eMilanist
Ursus domesticus
- Член од
- 27 септември 2007
- Мислења
- 2.401
- Поени од реакции
- 1.828
Нормално дека сме...не губиме 2-6 дома.Ај ќе поминете преку ова. Силни сте вие )))
Нормално дека сме...не губиме 2-6 дома.Ај ќе поминете преку ова. Силни сте вие )))
Koj игра фудбал со европски првак, се случува и да губи. Кој игра берлински ѕид(со Удинезе/Џеноа/итн) губи со помалце.Нормално дека сме...не губиме 2-6 дома.
Губи....мислиш доживува дебакл на домашен терен.Koj игра фудбал со европски првак, се случува и да губи. Кој игра берлински ѕид(со Удинезе/Џеноа/итн) губи со помалце.
Кака никогаш не рекол дека сонува да заигра за Реал,иако е голем клуб,Милан не е ништо помалку,напротив е најуспешниот клуб со најмногу трофеи,јас сум уверен дека сакал да остане во Милан,но што може кога Милан е во финансиска криза а згора на тоа Берлускони и Галиани се главните,секако дека не може да го одбиеш Реал ако веќе знаеш дека мора да си одиш...
Марка денес на насловна има дека Зидан отишол да го убеди Рибери, ако идат по Роналдо, Рибери треба да го остаат, или го чуваат како алтернатива. Ај ќе видиме деновиве.
Незнам шо го тупите по темава... го зедовте Кака и достате сега. Раат да се чита фан клуб милан, ич тулето не ме боли за реал. Мада кога сме тука мислите дека Рибери како алтернатива ке дреми на клупа? Не е тој таков играч :helou:Марка денес на насловна има дека Зидан отишол да го убеди Рибери, ако идат по Роналдо, Рибери треба да го остаат, или го чуваат како алтернатива. Ај ќе видиме деновиве.
Па сеа незнам ја зашто,прашај ги таму Берлу и Галиани,Наместо да го плаќаат кака ке плаќаат 3 поевтини играчи,не е тој ништо крив јасно кажа дека сака да остане во милан,секој ден имаше нешто во стилот:Get rid of him!,The offer was too good! Сигурно тој нема да седи со сила,уште од јануари го бркаат не глеаш ли!?Кака јасно кажа:Мојата професионална врска со Милан завршува тука ,но Емоционалната приврзанотст со милан засекогаш останува во срцето !вие само продолжете да го жалите можда ке се врати !:pos2: отиде друже отидее....гледај во иднината доста со минатото !Па ти го правдаш не јас.
Економска криза утре сабајле....освести се малку...има илјада и еден начин да се направат плати во Милан бе (Рони во сити на пример), продажба на дел од акции. Дај не биди кок детенце...криза утре сабајле.
Тој потпиша...лично тој....толку од неговата љубов кон Милан.
доколку Пирло премине во Челзи... тогаш Милан веќе подготвуваат понуда за Фелипе Мело при што и Одо ќе биде вклучен во трансферот
http://milannews.it/?action=read&idnotizia=8096
Секако дека ќе игра прв состав Тиаго Силва.некој ли знае дали Леонардо е во план да го убаци Тиаго Силва у прв состав?