Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 септември 2008
Мислења
342
Поени од реакции
63
на клупата е ибра
а за мајците и јас не сум од ск ама можам да пратам некој да земе само ме интересира само таа ден ке се делат или може и друга ден да се земе и ако може од каде да а земиме???

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
[/COLOR]Ибра не е повикан за средбата со Севиља,немаат спомнато некаква повреда,чудно.
Јас мислам дека Ибра сигурно ќе го земиме.
Галијани си ќути во врска со него.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321

Пејо рече дека Златан потпишува на 26-ти, ја му веруем на пејота :icon_lol:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Абе ви текнува на ланското изненадување на Берлускони купот кога ќе потпишеше Фабрегас :icon_lol: во исти контекст се спомнува и Ибра така да моето мислење е исто како тоа пред една година ... се бламираат тие што веруваат :)

Ф

ФорцаМилан

Гостин
на клупата е ибра
а за мајците и јас не сум од ск ама можам да пратам некој да земе само ме интересира само таа ден ке се делат или може и друга ден да се земе и ако може од каде да а земиме???
Па ти доколку ја платиш,до четврток јас ке ти ја земам и ке ја чувам,кога тој некој ке дојде во ск,ке се чуеме и некаде во град ке се најдеме и ке му ја дадам маицата.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.794
Поени од реакции
49.793
26ti e датумот бациња....26ти..

На 25ти е Милан игра со Барса на Ноу Камп и очекувам да тргне одма сабајлето накај дома * : )
Галијани рекол дека 99.999 се шансите да не дојде, ама пичка му матерна..
Дека Барса сака да го даде негде-сака.
дека овој нејќе да иде у Сити-нејќе.
дека у Милан ќе се вклопи феноменално и со Пати и Роналдињо ќе ја оформат најјаката тројка икад видено- “ќе ја’’.

Дека е глуп потег онака долгорочно, он да дојде во Милан е...зошто?.. Еве вака... Барса рецимо го дава на позајмица, на него лепи клаузула од 50 и кусур милиона за ако сакаме да се ќердосаме со него за трајно. Ние го земаме он неминовно гази во Милан, со, по моја проценка со 15 гола сезонава(без пенали). Завршува сезоната ние тие пари нема да го дадеме, а за 30 годишен човек колку што ќе биде догодина, треба да си и муфлон тежок.(или Реал Мадрин и слична шупачка институција да ги дадеш) и добиваме нов Креспо...ви текнува на него..тој шо едвај играше на почеток на повампири па Челзи ни го зеде на крај... и на долг рок не сме решиле ништо пак...пак ќе ни останат ретардираните браќа, пак ќе немаме шпиц петта година откако Шева не е овде..

али ипак, Ибра во Милан...
an.gif
:icon_lol:

*или ќе тргна накај дома или ќе ни учука хет-трик и ќе си идеме дома ние....посрани.. : )

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Пејо не ме дупи :).. Ако Галијани рекол дека 99.999 се шансите да не дојде, значит требит да чекаме „36 август“ за да дојт. Бар за то не морат да мамит, се навикнавме на неуспешни трансвери. Ама ајде, сите в црква со по една свешта ко Форза Милан и 2-3 збора за Ибра да дојт кај нас, и би требало да е готова работата.

Член од
4 август 2010
Мислења
154
Поени од реакции
11
Ибра не е православен,затоа џабе ви е ако идете у црква....ке тркнам ја до џамија да се помолам да дојде :pos2::pos2:
иначе нашиов силва го викал диего да се приклучи кај нас,мислам дека добро би дошол и он со оглед на тоа дека сме тиња у средина со пирло и ѕедорф
http://24fudbal.com.mk/Default.aspx?news=e14f124e-4edc-43f0-9ab2-e84881660101&ln=3&typeBack=default

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Сеа ако Јуве ни го земе Бокети,заради копилињава Јанкуловски/Каладзе ке се убијам жими се.

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.506
Поени од реакции
8.188
луѓе дај бе кажувајте дали ќе ја пренасаат негде на тв, пошто интернетот ми е капут..

Ф

ФорцаМилан

Гостин
луѓе дај бе кажувајте дали ќе ја пренасаат негде на тв, пошто интернетот ми е капут..
Ако имаш сателитска не треба да се секираш,али ако имаш само кабловска (ко мене) и тапа нет (ко мене) е тука настапува секиранција.
Гледање тешко,освен у нет кафе,како што праев јас за пријателските од Емирати Купот али тие беа мн порано од оваа.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
ако сака некој нов аватар... слободно :icon_lol:

Untitled-1.jpg

Член од
4 август 2010
Мислења
154
Поени од реакции
11
Ај некој поуспешен што ќе успее да најде стрим за вечер нека го тури тука да ги гледаме нашите вечер
фала однапред

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom