- Член од
- 27 октомври 2008
- Мислења
- 1.237
- Поени од реакции
- 30
I Dobrodojden siЈас сум нов фан на МИЛАН!!
I Dobrodojden siЈас сум нов фан на МИЛАН!!
Ц ц ц ц...значи секој ебен момент го користиш за пропаганда против Анчелоти:uvo::nesum::jaj::baeh::tv::salut::nesum::back::sekss::kesa:pa sto milsis ti koga zarate vo lazio go ima seta doverba od trenerot i moze da prai se i sesto vo mecot a od druga strana pederot anceloti ili rezerva patoooo ili go menuva se da mu ebam inzaghi vo timot 90 min a pato zamenet
nemoj da me razberas pogresno zasto za mene pato e eden od najdobrite vo svetot po mesi no.......
Јас сум стар фан на Милан.Јас сум нов фан на МИЛАН!!
sto mislis tiii deka ke go falam a ekipa kako milan eve 4 sezoni se bori za vlez vo champion league jas ne mu go usporam kvalitetite i uspesite so milan no mu dojde krajot. . .. .Ц ц ц ц...значи секој ебен момент го користиш за пропаганда против Анчелоти:uvo::nesum::jaj::baeh::tv::salut::nesum::back::sekss::kesa:
Јас сум стар фан на Милан.
Како и да е, добредојде!
Добредојде Миланезу...:smir:Јас сум нов фан на МИЛАН!!
Патката не е во некоја предобра форма а пред да збориш за Инзаги сети се колку пати не вадел од пораз со головите со главаvreme e stvarno konecno karlo da go sutnat nemozam da go gledam veke go ostava inzagi so 36 godini da trca 90minuti a go vadi patkata so 19 godini duplo pomlad neznam koja e logikata a i so toa favali go tupi veke neka si odi zaedno i toj so nego u paket:baeh:
Колку пати не вадеЛ е да си ми жива и здрава.Додека сите ние ги гледаме успесите што ги правеле овие играчи пред едно 5 години ништо не правиме.Патката не е во некоја предобра форма а пред да збориш за Инзаги сети се колку пати не вадел од пораз со головите со глава
Ај ја да прашам нешто.Прочитав во весникот за последната утакмица на Малдини и пишува дека бил исфиркан.Која беше причината ако може подетално???
Фала
Прочитав негде дека за Фиорентина да го помине Милан потребна и е победа со 2+ гола разлика.