Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
pa sto milsis ti koga zarate vo lazio go ima seta doverba od trenerot i moze da prai se i sesto vo mecot a od druga strana pederot anceloti ili rezerva patoooo ili go menuva se da mu ebam inzaghi vo timot 90 min a pato zamenet
nemoj da me razberas pogresno zasto za mene pato e eden od najdobrite vo svetot po mesi no.......
Ц ц ц ц...значи секој ебен момент го користиш за пропаганда против Анчелоти:uvo::nesum::jaj::toe::vozbud::baeh::tapp::drk::tv::salut::nesum::back::duel::duel::sekss::kesa:
Јас сум нов фан на МИЛАН!!
Јас сум стар фан на Милан.

Како и да е, добредојде!

Член од
18 јануари 2009
Мислења
291
Поени од реакции
11
Ц ц ц ц...значи секој ебен момент го користиш за пропаганда против Анчелоти:uvo::nesum::jaj::toe::vozbud::baeh::tapp::drk::tv::salut::nesum::back::duel::duel::sekss::kesa:

Јас сум стар фан на Милан.

Како и да е, добредојде!
sto mislis tiii deka ke go falam a ekipa kako milan eve 4 sezoni se bori za vlez vo champion league jas ne mu go usporam kvalitetite i uspesite so milan no mu dojde krajot. . .. .

Член од
5 февруари 2009
Мислења
38
Поени од реакции
2
vreme e stvarno konecno karlo da go sutnat nemozam da go gledam veke go ostava inzagi so 36 godini da trca 90minuti a go vadi patkata so 19 godini duplo pomlad neznam koja e logikata a i so toa favali go tupi veke neka si odi zaedno i toj so nego u paket:baeh:

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
vreme e stvarno konecno karlo da go sutnat nemozam da go gledam veke go ostava inzagi so 36 godini da trca 90minuti a go vadi patkata so 19 godini duplo pomlad neznam koja e logikata a i so toa favali go tupi veke neka si odi zaedno i toj so nego u paket:baeh:
Патката не е во некоја предобра форма а пред да збориш за Инзаги сети се колку пати не вадел од пораз со головите со глава:)

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Патката не е во некоја предобра форма а пред да збориш за Инзаги сети се колку пати не вадел од пораз со головите со глава:)
Колку пати не вадеЛ е да си ми жива и здрава.Додека сите ние ги гледаме успесите што ги правеле овие играчи пред едно 5 години ништо не правиме.

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Ај ја да прашам нешто.Прочитав во весникот за последната утакмица на Малдини и пишува дека бил исфиркан.Која беше причината ако може подетално???
Фала

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285
Прочитав негде дека за Фиорентина да го помине Милан потребна и е победа со 2+ гола разлика.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Ај ја да прашам нешто.Прочитав во весникот за последната утакмица на Малдини и пишува дека бил исфиркан.Која беше причината ако може подетално???
Фала

Немаше причина,не беше исфиркан.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Прочитав негде дека за Фиорентина да го помине Милан потребна и е победа со 2+ гола разлика.

да де... оти ние дома ги победивме 1-0 , они ќе мораат со над 2 разлика оти меѓусебниот дуел се гледа, т.е. сфати го ова ко натпревар од ЛШ во нок аут системот

Член од
7 мај 2009
Мислења
710
Поени од реакции
55
Галиани и Берлускони постојано најавуваа дека сеуште ништо не е одлучено и тие планираат да одржат преговори со Анчелоти кога ќе им биде обезбедено место кое директно води во Лигата на Шампионите.
Само да не остане во милан оти ако остане:kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa::kesa:
Титула ке видиме у 2015 година

Ај чао ја одам на фифа менагер да освојувам титули со милан

milanez4e

Milan Per Sempre
Член од
8 март 2009
Мислења
393
Поени од реакции
22
дечки оваа сезона да завршиме 2 арни ќе сме,тука да не сме 3 оти ке се мачеме у квалификациите на жешкото,Ако се смени тренерот верувам оти ќе има рамонт на тимот,а тоа го очекуваме сите

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.905
Поени од реакции
23.308
По 684989058405 ќе ти кажем

првите три одат директно

само четвртиот игра квал

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop