Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 ноември 2010
Мислења
384
Поени од реакции
11
e ne znam dali ako robinho bese u sampdoria ke mu mestese topki na pazzini na glava

go nemate vie gledano be cassano ja pa so se zamaram so vas :)

eve vi nekoe klipce pa gledajte go ;)

robinho ne e nisto poveke od odlicen individualec so ne tolku dobar finishing

ali vie toa ne go gledate vie go gledate

JOGA BONITO

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
e ne znam dali ako robinho bese u sampdoria ke mu mestese topki na pazzini na glava

go nemate vie gledano be cassano ja pa so se zamaram so vas :)

eve vi nekoe klipce pa gledajte go ;)

robinho ne e nisto poveke od odlicen individualec so ne tolku dobar finishing

ali vie toa ne go gledate vie go gledate

JOGA BONITO
Со ова сум 100% сигурен дека си курназот

Член од
22 ноември 2010
Мислења
384
Поени од реакции
11
Со ова сум 100% сигурен дека си курназот
abe ne mi kazuvaj ti mene koj sum i so sum ja znam deka sum makedonec od mal taka me ucele baba mi dedo mi bile makedonci i jas sum makedonec!
i kazi nesto ako imas na moeto a ne da mi kazuvas dali sum kurnaz grk bulgar ilir ili vikinz

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.150
Поени од реакции
913
....vie go gledate
JOGA BONITO
Што ни зборуаш за Joga Bonito и финти на клипови кога ти си тој што цело време постира клипови од Касано, ај да постирам и ја од Роналдињо некој клип па да видиме кој е подобар :pos:
Чекај нека заигра еднаш па ќе праиме споредби за кој колку е покорисен. Робињо сеа за сеа се покажа како одлично засилување и то е то :toe:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
abe ne mi kazuvaj ti mene koj sum i so sum ja znam deka sum makedonec od mal taka me ucele baba mi dedo mi bile makedonci i jas sum makedonec!
i kazi nesto ako imas na moeto a ne da mi kazuvas dali sum kurnaz grk bulgar ilir ili vikinz
офф леле. Никој не рече дека Касано е слаб како прво. Како второ ти пишуваш во постот: "Ај шо се замарам јас со вас". Епа бато ако нејќиш да се замараш со нас, немора ни да пишуваш постови. Само ти и курназот така можи да напишите и немора ништо да ти значи мојот потпис и ме заболе мене ..... дали си македонец или не си

Член од
22 ноември 2010
Мислења
384
Поени од реакции
11
Што ни зборуаш за Joga Bonito и финти на клипови кога ти си тој што цело време постира клипови од Касано, ај да постирам и ја од Роналдињо некој клип па да видиме кој е подобар :pos:
Чекај нека заигра еднаш па ќе праиме споредби за кој колку е покорисен. Робињо сеа за сеа се покажа како одлично засилување и то е то :toe:
јас ставам клипови од касано пошто повеќето од тука освен милан неоти гледаат други тимови и не гледаат што се дешава :)
а робињо го знаеме сите кој е и што е :)
добро засилување е робињо не викам ....

--- надополнето ---

офф леле. Никој не рече дека Касано е слаб како прво. Како второ ти пишуваш во постот: "Ај шо се замарам јас со вас". Епа бато ако нејќиш да се замараш со нас, немора ни да пишуваш постови. Само ти и курназот така можи да напишите и немора ништо да ти значи мојот потпис и ме заболе мене ..... дали си македонец или не си
антимакедонец фати си го за рака тој велијата рамковски и мавните се од некоја брана
ебаго мајката

--- надополнето ---

ostajte toa ima novo najnovo za cassano?

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
јас ставам клипови од касано пошто повеќето од тука освен милан неоти гледаат други тимови и не гледаат што се дешава :)
а робињо го знаеме сите кој е и што е :)
добро засилување е робињо не викам ....

--- надополнето ---

антимакедонец фати си го за рака тој велијата рамковски и мавните се од некоја брана
ебаго мајката
Оф господе шо крепиш ама ајде престани и не оди уште поќе :eek:ftopic: ебате...

--- надополнето ---

Еве и потврда за Гатузо дека тренирал со сите играчи и дека најверојатно ќе игра против Рома.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.778
Поени од реакции
12.112
Еј копуци......го лапнавте Касано!!! Ај со среќа нека ви е и нека се истури од голови давање......
П.С гледам и овде ултрас нереди прави :pos2:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Еј копуци......го лапнавте Касано!!! Ај со среќа нека ви е и нека се истури од голови давање......
П.С гледам и овде ултрас нереди прави :pos2:
Најверојатно го лапнавме :) и фала за желбите :)

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
Гледајте што одговара Десаи на првото прашање. Ви звучи познато ова? Во случај Милан да го извлечат џек потот утре :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom