Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 јуни 2009
Мислења
1.422
Поени од реакции
401
со срека да си го трошаме Ибра ,15-20 гола сум задоволен од него знам дека може и повеке.Очекувам титула да ни донесе не само тој туку и целиот тим.Forza Milan:smir:Adios Huntelaar (фала за се што направи) на позајмица или ...

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Вака... прво Сисоко не го изгубивме заради ценкање туку проблемот бил во забите на сисоко. Второ... ако Дињо не го продолжи договорот, а Робињо да дојде тогаш ќе смее да игра ЛШ дека во полусезоната нема да има играно за некој тим во ЛШ или ЛЕ.
Абе какви заби, едини проблем беше цената и со забите сакаа да намалат 3-4 милјона. Ако тој стварно имаше проблем со забите, Лион не се без ум па да земат фудбалер кој што на сред утакмица може да добијат напад.

Едит: Сега читам коментариве и гледам сме го земале Ибрахимович за 24 милјона а :):)... Ова веќе ми се допаѓа. Добредојде Ибрахимович, сезонава да дае господ да ти биде најдобра до сега... Конечно еден голем трансвер!

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Ај со среќа Ибрахимович :), да се надеваме успешна сезона претсои пред нас..

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Одлична работа на Галијани, иако сум изгорен навивач на Јуве мислам дека оваа година со Ибра може да напраите нешто .Еден од моите омилени играчи е Ибра .

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Паднат е сајтот на Милан. :pos:

Честито Ибрахимовиќ. И од сега ќе ве замолам да не го пишувате Ибра, Златан или нешто друго лигаво. Барем да не бидеме како Интерашине. :)

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Бре бре бре како ги ограби нашиов мафиоз,хахаха!
Просто не ми се верува.

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
Ајде нека ни е со среќа новиот играч. Се надевам дека ќе си ја продолжи традицијата во секоа година да си го освојува домашното првентство а зошто да не и нешто повеќе. И муабетот дека Ибрахимовиќ не знаел да игра во големи и важни утакмици против големи тимови е излитен затоа што Ибрахимовиќ никогаш досега не играл за голем клуб :pipi:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.914
Поени од реакции
23.330
Галијани мајсторе, им го зема Ибра за 24 милиони :pos:
Росел да ни го поживи господ па можда Меси за сезона-две ќе им го земемо за некојси 30 мил на 5-6 рати :pos:

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
"I am a Milan player. I am really happy that everything has turned out for the best. They had a fantastic season last year, and I have nothing to say to the Inter supporters

Последнава реченица му е најака:tv:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.914
Поени од реакции
23.330
Mino Raiola.

"Galliani has done really well to drop Barcelona’s price tag from €70m to €24m."
Е овој Раиола заебант прав! :pos:

Иначе сите заборавивте !

Еден аплауз за Госпожата

она ја покрена цела работа, и без неа Ибра ќе отидеше кај Арапите

Фала госпожа Сегер !

Член од
11 јули 2008
Мислења
2.910
Поени од реакции
1.552
Штотуку потпишавте со најгнасниот играч кој некогаш заиграл фудбал.
Незнам дали постои друг кој играл за Интер, Јуве и Милан во текот на својата кариера и тоа само за пари, гнаса од фудбалер.
Како и да е, не ги оспрувам неговите квалитети и создравје да си го служите се надевам ќе ви помогне многу за да стигнете до она второ место во Сериа А сезонава, позади Јуве нормално. :icon_lol:

И да ќе забораев, Ибра уште од мал навивал за Милан. :)

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
Штотуку потпишавте со најгнасниот играч кој некогаш заиграл фудбал.
Незнам дали постои друг кој играл за Интер, Јуве и Милан во текот на својата кариера и тоа само за пари, гнаса од фудбалер.
Ако беше само за пари немаше да се откаже од дел од платата која ја добиваше во Барса, можеше да си седи на клупа и да си лапа пари

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom