Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 август 2010
Мислења
154
Поени од реакции
11

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Чекав да се заврши ова за да пишам некој збор...
Добивме играч што во Сериа А дава 20+ гола по сезона, а исто така е најголемо дрво кога станува збор за големите мечеви. Лично како играч не го сакам не ми се свиѓал неговиот пристап кон играта, арогантноста, немањето осет за лојалност кон екипата и многу често знаел да биде премногу себичен.
Арно ама никој не ме прашува мене тука се работи за Милан, а за доброто на Милан е Бориело да не стапне веќе во првиот тим- Ибра за него е марадона и пеле во едно.

Исто така и управата на Милан пак се покажа да не речам крајно глупо, за кој кур цело лето лажат и даваат некои бош изјави дека нема веќе да се купат играчи и дека е затворен пазарот. Некој ке ги убие ако дадат нормална изјава дека се бараат играчи за да се засили екипата? Боже господе...

Незнам сеа како ке испадне делот со плаќањето ако е позајмица со можност за купување за 25м тогаш е топ, а ако е првичното од 40м тогаш каде е логиката да ги лупнеме тие пари за Ибра кога за истите пари ако не и за помалку ке го земевме 24 годишниот Џеко и ке си бевме осигурани во следните 10 години за таа позиција.

Не дека се жалам или дека ми смета ова што мојата екипа троши пари, баш напротив како потресен сум малце ама имаат некои глупи и непресметливи потези што се на граница помеѓу дегенизам и брилијантност.

Член од
4 август 2010
Мислења
154
Поени од реакции
11
да за со лече мислев....ок тогаш ке го гледаме во 2ро коло
нели ке не даваа утре со лече бе?!
второ со кој паѓаме,ке не има на тв!?

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.765
Поени од реакции
11.755
Ај со среќа нека ни е Ибрахимович.

И едно големо ФАЛА за Хунтелар за се што направи минатата сезона, иако не беше многу сепак вреди за да му се заблагодариме!

Ф

ФорцаМилан

Гостин
И кај оди сега Хунтелар?
Шалке најверојатно,али агентот рекол ке ги прегледаат сите понуди и ке одлучат што е најдобро.

Нека ни е со среќа Ибра,добивме гол машина во Сериа А,за големите натпревари тука се Рони и Пато,немора да се се грижите.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Добра вест од Фламини

AC Milan's French midfielder Mathieu Flamini (26) has rejected the possibility of joining Olympique Lyon, who were closely tracking him.
Алегри му дал изгледа на знаење дека смета на него сезонава

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Добра вест од Фламини

Алегри му дал изгледа на знаење дека смета на него сезонава
И ова ми се допаѓа,има конкуренција во средината,нападо е на ниво сега,уште да видиме како ке се покаже тој десниот бек.

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
ај со срека нека вие ибра сеа мислам дека со еден силен милан и јувентус мислам ке се врати шмекот шо го имаше сериа а кога беше прва во свет ... поздрав

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom