Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 јули 2008
Мислења
262
Поени од реакции
34
Бога ми овој Одумади дрво најголемо,колку шанси му направија толку пропушти

ПС. Приметувате каде е најголемиот проблем така? Нападот(бориело)
Оду е топ, имај у предвид 20 години има , битно се труди и се позиционира топ, само завршница му фали! Бориело е директ за у Абинолефе, статично говно.

P

PewDiePie

Гостин
Знаеш зошто се труди? За да се докаже,ништо друго,не му е работа него да трча по сите ко мува без глава,го гледаш Роналдињо да го прави тоа или не дај боже бориело? Не
Јас лично ич не сум задоволен од него сега за сега,никаква контрола врз топка нити ја користи брзината да ги ора овие што им играат прв состав моментално ниту пак технички се покажува умешен,али дај боже да ме разубеди :toe:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Сасуке не кењај, се труди малиот, има желба имаше два три потега, 2 шансе не ја прими топката добро, но разбери дека на него му се треса ногете уште, за неколку натпревари Оду ќе биде топ.
Иначе мило ми е што дочекав да го видим Роналдињо како трча :) Се гледа дека ослабел и тоа убоо, ќе биде негова сезона ова осеќам.
Алесандро Неста ми бил одувек еден од омилените играчи и ќе ми биде, но Алесандро ќе си седиш на клупа годинава, Гркот е животиња, т.е непогрешлива животиња!
Пирло и Сидорф солидни, Антонини класика трча ка луд, једино од Бориело не сум задоволен!
Абиати не ни имаше работа :)

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Inzagi лелеле, брзина нула. .............. Требаше Huntelar.

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Глеам никој до сеа не пиша ама не ли мислите дека Бонера не саботира денес
Иначе бориело стандард он е топло ладно
Добро е и хунти влезе само сеа едно голче и може после атракции пак

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Глеам никој до сеа не пиша ама не ли мислите дека Бонера не саботира денес
Ај и ти не кењај... можеби најдобро решение на десна бековска позиција... Едино Замброта може да изигра подобро од него!

Престанувам да гледам од причина што не очекувам голови од наша страна... Гатузо Фламини Амброзини во исти 11 тоа не е на арно!

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Во нашиот моментален тим да зашто абате може да изигра и бетер.Ама затоа и пишав значи утакмицава ме изненадува со добрата игра

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Да Сократис е добар само имам една забелешка... доста прљаво игра прави и остри стартови мислам дека ќе си има проблем со жолтите картони дечково!

Морав и јас да искењам нешто :)

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
фламини вие доста добар ни создава проблеми

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom