Дај прекинете со тоа со Пато више,Пато не си оди и готово,барем не уште 5-6 сезониНешто гледам на нет шо не ме радва. Се планирало заминување на Пато на лето за 55 милиони евра:nerv::nerv::nerv: И ако замини Пато , значи Галијани и Берлускони се за бесење.
И јас мислам дека така ќе биде ама да почекаме до 23-тиhttp://goal.com/en/news/10/italy/2010/04/17/1882419/milan-wont-spend-big-in-the-summer-report
И ја мислам дека вака ќе биде .
Голот на Верди во купот против Палермо!
Кажаа дека има можност да се вратат во последните 3 кола но не е ништо сигурно.Дечки нели во последните кола ќе се вратеа Неста и Пато? Каде се?
еве го и на Зигони по асистенцијата на Верди (запазете го неговиот пробив по левата страна)
Де Вито беше малиот што играше со Новара.Верди е солиден само треба да се ојача физички ако приметувате.Мора од вие двајца да се префрлат во првиот тим и да добиваат шанса заедно со Албетраци мислам дека беше што играше лев бек за купот.
Tој Одуаманди е ѕвер иначе,Албертаци,Верди и Адиах се повикани а играле само малце тренерот одма направил замени ко што прочитав (демек утре ке играле).да, ама денес изгубиле како магариња од Удинезе дома 1-3. Голот почесен го дал некој Одуманди..
Иначе за утре повикани се Albertazzi, Verdi и Adiyiah. Првите двајца денес играа така да нема шанси да игра утре, а Адија нема шанси да игра зошто нема шанси да игра..
Фавали е повреден Бонера се враќа, фламини е исто повреден и ќе игра најверојатно Гатузо, би сакал еден од Јанкуловски и Абате да игра крило чисто да видиме шо ќе се деси..
Не очекувам чудесии, со еден икс со голови сум задоволен.
Се нема среќа со повредиве и тоа е тоа.