- Член од
- 17 декември 2008
- Мислења
- 4.232
- Поени од реакции
- 3.868
Не му зела пари мислела си ги чачка забите со чачкалица xD.Анџелина Џоли му го пушела на Берлу цела ноќ:pusk:
Не му зела пари мислела си ги чачка забите со чачкалица xD.Анџелина Џоли му го пушела на Берлу цела ноќ:pusk:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:Анџелина Џоли му го пушела на Берлу цела ноќ:pusk:
Имаме 'скржави' газди..:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Не знам зошто но сигурен сум дека имаме најмалку 100милиони евра за трансфери само не им се даваат пари на копуците :kesa:
Не е до тоа бе сеа збира за Џена Џејмисон да му го пуши,малце поскапа е она:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Не знам зошто но сигурен сум дека имаме најмалку 100милиони евра за трансфери само не им се даваат пари на копуците :kesa:
Me eжи Монтоливо ко брат на Милито да му е,фаците ко жаби им се :S.Не е до тоа бе сеа збира за Џена Џејмисон да му го пуши,малце поскапа е она
-----------------------------Абиати
--Рафиња------Неста-------------------Силва----Бејл--
----------------------------Фламини
--------------Монтоливо-------------------Пирло--
-----------Пато-----------------------------------------Роналдињо
----------------------------Хунтелар
Прееска со Димче го склопувавме составов и би биле ептен задоволни ако испадне нешто вака или барем да наликува на нешто вакво.
Абе тие цело време демантираат дека ќе си оди Лео,ама дали тоа значи дека ќе му го исполнат ултиматумот од 5 точки(најдобрата е нови млади играчи и сиктер за старите)?????Останува да видиме не верувам Лео да остане ако е ист составот,и ако Берлу продолжи да сере.Росонерите демантираат: Леонардо останува во Милан и следната сезона
- На официјалната страна на Милан излезе демат во кои се отфрлаат пишувањата на медиумите дека Леонардо ќе ги напушти Росонерите и после Сп ќе ја превземе селекцијата на “кариоките“..............
( Е не ќе се заебаваме. :smir: Леонардо никако бркање или пуштање да си оди. Зверотина е човеков, само уште некој фудбалер да му се донесе на располагање во тимот и партал ќе прави ...... )![]()
не е лошо само наместо абиати ми го ставил сторари.од сите голмани ваа година(освен на дида некои невозможни одбрани) најарно ми бранеше и ногу ми е криво шо го дадиа у сампдорија на позајмица.требаше он прв голман да ни бидеНе е до тоа бе сеа збира за Џена Џејмисон да му го пуши,малце поскапа е она
-----------------------------Абиати
--Рафиња------Неста-------------------Силва----Бејл--
----------------------------Фламини
--------------Монтоливо-------------------Пирло--
-----------Пато-----------------------------------------Роналдињо
----------------------------Хунтелар
Прееска со Димче го склопувавме составов и би биле ептен задоволни ако испадне нешто вака или барем да наликува на нешто вакво.
Скржави е мек зборИмаме 'скржави' газди..
Можни формации
Sampdoria (4-4-2): Storari; Zauri, Rossi, Lucchini, Ziegler; Semioli, Palombo, Poli, Guberti; Pazzini, Cassano.
Замени: Guardalben, Accardi, Cacciatore, Tissone, Mannini, Padalino, Scepovic.
Milan (4-2-1-3): Dida; Abate, Thiago Silva, Bonera, Zambrotta; Gattuso, Ambrosini; Seedorf; Huntelaar, Borriello, Ronaldinho.
Замени: Abbiati, Oddo, Albertazzi, Antonini, Jankulovski, Mancini, Inzaghi.