Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

eMilanist

Ursus domesticus
Член од
27 септември 2007
Мислења
2.401
Поени од реакции
1.828
Ajde be prekinete so gluposti vece.
Mene Ronaldijno me nervira so negovite dodavanja....kako da bega od topkata, nema nieden od negovite prodori (a so taa igra se proslavi vo Barsa). Ne e donesen vo Milan samo za izveduvanje slobodni i za dodavanja....dodeka ne vidam prodori od nego nema sansi da se ubedam deka ja vratil starata forma.
Bekam za razlika od Roni trca covece....i toa trca bajagi...a e postar....ima Roni motiv...da vidime kako ce reagira.
p.s. Mi se izbrisala kirilicava...u pm.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.702
Поени од реакции
48.975
Роналдињо ќе ги игра со Реџина и интер 100%, Пирло е казнет, и Каладзе се враќа со Реџина исто.
Очекувам рутински и високо да иде ова, Реџина минатото коло игра нерешено со Рома, од сите сезони вадење оваа година им е најсигувна втора лига испаѓање, за слаби-слаби се и премногу, онака се без поента скроз ама ако не се мотивираат и надминат против Милан нема против кого :):):) затоа треба да се реши што е можно побрзо и поефикасно, за да се извадат клучните играчи за наредна недела со Интер, пошто ако земат да тепаат од немајкаде црно ни се пишува.
Минатото коло со Рома играа на една тиња еден кал абе не знаете што беше тоа, лета глави и нозе се испозаклаа....(иначе Реџина ми е мене омилен клуб од Италија после Милан :):))

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
мора да тепаме со реџина.интер да киксне со лече ке биде топ.наредното сигурно ги тепаме интер и сме блиску до 1 место

добра логика

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Еве нешто интересно
Кака зима 9 милиони евра годишно, 750 000 месечно, 1024 на час и 17,36 на минута:vozbud:
Исто толку зима и Ибра
Ке видиме неделава ке се покажат најплатените играчи во светов:pipi:

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.523
Поени од реакции
5.515
Со Реџина очекувам да биде лесно, сакам да ги напунимо да бидат помотивирани после за со Интер, ама знаејќи го Милан како игра со слаби екипи и не би се опуштил многу.
Милан е посилната екипа и ќе напаѓа цело време а Реџина со сигурност ќе игра бункер а и ама контрите на Реџина можат да бидат опасни...
Што побрзо им дадеме гол тоа подобро за нас... и да само да не го направи она баксузното, да се повлече во 70та минута со тим како Реџина доколку имаме предност од 1-0 :)

Еве ги повиканите играчи:
MILANELLO: CALLED UP ROSSONERI. KALADZE IS THERE

2/6/2009

MILANELLO - Here are the 20 called up players of coach Carlo Ancelotti for tomorrow night's match at San Siro against Reggina:
The complete list:
Abbiati, Dida; Antonini, Bonera, Darmian, Jankulovski, Kaladze, Maldini, Senderos, Zambrotta; Ambrosini, Beckham, Cardacio, Flamini; Inzaghi, Kakà, Pato, Seedorf, Shevchenko, Ronaldinho.
Unavailable: Favalli, Mattioni, Nesta, Emerson, Gattuso, Borriello.
Suspended: Pirlo.
Да сум на местото од Анчелоти не би го ставил Малдини да игра, нека се одмори човекот за со Интер, 40 години има а машина е права.

Според CorriereDelloSport ова би бил составот:

Малце чудно што се најавува Фламини а не Амбросини...

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
Околу составов.Како прво Малдини и Бонера ке си ги сменат местата.Фламини можеби ке игра поради поголемата креативност што ја има.Исто така таа ке биде надополнета од Сидорф и Бекам.Али Фламини у секој случај е поблиску во играта одколку Амбро од Пирло:)
Роналдињо незнам баш дали ке игра.И мислам дека можеби Каладзе ке игра прва постава.

Alo 192

имам симпатија
Член од
7 октомври 2008
Мислења
353
Поени од реакции
11
ја ипак сум поише за инзаги у напад против реџина него пато.Знаеме сите дека Реџина ке се брани и дека ке се игра пред нивни гол.Затоа ни треба играч гол играч

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
мислиш дека пато не е гол играч..пато е во неверојатна форма секоја утакмица постигнува гол и отвара простор со својот дриблинг и брзина..ја мислам дека во одбрана треба да бидат Бонера и Каладзе или Сендерос,а Фламини таман е нека игра..

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
добро е ако игра дињо веќе подолго време не играл прва постава

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.276
Поени од реакции
8.419
Одбрана треба да се задржи формата од минатата утакмица со централни Сендерос и Бонера мислам дека ќе биде добро единствено нешто што ме чуди и неверувам од таа тактика горе е фламини (според мене е најтоп играч за таа позиција затоа што го нема пирло ама да ја остави љубовта своја Анчелоти?????? Амброзини да го остави на клупа? НЕЕЕЕЕ неверувам у тоа

P

PewDiePie

Гостин
ја ипак сум поише за инзаги у напад против реџина него пато.Знаеме сите дека Реџина ке се брани и дека ке се игра пред нивни гол.Затоа ни треба играч гол играч
Их инзаги место пато? пато се мрдна на секоја утакмица дава гол башка што си игра ку..т со противничките играчи само да не почне да претерува.....инзаги чека да го чукне топката и да се одбие во гол:toe:

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
многу лошо би било доколку Инзаги биде поставен на местото на Пато, рачунајќи ја моменталната форма на двата играчи, евентуално доколку анчелоти реши да го менува Пато не би сметало доколку тоа е Шева... иако не е во форма сепак може добро да изигра

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Iskreno, Pato vo momentov e eden od najdobrite igraci vo svetot i sekoj bi go posakal vo svojot tim. Milan se srekni sto go imaat. Jas licno sum iznenaden kako uspea za vreme od godina-dve da se pretvori vo takva dzvezda i iako ne igra vo moj tim mi e eden od omilenite igraci.

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Јас мислам дека составот што е погоре е добар,само може да се направи измена во одбраната,да влезе Каладзе ако е спремен.Ама мислам дека ќе почне со Малдини,па ништо чудно и да го извади после да го стави Каладзе.
Роналдињо ќе игра сигурно,поготово сеа кога Берлускони пушти абер дека не е задоволен од третманот на Роналдињо од страна на Анчелоти.И очекувам Дињо вечерва да се труди,да трча,да не се откажува после секоја изгубена топка...
За средниот ред ,не знам..И мене ми е чудно што се најавува Фламини пред Амбро,ама Фламини на пријателската изигра одлично,можда затоа вечерва ќе игра во прв состав,а можда и го чува Амброзини...:) (помалку веројатно)
Сигурно од прва минута ќе тргнеме да даеме гол,е сеа ќе видиме тоа како ќе ни успева.Најдобро би било да ја решиме утакмицата во прво полувреме.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom