам 35 гола сега види ти дали мама ебава xD со 10 гола по сезона,плус дечки читај правила може да се добие бан затоа ако ти требам на профил!!
оф леле :kesa::kesa::kesa:
а знаеш ли ти колку голови он му намести на пацини?
знаеш ли дека што се вика сам на плеќи ја носеше дориа?
:tapp:

Жути*

Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
ах бе дечко дечко верувам така си викал и за ибра
па и знам некои ме убедуваа сега ќе видиш ибра шо ќе прави у милан ќе се тепа со соиграчи, ќе се скара со претседателот, со тренерот и ништо не испадна од тоа!
па и уште кога се заебаваа со страсер шо се направи од тоа :vozbud::vozbud:

а инаку не сум знаел дека е избркан од бари и рома :baeh:
а од реал го избркаа или едноставно го продадоа? слично како овен, робен, вдв, снајдер....? :nesum:

али таква претстава се добива за играчот јебига "од сегде го бркаат лигле е плачко мочко врска нема у сампдорија игра"
Кај си прочитал нешто да сум кажал лошо за Ибра и воопшто не ни се посомневав воопшто во него затоа што човекот е едноставно најјак во тоа што го прави, а и кога ќе видиш кој го има Ибра во Италија тој станува шампион на крајот ; ). Ибра уште како дете на Малме добил надимак " Bad Boy " затоа што не респектирал никој и бил доста покварен кога е прашање " team work " , сакал да биде најдобар што и успеал и играл во најсилните екипи како што можеш и да видиш. И не мешај работи со Ибра. Јас незнам каде Ибра се тепал со претседателот , тренерот и другите работи што ми ги наброја ако сакаш да ми одговориш на ова ?

Епа вака Касано уште како дете на Рома под водство на Капело тој еден тон проблеми имаше позади него уште на 21 год како и со навивашите така и со клубот и само едино нешто што го држеше Касано во тој клуб беше Капело па како што отиде Капело во Р.Мадрид така и овој суртуков дојде со него но и таму не му чинеа навивачите и управата затоа што едноставно не беше он главната звезда во тимот и каде што сите околу него ќе се фокусираат на него, па така набрзо си ги спакува куферите и си отиде во Самп каде што сето тоа што му требаше го доби. Го третираа како цар што сакаше си праеше но ете му згазна на жуљот и на претседателот на Самп па за тоа веќе 2 месеци си глеа утакмици од дома, а Касано во Милан нема да биде главна звезда далеку од тоа и нема ни да биде во стартните единаесет па за тоа воопшто не ни сакам вакво искомплексирано копиле во Милан.

Тоа што ти го болдирав во твојот пост последното ми изгледаш веќе многу смешен или сакаш да напраиш шала па да не насмеш тука ?

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.932
Поени од реакции
23.390
A можеше и Манчестер или Баерн, но ајде можеше и Барселона !

Добра ждрепка, не е лошо, да се задржи Ленон, и да се молимо Бале да иде у Сити :pos:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Мене ми мириса на лесно 1/4 финале за Милан, пред се поради неискуството на Тотенхем на вакви натпревари. Мислам дека англичаните ќе согорат во желбата за успех а Милан рутинирано ќе си ја заврши работата. Моја прогноза, 0-0 или 1-1 во Лондон и победа од 2-0, 3-1 во Милано:toe:

P

PewDiePie

Гостин
Можеше и полошо(барса) да биде,не дека со Тотенхем ќе биде лесно ама ај. Ме интересира дуелот меѓу брзите Абате и Бејл,и мора Силва да се опорави да биде фул за со Тотенхем тоа мислам дека ќе реши.

Инаку демек Касано ќе сме го зеле,тој потег ќе го сметам за разумен само ако на Лето не им се продолжат договорите на Дињо и Сидорф,а и нема да биде лошо да се земе напаѓач,Пипо толку од негосезонава а со Пато си ја знаеме приказната 1 игра 8 не игра.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom