Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Ф

Фил Ајви

Гостин
Juventus, Milan i Inter vode veliku bitku za potpis srpskog reprezentavca Miloša Krasića, izjavio je menadžer Vlado Borozan.

Italijanski giganti prednjače u trci za fudbalerom CSKA Moskve u kojoj se nalaze i španski velikani, ali i Bajern Minhen. Prema poslednjim informacijama, od Liverpula nema ništa, a i sam Krasić je nedavno rekao da bi pre u Italiju ili Španiju.
"Mislim da će on biti hit leta. Svi veliki klubovi ga traže, a Milan, Juve i Inter se stalno raspituju. Postoji veliko interesovanje i u Španiji i Engleskoj, a tu je i Bajern Minhen. Ipak, čvrstog dogovora još nema", rekao je Borozan koji sarađuje sa Krasićevim agentom Dejanom Joskimovićem

Само Станковиќ да не го наговори да иде за циганкиве.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Подобро Алегри, ако не друго барем е поискусен и се ја знае работата подобро од овие двајца.
Плус нема да се изгуби онаа 4-3-3 која ја негуваше Лео,ке си остане истото плус ке се донесат некои нови играчи,и јас сум за Алегри,само нека ги става малце и младите(се разбира кој заслужил)
Од клипот погоре за Отаменди,ми се виде како доста добар и цврст играч.Би биле непробивен ЅИД со Силва но ако планира да се земе,бољи да се земе пред СП зошто после цените ке бидат ненормални....како и секогаш после Сп/Еп

--- надополнето ---

Juventus, Milan i Inter vode veliku bitku za potpis srpskog reprezentavca Miloša Krasića, izjavio je menadžer Vlado Borozan.

Italijanski giganti prednjače u trci za fudbalerom CSKA Moskve u kojoj se nalaze i španski velikani, ali i Bajern Minhen. Prema poslednjim informacijama, od Liverpula nema ništa, a i sam Krasić je nedavno rekao da bi pre u Italiju ili Španiju.
"Mislim da će on biti hit leta. Svi veliki klubovi ga traže, a Milan, Juve i Inter se stalno raspituju. Postoji veliko interesovanje i u Španiji i Engleskoj, a tu je i Bajern Minhen. Ipak, čvrstog dogovora još nema", rekao je Borozan koji sarađuje sa Krasićevim agentom Dejanom Joskimovićem

Само Станковиќ да не го наговори да иде за циганкиве.
Се надевам нема да го наговори,овој ако дојде средината ке ни биде ко препородена плус ке има многу поупотребливи топки за напаѓачите,а и не би коштал повеќе од 15-18 милиони евриќи.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Берлускони изјавил дека нема да го продава тимот и дека е спремен да направи лудост и во тимот да донесе играч како Кристијано Роналдо, 73-годишниот политичар исто така напомена дека ниту една ѕвезда нема да биде продадена летово.
Берлускони има 73 години? Искрено изгледа за помлад. Ке умри стариот кај и да е па после син му или ќе не отера у втора лига или ќе е Берлускони јуниор (ко на времето шо бил Берлускони, а не сега) и ќе растура со трансфери или ќе го шитне клубов. Само три варианти постојат..

Milan4o

Ehehe
Член од
9 јануари 2008
Мислења
164
Поени од реакции
1
Робињо да дојде кај нас ... па тоа е ПРЕМИЈА БЕ! + играчиште невидено е! Цврсто сум ЗА Робињо да дојде у Милан .

Член од
4 март 2009
Мислења
141
Поени од реакции
4
Моментално ситуацијава многу ми е интересна во клубов како прво:
1. И ја не сум никако за донадони, за другиве предходно споменативе интересни опции ми се, сум за.
2. Задоволен сум повеќе тоа што стариве масовно годинава си одат што автоматски се отвораат празни места и
3. Интересни имиња се спомнуваат да стигнат годинава,едноставно осеќам и се надевам на доста интересни трансфери, и го чувствувам позитивниот развој на настаните за разлика од досегашната ситуација..

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
Се бара Позитивецот да опали картете за транфер периодов :)))

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
само што прочитав на milannews.it дека сме на чекор од потпишување со Алегри и дека најверојатно (доколу го изберат него)ќе биде претставен викендов или максимум до 4 јуни.А ова за Роналдињо многу многу не ме загрижува зашто мислам дека иако забегаа Б&Г не се до толку идиоти да го продадат најдобриот играч сезонава.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Шет ..... Уште ова ни фали. :jaj:

Рони: Незнам дали ќе останам во Милан
- „Незнам дали ќе останам во Милан. Можам само да кажам дека овие две години поминати на Сан Сиро беа фантастични“ ..........

( !? ) .........
Омг колку е стара веста..веќе вчера Галијани изјави дека нема да се продаваат никој звезди и Роналдињо дека останува.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Стигнуваат потврди од Бразил дека Милан е заинтересиран за играч од средина кој игра во Коринтијанс,целата зделка не би чинела повеќе од 6 милиони.
AC Milan, Brazil confirm interest Jucilei
Eте и видео,дечкото кине со Роналдо(дебелиот).

Ве означив неколкумина во темава,кој сум го заборавил нека прости..и некој нека ме означи мене:)

Член од
10 октомври 2009
Мислења
2.955
Поени од реакции
1.349
Добро е некој Бразилец да имаме во средина...

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Пато, Роналдињо, Хунтелар со сигурност остануваат во Милан
А таја shit компанија Fininvest вика дека Милан нема да биде продаден на друг газда :tapp:

Ф

Фил Ајви

Гостин
оценките за цела сезона...

http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http://www.milannews.it/?action=read&idnotizia=25273&sl=it&tl=en

Thiago Silva 8,5

Nesta 7,5

Borriello 7,5

Pato 7,5

Ronaldinho 7,5

Leonardo 7,5

Antonini 7

Storari 6,5

Dida 6

Abbiati 6

Abate 6

Bonera 6