Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.905
Поени од реакции
23.308
има некој линк некој со хајлајтс, глеам се спомињаа пречке, ја немоев да глеам, дома моиве гледаја јебени срвајвор.

Дида каков беше, како што видов за време на рекламите на сурвивор со втор тим игравмо а?

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
абе нема што имате многу јак стил.ц ц ц ц ц.ај мајнувајте го анчелоти не ви ги бива.а и незнам зашо го форсире толку амбросини кога фламини е подобар?:nenene:
Како прво-Анчелоти му покажа на вашиот стар лисец како се игра во ЛШ и незнаевте гзот кај ви е на Сан Сиро,затоа барем вие ѓаволите немате право да го вреѓате.
Како второ-Што само се буниш гледаш Амброзини игра солидно плус е многу појак во воздушни дуели од Фламини.А Милан во таква игра се многу осетливи,затоа има Амброзини предност.

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Како прво-Анчелоти му покажа на вашиот стар лисец како се игра во ЛШ и незнаевте гзот кај ви е на Сан Сиро,затоа барем вие ѓаволите немате право да го вреѓате.
Како второ-Што само се буниш гледаш Амброзини игра солидно плус е многу појак во воздушни дуели од Фламини.А Милан во таква игра се многу осетливи,затоа има Амброзини предност.
А и заборави да кажеш дека Амброзини е легенда на Милан, цела кариера е во Милан и ќе ја заврши кариерата во Милан!
Исто така видовте како играше на утакмицата со Интер, крајно пожртвувано, како ли само ја спаси таа топката на Станкович, не му беше досуден пенал, не видов дека загуби дуел и го имаше насекаде на теренот.

Не ме сфаќајте погрешно, Фламини е ѕвер и многу го ценам!

Според легендата, Милан е премногу стар.
Линк

Член од
3 септември 2008
Мислења
160
Поени од реакции
2
ц ц ц ц ц време е сето ова да престане!!! Време е Анчелоти да „одмори“ не можеме да продолжиме со онаква игра :nenene:... Како можеш да чуваш резултат од прво полувреме....:uvo: тешко дека можеш да издржиш со таква игра до крај... Дадовме гол и после чичо карло свирна од на клупа да чуваат резултат... многу јак резултат 0:1 :uvo:.... и на крај падна концентрација во одбрана и падна и гол :toe:... е сеа да се пазиме на Сиро... :toe: и сите да знаете дека многу го почитувам карлито за се што има направено за МИЛАН, но време му е за „одмор“:toe:...

FORZZA MILAN!!!

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Пак ли не победивме? Оф ова веќе не е Милан. Милан е клуб кој победува и освојува титули. Сезонава како што игра ме потсетува на просечна италијанска екипа а не како најуспешниот европски клуб. Мора промени под итно.

П.С. Следен натпревар со Вердер очекувам 0:0 и ние ке поминеме.

Член од
2 февруари 2009
Мислења
15
Поени од реакции
1
Poradi razni obvrski ne sum vo moznost cesto da pisuvam no zatoa redovno citam sto se slucuva na forumov. Sto se odnesuva na sinokesniot natprevar, ne se nervirajte. 1-1 na gosti so Werder e dobar rezultat koj moze da garantira pominuvanje vo slednata faza. Inaku go gledav na net i dvete ekipi pokazaa dobar fudbal megjutoa prijatno me iznenadi Inzaghi koj cesto vleguvase vo sansa za gol. Spored mene treba pocesto da igra so Pato vo kombinacija.
Sto se odnesuva pak do nedelniot natprevar so Cagliari ocekuvam sigurna pobeda i vrakjane na sampionskite ambicii iako poveketo veke se otkazaa. Jas ne se otkazuvam se dodeka postoi i teoretska sansa za titula. Mnogu pati sme bile svedoci na ogromni presvrti na tabelata pa zosto toa da ne bide slucaj i sega. Pozz Milanezi:smir:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
38
Поени од реакции
2
igrale bez kaka pato i beckham dobro e sto igrale i 1-1 ama inzagi e majstor za golovi FORCA MILAN

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Абе 1-1 е добар резултат на гости со Вердер,ама проблемот е во според мене погрешниот пристап на Анчелоти. Не смее,коа више дадовме гол,и очекувавме да се отвори противникот,да реши да се брани.Поготово не,со одбрана као оваа,сезонава.Па реално можевме да примиме и појше од еден гол.
И главниот проблем...Вердер не е наивен тим,никој не гарантира дека ние нема да примиме гол и на домашен терен.Работата требаше да ја завршиме вчера.

Се работи за мотивација,и победнички дух,победничка серија...А ние немаме победа во последните 4 дуели.

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Eпа највена беше на Наша ТВ ама филм си даваат они моментално, тоа ти е Јанко-работа, ебате крмакот скапан преварантски :tapp:

сменил датум тоа грдосијата дебела, убави си беше напишано 18 за денес, сеа се праи мутав
Грешиш, памтам дека датумот си беше 26.02.2009.Јас дури и не знаев дека Милан вчера ќе игра со Вердер, мислев дека тоа ќе биде следниот четврток, арно ама еден другар ми кажа дека у среда играме.:kesa:
И не пљукајте по Јанко, човекот е голем Миланез и ако го гледавте вчера ќе видевте колку е изнервиран за ремито на Милан, а исто така најголема желба му била да го коментира Милан!:zver:
Според Италијанскиот агент,Виченцо Морабито, Милан е најсериозен кандидат за трансферот на Даниел Агер.
Линк

Милан нема да го земе Ето`о.
Линк
:pusk::pusk:

Милан и Интер во борба за Карим Бензема.
Линк

Бензема јавно кажа дека сака да игра во еден од клубовите:Реал, Барса, Милан и Интер!
Само што тој вреди повеќе од 40 милиона, а не ми се верува дека Милан има големи амбиции па да дава големи пари за засилувања.:tapp::tapp:

Едит:ако приметивте, Бастен во неговата изјава вика дека:Милан е премногу стар, во неговото време(кога тој играл) Милан секогаш бил главен фаворит за титулата и дека овие години Интер е командант во првенството и тоа е многу разочарувачки.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.905
Поени од реакции
23.308
Агер јас мислам дека ќе го земеме на лето, да му биде партнер на Силва,

Ето ќе остане у Барса, ако се одкажат од најдобриот напаѓач у свет нека се обесат комплет цел борд на директори

А Бензема у тандем со Патињо, ах како тоа добро звучи, али и 40 мил да дадат Фестер и Стипсолони тешко вероватно :tapp:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.664
Поени од реакции
48.751
Кажав јас за Агер имаме пол-позиција пошто одбраната треба да се луфтира и има поголеми шанси да игра во нешто од ново што ќе се прави него да улета во Интер кај што веќе имаат установени играчи на негова позиција и догодина. Јуве се додадени во комбинацијава за шминка не ни верувам дека го бркаат серзиозно.

Али ипак Агер не е таа класа што ни треба, тешко дека би можеле он и Силва/Бонера да бидат Малдини и Неста, затоа треба една капитална инвестиција како Сантакроче и мирна глава за наредни 15(во наши услови и 20) години :):)

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.273
Поени од реакции
8.407
Грешиш, памтам дека датумот си беше 26.02.2009.Јас дури и не знаев дека Милан вчера ќе игра со Вердер, мислев дека тоа ќе биде следниот четврток, арно ама еден другар ми кажа дека у среда играме.:kesa:
И не пљукајте по Јанко, човекот е голем Миланез и ако го гледавте вчера ќе видевте колку е изнервиран за ремито на Милан, а исто така најголема желба му била да го коментира Милан!:zver:
Според Италијанскиот агент,Виченцо Морабито, Милан е најсериозен кандидат за трансферот на Даниел Агер.
Линк

Милан нема да го земе Ето`о.
Линк
:pusk::pusk:

Милан и Интер во борба за Карим Бензема.
Линк

Бензема јавно кажа дека сака да игра во еден од клубовите:Реал, Барса, Милан и Интер!
Само што тој вреди повеќе од 40 милиона, а не ми се верува дека Милан има големи амбиции па да дава големи пари за засилувања.:tapp::tapp:

Едит:ако приметивте, Бастен во неговата изјава вика дека:Милан е премногу стар, во неговото време(кога тој играл) Милан секогаш бил главен фаворит за титулата и дека овие години Интер е командант во првенството и тоа е многу разочарувачки.
Ееееее од кога јас трубам за овие двајца ајде агер мислам дека ќе потпише за Милан и знам дека најдобро ќе се снајде вие го окарактеризиравте како играч кој многу се повредува што не е точно дечкото одкога дојде во Ливерпул имаше само една повреда итоа беше некоја ситна скршеница што заради некојси лош зафат на специјалистите он го јадеше и мораше да отсуствува подолго а во тоа време дојде Шкртел и така ,НЕ заслужува да седи на клупа ама поради стажот на карагер во ливерпул тој игра повеќе од него НЕОПРАВДАНО . А замислете да би играле Шкртел и Агер заедно (дивјаци не 14 натпревари без гол како Манчестер -цела сезона :vozbud:) али остајте оној Бенитез да се надеваме дека е глуп и ќе ни го остави)

Е сега Бензема40 милиони абе нека не глумат Милан никогаш не дале толкава сума на пари можеби вреди Бензема толку ама верујте доколку Милан реши да преговара со него и со лион сигурно таа цена ќе падне на околу 25 милиони и самите знаете какви ЦИГАНИ СМЕ ама па таа тактика често и ни успеваше и многу пати сме им лапнале играчи на екипи што се пуни ко брод со пари кои нудат милионишта а ние за некоја скромна сума доаѓаме до нечии услуги. Да се надеваме дека и сега ќе биде така. Имав еден пост се сеќавам и кажав дека доколку Милан се пушти во трка за Бензема 90% сум сигурен дека ќе победиме ние ! Уфф можам да замислам што би се десило со дуото Пато Бензема а и како би му одговарало на бензема во ист тим со Фламини и Гуркуф кој би требало да се врати лелеле ај да не збориме да се надеваме на најдоброто и така !

Феномен НЕ ПОСТУВАЈ ГАДЕН ТИ Е АВАТАРОТ!:pos2:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.522
Поени од реакции
5.515
Немаме победено веќе 3 утакмици, мора на Каљари да им наплатиме за се :)
Мора да им се одмаздиме и за тоа што ни земаа 2 бода на почеток, иако сезонава Каљари е во топ10 тимовите во Италија а и знаеме што им направија на Јуве, така да не треба многу да се опуштиме но верувам во Милан а и дома играме одлично сезонава за разлика од минатата :)

Инаку на дербито со мерда, не приметив дека Пато до толку му го сврте паметот на Сантон, алал нека му е за ова... лудница е Патово :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom