Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 октомври 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
30
Замброта и Фавали КАТАСТРОФА :kesa:

- Прва грешка на Леонардо: Сидорф > Хунтелар.
( Од тој момент ја изгубиме играта во средината ) :salut:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Абиати-фати се што се фаќаше
Замброта-не се ни виде на терен
Фавали-само му смета на силва во одбрана се да му ебам
Т.Силва-Командант во одбраната одлчно ја заврши работата
Одо-исто како замброта нигде го немаше
Пирло-катастрофален како и секогаш само ја кочи играта
Фламини-максимална борбеност штета што не даде гол
Сидорф-лошо издание подобар е кога влегува од клупата нема кондиција за цела
Роналдињо-најдобриот играч на натпреварот
Инзаги-одлично 1 полувреме нема сила за повеќе
Мансини-катастрофален

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318

Не е грешка на Леонардо тоа, Сидорф веќе од 60та минута па натака неможеше еден спринт да истрча, не може цела утакмица да издржи тој.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.061
Поени од реакции
45.830

Не беше грешка тоа што го стави Хунти, грешка беше што го извади Сидорф а требаше Фламини кој по оној старт за кој заслужи и директен црвен беше подвижен црвен на терен, а и Милан немаа некоја корист денес од него, поготово не во ситуација кога противникот се брани со 11 играчи на половина а Милан брка гол.
Факторот среќа денес им недостасуваше, иначе изиграа добар меч и беа далеку подобри од Наполи, поготово во вториот дел, Инзаги и Т.Силва беа ѕверови. :smir:

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
Не е грешка на Леонардо тоа, Сидорф веќе од 60та минута па натака неможеше еден спринт да истрча, не може цела утакмица да издржи тој.

За тоа убаво им се дереше на играчите кај да ја подадат топката и што да направат. :uvo:

izrael

Победник
Член од
12 октомври 2009
Мислења
154
Поени од реакции
2
Говнана од фан клуб Шиттер за време на утакмицата седеа пред телевизор и се молеа Милан да не тепа сега :drk: од радост :tapp: Ви е*ам тоа патетичните створења.:tv:
Грешка си друже, си тажевме оти немаме уше некој меч со милан до крајот на сезоната:tv:

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
ми се чини дека нема да добиете уште една ваква понуда за превземање на врвот...
ова е 3 или 4 пут да не искористите кикс.. . многу ерори за една сезона.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.910
Поени од реакции
23.322
Не беше грешка тоа што го стави Хунти, грешка беше што го извади Сидорф а требаше Фламини кој по оној старт за кој заслужи и директен црвен беше подвижен црвен на терен, а и Милан немаа некоја корист денес од него, поготово не во ситуација кога противникот се брани со 11 играчи на половина а Милан брка гол.
Факторот среќа денес им недостасуваше, иначе изиграа добар меч и беа далеку подобри од Наполи, поготово во вториот дел, Инзаги и Т.Силва беа ѕверови. :smir:

Истиов муабет го праев со брат ми. Викам сега Хунти ќе влезе место Фламини заш е неупотреблив. И кој го видов дека го вади Сидорф дигнав руке од победа.
Изигравме супер задоволен сум од играта, само ете тоа копилето Де Санктис фати све.
Силва станува еден од најдобрите дефанзивци у свет, назад немаше грешка се убацуе напред по потреба. Ах еден Агер до него како би ни дошол :pipi:
Пипо и наредна прва постава !

P

PewDiePie

Гостин
Одо???? Нека ми каже уште еднаш некој дека Одо знаел макар и одбрана да игра ќе го отерам таму кај што не треба.Фавали што да се каже за него,кажано е се.Замброта дрво над дрвата......тоа е тоа со овие играчи шампион не се станува.

Жути*

Kévin Constant за победа !
Член од
20 јули 2009
Мислења
794
Поени од реакции
275
ми се чини дека нема да добиете уште една ваква понуда за превземање на врвот...
Кој беа предходните ?

Ќе видиме како ќе се одвиваат работите натака. Јас сигурен сум дека Интер до крај ќе има 1 или 2 кикса но се разбира ако не ги искористи Милан исто како да не биле.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Имаме уште една шанса.
За 2 кола е РОМА - Шинтер. То е чисти кец и Милан си се искачува на првото место од табелата.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.910
Поени од реакции
23.322

Што зборите бе ваке на памет бе да му ебем мајката.

Наброј ми ги тие киксои, кога Милан бил у ваква ситација сезонава пред ова.

А минусот од 14 бода сам се истопил а ?

Ау шо се нервирам со ова падобранциве ваќе еј

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
во 6-то,16-то и сеа...

сепак и Интер се малоумни како можеа 14 бода да прокоцкаат... ништо, сеа ќе им ја шитнеме на нив ако се сложат да ни го дадат Балотели кога вие во меѓусебната одбивте за Фламини...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom