- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
ultrasboy=kurnaz tomce
Џабе не се замарајте пробав нешто да му објаснам несака да прифати =),ако е така игноре нека дрка на Касано xDЈа викам да се собереме и да му пренесеме на некој модератор да го банува овој бидејќи фан клубов не личи на ништо од него,цело време се курчи,де овој бил бољи,де оној,се тој знае ние појма неаме,па другар му бурек праел,он го месел итн итн.
И јас пробав, а тој ми тепа муабети за Велија Наместо да кажи нешто корисно тој кажува само за неговиот омилен играч Касано.Џабе не се замарајте пробав нешто да му објаснам несака да прифати =),ако е така игноре нека дрка на Касано xD
Е па ако си Red Bull за нас ај те молам искористи ги крилјата и одлетај од форумов, доста замараш:salut:abe ja sum za vas red bull be!
cassano cassano cassano cassano cassano cassano cassano cassano cassano cassano cassano cassano cassano cassanoАх ко не видат тие модераторите дека некој плачи за бан
kurnaz trolce?cassano cassano cassano cassano cassano cassano cassano cassano cassano cassano cassano cassano cassano cassano
:pusk::pusk::pusk::pusk:
ima da go jadite site od cassano komplex ke vi nabie nema da go isterate cel zivot :tv:
kurnaz trolce?
Песнава иде у favorites
wwooooou
--- надополнето ---
sledi gi stapkite na tvojot idol
samoubij se! fuck fuck fuck yeah!
hell yeah!
:nenene: за вакви натпревари не се вика така, треба да се биде малце покварен, ќе речиш вака: Нека победи Милан па макар и ако тотенхем бил подобриот тим од двата натпревари, што не верувам. хехе :smir:Нека ни е со среќа со Тотенхем,па нека победи подобриот
Манчестер следна фаза (ако минат нормално )Е па ако си Red Bull за нас ај те молам искористи ги крилјата и одлетај од форумов, доста замараш:salut:
Противник како Тотенхем мораме да минеме, без разлика што го имаат Бејл и Ленон. Искрено моја желба беше Манчестер, ама тоа е, добивме други Англичани. Леле колку само среќа имаа комшииве, можеше да паднат со Барса, Реал, Челзи, а добија премија во Баерн Минхен.
За Касано мислам дека добро би ни дошол, ама не сакам зимава Рони да си ги спакува куферите
Се сомневаш или така ми се чини?kurnaz trolce?
1-1 ја кладов јас:nenene: за вакви натпревари не се вика така, треба да се биде малце покварен, ќе речиш вака: Нека победи Милан па макар и ако тотенхем бил подобриот тим од двата натпревари, што не верувам. хехе :smir:
И покрај се верувам во тимот оваа година сме сосема поразлична екипа од лани со многу поинакви сфаќања.
Срамота е да се испадне од екипа која има вкупно 6 одиграни мечеви во ЛШ :kesa:
И ајде да ја завршиме годинава во голем стил утре со победа над рома и да им даеме на знаење на конкурентите дека ова е наша година. :tv:
Предлог петиција за бан!Ја викам да се собереме и да му пренесеме на некој модератор да го банува овој бидејќи фан клубов не личи на ништо од него,цело време се курчи,де овој бил бољи,де оној,се тој знае ние појма неаме,па другар му бурек праел,он го месел итн итн.