Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Анџелина Џоли му го пушела на Берлу цела ноќ:pusk:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Не знам зошто но сигурен сум дека имаме најмалку 100милиони евра за трансфери само не им се даваат пари на копуците :kesa:

Ф

ФорцаМилан

Гостин
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Не знам зошто но сигурен сум дека имаме најмалку 100милиони евра за трансфери само не им се даваат пари на копуците :kesa:
Не е до тоа бе сеа збира за Џена Џејмисон да му го пуши,малце поскапа е она:)
-----------------------------Абиати
--Рафиња------Неста-------------------Силва----Бејл--
----------------------------Фламини
--------------Монтоливо-------------------Пирло--
-----------Пато-----------------------------------------Роналдињо
----------------------------Хунтелар
Прееска со Димче го склопувавме составов и би биле ептен задоволни ако испадне нешто вака или барем да наликува на нешто вакво.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Прееска со Димче го склопувавме составов и би биле ептен задоволни ако испадне нешто вака или барем да наликува на нешто вакво.
Me eжи Монтоливо ко брат на Милито да му е,фаците ко жаби им се :S.

Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Росонерите демантираат: Леонардо останува во Милан и следната сезона
- На официјалната страна на Милан излезе демат во кои се отфрлаат пишувањата на медиумите дека Леонардо ќе ги напушти Росонерите и после Сп ќе ја превземе селекцијата на “кариоките“..............

( Е не ќе се заебаваме. :smir: Леонардо никако бркање или пуштање да си оди. Зверотина е човеков, само уште некој фудбалер да му се донесе на располагање во тимот и партал ќе прави ...... ) :pipi:

P

PewDiePie

Гостин
Росонерите демантираат: Леонардо останува во Милан и следната сезона
- На официјалната страна на Милан излезе демат во кои се отфрлаат пишувањата на медиумите дека Леонардо ќе ги напушти Росонерите и после Сп ќе ја превземе селекцијата на “кариоките“..............

( Е не ќе се заебаваме. :smir: Леонардо никако бркање или пуштање да си оди. Зверотина е човеков, само уште некој фудбалер да му се донесе на располагање во тимот и партал ќе прави ...... ) :pipi:
Абе тие цело време демантираат дека ќе си оди Лео,ама дали тоа значи дека ќе му го исполнат ултиматумот од 5 точки(најдобрата е нови млади играчи и сиктер за старите)?????Останува да видиме не верувам Лео да остане ако е ист составот,и ако Берлу продолжи да сере.

Член од
25 септември 2008
Мислења
342
Поени од реакции
63
не е лошо само наместо абиати ми го ставил сторари.од сите голмани ваа година(освен на дида некои невозможни одбрани) најарно ми бранеше и ногу ми е криво шо го дадиа у сампдорија на позајмица.требаше он прв голман да ни биде

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
------------------Дида---------------------

--Бонера--Албетраци--Т.Силва--Замброта--

-----Гатузо-----Амброзини-----Сидорф----

-----Верди---------------Роналдињо-------

----------------Адијах------------------------

Моја желба за денес. Баш би сакал да видам како би играле во овај состав што е малку веројатно дека Лео ќе стартува со овие 11.

FORZA MILAN ! ! !

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Можни формации

Sampdoria (4-4-2): Storari; Zauri, Rossi, Lucchini, Ziegler; Semioli, Palombo, Poli, Guberti; Pazzini, Cassano.
Замени: Guardalben, Accardi, Cacciatore, Tissone, Mannini, Padalino, Scepovic.

Milan (4-2-1-3): Dida; Abate, Thiago Silva, Bonera, Zambrotta; Gattuso, Ambrosini; Seedorf; Huntelaar, Borriello, Ronaldinho.
Замени: Abbiati, Oddo, Albertazzi, Antonini, Jankulovski, Mancini, Inzaghi.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Можни формации

Sampdoria (4-4-2): Storari; Zauri, Rossi, Lucchini, Ziegler; Semioli, Palombo, Poli, Guberti; Pazzini, Cassano.
Замени: Guardalben, Accardi, Cacciatore, Tissone, Mannini, Padalino, Scepovic.

Milan (4-2-1-3): Dida; Abate, Thiago Silva, Bonera, Zambrotta; Gattuso, Ambrosini; Seedorf; Huntelaar, Borriello, Ronaldinho.
Замени: Abbiati, Oddo, Albertazzi, Antonini, Jankulovski, Mancini, Inzaghi.

Па и не е толку лоша формацијата се надевам на поволен резултат иако е тешко Сампдориа дома нема пораз :toe:

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
0-3 .исто ко на Сан Сиро што беше :tv:
Андиамо! :smir:

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Добри се овие дома а и напалени се за 4 место така да ќе биде многу опасна утакмица :) Добра е формацијава само зашто го нема Пирло?Влечкото ќе фали ако не игра ќе нема кој да им подаде на овие освен Роќица. Него Сторари има право да брани против нас денеска? Добро брани бе да го ебам од нашиве двајца е моментално класа поеќе.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom