Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Чоста ^

Good looking boy
Член од
23 август 2009
Мислења
1.999
Поени од реакции
48
Стигнуваат потврди од Бразил дека Милан е заинтересиран за играч од средина кој игра во Коринтијанс,целата зделка не би чинела повеќе од 6 милиони.
AC Milan, Brazil confirm interest Jucilei
Eте и видео,дечкото кине со Роналдо(дебелиот).

Ве означив неколкумина во темава,кој сум го заборавил нека прости..и некој нека ме означи мене:)
Абе овај бетер од Гатузо бил за трчање.....„ души имат 100%:):)

Синдикат

Мајгада?!
Член од
22 август 2005
Мислења
3.110
Поени од реакции
180
оценките за цела сезона...

http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=25273&sl=it&tl=en

Thiago Silva 8,5

Nesta 7,5

Borriello 7,5

Pato 7,5

Ronaldinho 7,5

Leonardo 7,5

Antonini 7

Storari 6,5

Dida 6

Abbiati 6

Abate 6

Bonera 6

Favalli 6

Ambrosini 6

Inzaghi 6

Zambrotta 5,5

Jankulovski 5,5

Pirlo 5,5

Gattuso 5,5

Beckham 5,5

Flamini 5,5

Huntelaar 5,5

Oddo 5

Seedorf 5

Mancini 5

Kaladze 4,5

Onyewu: sv
Колку само немат врска оценките. Јанкуловски, Инзаги, Гатузо, Замброта и пази Бонера имат подобра оценка од Пирло и Сидорф. :pos2:

Па шо не ќе најдиш на интернето.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
На состанокот на Берлу и Ќелавиот било решено Алегри да биде новиот тренер, се очекува преставување негово у понеделни

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Алегри мислам дека е правилна одлука за тренер, нека му е со среќа во Милан (иако сеуште не е официјално). Барем ќе си останеме на 4-3-3 формацијата...
Само и мора некој трансфер да направат, овај Јуцилеи добро изгледа според клипчињата, а 6 милиони не се мн пари.

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
Штом го носат Алегри за тренер не верувам дека ќе дојдат некои звучни имиња во тимот

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Добро е што овој Отаменди може да игра на повеќе позиции во одбраната, бар така знам :). А овој Јуцилеи ме потсеќа на Жилберто Силва во негови подобри денови. Да се донесат двајцата ќе биде завршена 50% од работата за ова лето

Инаку добро е ако Милан продолжи со оваа 4-3-3 тактика, се покажа доста добра и соодветна за играчите... башка ако се преферира повеќе години ќе се земаат играчи на кои ќе им лежи таква формација

FikoX

Impossible is nothing
Член од
13 август 2007
Мислења
2.850
Поени од реакции
128
Инзаги само ќе им зафаќа место на клупа на младите играчи кои се желни да се докажат, како што беше случај и сезонава. Многу направил човекот за Милан, ми беше и омилен играч, можеби и заради него почнав да навивам за Милан, но веќе е потрошен играч, се виде тоа сезонава.

А за Отаменди е одлична вест, играчот игра ненормално добро во одбрана, ќе бидат столбови со Силва во иднина, а може и десен бек да игра. Ако го капарисаме пред светсково може и поевтино да го земат, ама после тоа ќе има цена што само Реал и Сити би ја платиле за одбранбен играч.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Ај означете ме и мене, пробав јас сам не фашчаше.. И да прашам шо ко ќе сум означен?
Инзагу уште една година а? Тоа ич не ми се свиѓа. Наместо да се исчистат од старци тие уште му продолжуваат договор и плата ќе му даваат.

Член од
29 април 2010
Мислења
1.123
Поени од реакции
170
Ај означете ме и мене, пробав јас сам не фашчаше.. И да прашам шо ко ќе сум означен?
Инзагу уште една година а? Тоа ич не ми се свиѓа. Наместо да се исчистат од старци тие уште му продолжуваат договор и плата ќе му даваат.
означите ме и мене.

DarthMakedon

Македонец
Член од
20 април 2008
Мислења
1.915
Поени од реакции
167
Значи секогаш сме само на шпекулации никаогаш нема нешто конкретно ни за играчи ни за тренер.
Ова ни се случува секој агодина.
Едино конкретно ни е Инзаги :)
и јас се сложувам дека направи многу за Милан но дека требаше сезонава да одстапи место на некој млад, надежен

и што е финтава со означување?
чим сите сакаат означете ме и мене :)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Инзаги само ќе им зафаќа место на клупа на младите играчи кои се желни да се докажат, како што беше случај и сезонава. Многу направил човекот за Милан, ми беше и омилен играч, можеби и заради него почнав да навивам за Милан, но веќе е потрошен играч, се виде тоа сезонава.

А за Отаменди е одлична вест, играчот игра ненормално добро во одбрана, ќе бидат столбови со Силва во иднина, а може и десен бек да игра. Ако го капарисаме пред светсково може и поевтино да го земат, ама после тоа ќе има цена што само Реал и Сити би ја платиле за одбранбен играч.
Можи со Силва да играат централни двајцата, а Албетраци да игра десен бек.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom