Како прво-Анчелоти му покажа на вашиот стар лисец како се игра во ЛШ и незнаевте гзот кај ви е на Сан Сиро,затоа барем вие ѓаволите немате право да го вреѓате.абе нема што имате многу јак стил.ц ц ц ц ц.ај мајнувајте го анчелоти не ви ги бива.а и незнам зашо го форсире толку амбросини кога фламини е подобар?:nenene:
А и заборави да кажеш дека Амброзини е легенда на Милан, цела кариера е во Милан и ќе ја заврши кариерата во Милан!Како прво-Анчелоти му покажа на вашиот стар лисец како се игра во ЛШ и незнаевте гзот кај ви е на Сан Сиро,затоа барем вие ѓаволите немате право да го вреѓате.
Како второ-Што само се буниш гледаш Амброзини игра солидно плус е многу појак во воздушни дуели од Фламини.А Милан во таква игра се многу осетливи,затоа има Амброзини предност.
Грешиш, памтам дека датумот си беше 26.02.2009.Јас дури и не знаев дека Милан вчера ќе игра со Вердер, мислев дека тоа ќе биде следниот четврток, арно ама еден другар ми кажа дека у среда играме.:kesa:Eпа највена беше на Наша ТВ ама филм си даваат они моментално, тоа ти е Јанко-работа, ебате крмакот скапан преварантски
сменил датум тоа грдосијата дебела, убави си беше напишано 18 за денес, сеа се праи мутав
Ееееее од кога јас трубам за овие двајца ајде агер мислам дека ќе потпише за Милан и знам дека најдобро ќе се снајде вие го окарактеризиравте како играч кој многу се повредува што не е точно дечкото одкога дојде во Ливерпул имаше само една повреда итоа беше некоја ситна скршеница што заради некојси лош зафат на специјалистите он го јадеше и мораше да отсуствува подолго а во тоа време дојде Шкртел и така ,НЕ заслужува да седи на клупа ама поради стажот на карагер во ливерпул тој игра повеќе од него НЕОПРАВДАНО . А замислете да би играле Шкртел и Агер заедно (дивјаци не 14 натпревари без гол како Манчестер -цела сезона ) али остајте оној Бенитез да се надеваме дека е глуп и ќе ни го остави)Грешиш, памтам дека датумот си беше 26.02.2009.Јас дури и не знаев дека Милан вчера ќе игра со Вердер, мислев дека тоа ќе биде следниот четврток, арно ама еден другар ми кажа дека у среда играме.:kesa:
И не пљукајте по Јанко, човекот е голем Миланез и ако го гледавте вчера ќе видевте колку е изнервиран за ремито на Милан, а исто така најголема желба му била да го коментира Милан!
Според Италијанскиот агент,Виченцо Морабито, Милан е најсериозен кандидат за трансферот на Даниел Агер.
Линк
Милан нема да го земе Ето`о.
Линк
:pusk::pusk:
Милан и Интер во борба за Карим Бензема.
Линк
Бензема јавно кажа дека сака да игра во еден од клубовите:Реал, Барса, Милан и Интер!
Само што тој вреди повеќе од 40 милиона, а не ми се верува дека Милан има големи амбиции па да дава големи пари за засилувања.
Едит:ако приметивте, Бастен во неговата изјава вика дека:Милан е премногу стар, во неговото време(кога тој играл) Милан секогаш бил главен фаворит за титулата и дека овие години Интер е командант во првенството и тоа е многу разочарувачки.