Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Ке ги молам чичковците од Милано да не ми прават стресови во последниве денови со стории за Торес, Џеко и Лукаку кога знам дека на крај ке го купиме Карачиоло, Флаки, или некој треторазреден шупак на 34 години.

Фала пријатно :)

Не е добар Гуркуф така? :)

angry-boy.jpg
Еве го бе..
Ѕверка е росонерово ! :icon_lol:

sporet italiasnkite mediumi mozno pak da ima calciopoli a vo noe spomenuvat Inter I Milan pa aj neka vi e so sreca:smir:

Го има ова на некоја друга поасолна страна освен на спортденес?
Иначе вака навивачиве на Милан гледам многу песимистички ама и во право сме, и јас што сум толку голем оптимист почвам да сум песимист во врска со Милан за сезонава ама летово очекувам да се растурат од трансвери иако Б&Г велат дека се немало пари. Ова лето ке им пушти срцето..:baeh:

sporet italiasnkite mediumi mozno pak da ima calciopoli a vo noe spomenuvat Inter I Milan pa aj neka vi e so sreca:smir:

Да да да 100 посто ШЕТАЈ !!!

Ај да видиме сега кој се главните местачи

Си ја видел групата на Facebook?
Сите што сакаат Јувентус повторно да се прошета во 2 лига:icon_lol:

Педро Леон од Хетафе ?? http://www.24fudbal.com.mk/Default....-4200-b501-d8709b119b39&ln=3&typeBack=default

Од безброј шпекулации и заинтересираност од страна на Милан , на крај пак остануваме со пензионерскиот тим , жалосно и трагично , но ај да се надеваме дека овојпат нема да биде така .

Ај да видиме сега кој се главните местачи
Да бе да, Галијани се споменува за мечот Милан - Јуве, кога Милан не добија чист пенал ( oној фаул врз Кафу ) а тој меч одлучуваше за титулата.
Морати се обвинува за тоа дека се жалел за судиски одлуки ( од кога жалењето е криминал ), никаде не е спомнато местење за кое Џируадо ваш пред некој месец беше прогласен за виновен. :smir:

Што све не стасало денес до компјутер еј, на времето луксуз беше ебате, со оние графичките од 4 мега. :)

И дај не ја трујте оваа тема, и остали од фан клубови, освен онаа за Јуве, со вакви работи кои ви се единствена утеха сезонава, имате и тема за Серија А каде може ке ве исперцепира некој.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom