Ф
ФорцаМилан
Гостин
Росонерка за се си у право него гледај шо те кошта
П.С ете пиша и го расипа времето ццц:pos2:
П.С ете пиша и го расипа времето ццц:pos2:
Некако не ми се верува дека ќе го земиме Красиќ, оти на таа позиција ќе го имаме Бекам!Рафиња со највише проценти...
Rafinha (Schalke 04) 60%
Juan (Flamengo) 45%
Krasic* (CSKA Mosca) 40%
Hernanes* (Sao Paulo) 25%
Adriano (Flamengo) 25%
Toni (Bayern) 20%
Pavlyuchenko* (Tottenham) 5%
Bale (Tottenham) 5%
Нека дојде Рафиња и Красич и мислим дека би било доволно, иако покрај овие 2ца би можеле да дојдат уште 2ца... Тотенхем ги нуди Бејл и Павличенко за Хунтелар, мене не ми се дава некако Хунтелар би сакал да го гледам и другата сезона во дресот на Милан, моментално никој не функционира во Милан освен Сторари и Неста така да би било подобро да се почека малце да не се избрзува.
Еве уште еден играч што сонува за Милан - Едерсон (23), играч од средниот ред, игра за Лион... после Ница и Лион би сакал да игра во Милан, ја не сум го гледал многу како игра така да не го ни коментирам оставам тоа на нашите (=
Инаку шпекулациите за Адриано не допираат... секој ден се нешто ново.
Преофанзивна формација за Милан.------------Сторари----------------
--рафиња-----неста----------т.силва------бејл
--бекам------хернанеш-------амброзини
--пато------Хунтелар-----Роналдињо
Овој состав сакам да го видам зимава...
Бтв: Зш нема процени за Бекам имаше и за него шпекулациии дека ке се врати во Милан...:pusk:
Красиќ природна позиција му е лево крило, но по потреба игра полушпиц и десно може да игра, така да Бекам уопште не е проблем.Некако не ми се верува дека ќе го земиме Красиќ, оти на таа позиција ќе го имаме Бекам!
Супер замена би било тоа-Хунтелар за Бејл и Павличенко! Само Бејл вреде над 10 милиони, околу 12, а додади ги и 7-8те од Павличенко, ете ти позитивен трансфер.
Едерсон е добар играч, минатата сезона го гледав повеќе пати, доста ги вадеше Лион, ама оваа сезона е резерва, а и игра како крило ако не се лажам.
Преофанзивна формација за Милан.Али одбранава и голманот вредат, мада песимист сум за траснферите на Бејл и Ернанес.
Кога веќе се радуваме на повредите на Реал, да ви кажам дека и Мецелдер му се повредил.
А зошто имам добро претчуство за утакмицата со Реал? Дека ќе ги тепаме и дека тоа позитивно ќе влијае на нас и дека ќе нанижиме неколку победи. :smir:
Аиииии, не ми се верува, од кого го читам ова, аууууКога веќе се радуваме на повредите на Реал, да ви кажам дека и Мецелдер му се повредил.
А зошто имам добро претчуство за утакмицата со Реал? Дека ќе ги тепаме и дека тоа позитивно ќе влијае на нас и дека ќе нанижиме неколку победи. :smir:
Juan Maldonado Jaimez JuniorБТВ кој е овој Хуан шо се спомна погоре од фламенго и шо позиција игра ??
Јадеш говна!?!?! 15 МИЛИОНИ ние за играч да дадеме уоуу ова додека не прочитам на официјалната не верувам,мада дај боже да е вистина :helou:Екстра играч,ако точно првата добра идеа на Милан после неколку години.http://sportdenes.com/fudbal/transfеri/milosh-А-krasikj-doadja-vo-milano.html![]()
Се ти кажувам и тоа не од шпекулации од транфери е ова.И плус и уште навредуваш,добро.Да не мислиш дека јас го мразам Милан,јас го сожалувам.:pos2:Јадеш говна!?!?! 15 МИЛИОНИ ние за играч да дадеме уоуу ова додека не прочитам на официјалната не верувам,мада дај боже да е вистина :helou:
истото го имаше пред неколку недели,и јас можам да напишам...според италијанските медиуми,трансферот е договорен.. ово оно...,се додека не дојде глас од Галиани или Агентот на Красиќ сето ова се глупости !Јадеш говна!?!?! 15 МИЛИОНИ ние за играч да дадеме уоуу ова додека не прочитам на официјалната не верувам,мада дај боже да е вистина :helou:
дечкото не те навреди ако можеш да прочиташ поубаво!ти благодариме за оваа прекрасна информација :back::helou:Се ти кажувам и тоа не од шпекулации од транфери е ова.И плус и уште навредуваш,добро.Да не мислиш дека јас го мразам Милан,јас го сожалувам.:pos2:
Хммм, на goal.com прочитав дека игра десно крило, за ЦСКА го имам гледано, мислам дека и таму играше како десно крило, за Србија играше десно крило. Освен ако не се лажам. Како и да е, закон играч е!Красиќ природна позиција му е лево крило, но по потреба игра полушпиц и десно може да игра, така да Бекам уопште не е проблем.
Јас иоако сум песимист за Хунтелар, сега за сега ипак има малце надеж у мене, а за Павличенко да не го видим.
Едерсон е плејмејкер но игра и крило, лани играше многу добро но сезонава Пјанич е у невероватна форма и овој неможе место да фати, Мурињо беше ептен загреан за него летово а Мурињо ретко греши со играчи.
И ја имам добро претчуство за утакмицете со Реал.
БТВ кој е овој Хуан шо се спомна погоре од фламенго и шо позиција игра ??
И Тиаго Силва за Порто и ЦСКА не изиграл натпревар, па ѕверка е.Juan Maldonado Jaimez Junior
27 години
лев бек
шпански пасош
исполнува услови за еу играч
ама како игра кој знае оти од 2001 до 2004 бил во Арсенал и не изиграл ни еден натпревар
23.09.2009. е вестаЈадеш говна!?!?! 15 МИЛИОНИ ние за играч да дадеме уоуу ова додека не прочитам на официјалната не верувам,мада дај боже да е вистина :helou:
За жал не игра вака во Лион, а во Милан не знам колку би играл...кое играчиште...само овој ни треба !!!
![]()
vakov igrac neka najde galiani i togas pak sme ekipa moj omilen igrac no veruvam i na site milanezii: