Рафиња со највише проценти...
Rafinha (Schalke 04) 60%
Juan (Flamengo) 45%
Krasic* (CSKA Mosca) 40%
Hernanes* (Sao Paulo) 25%
Adriano (Flamengo) 25%
Toni (Bayern) 20%
Pavlyuchenko* (Tottenham) 5%
Bale (Tottenham) 5%
Нека дојде Рафиња и Красич и мислим дека би било доволно, иако покрај овие 2ца би можеле да дојдат уште 2ца... Тотенхем ги нуди Бејл и Павличенко за Хунтелар, мене не ми се дава некако Хунтелар би сакал да го гледам и другата сезона во дресот на Милан, моментално никој не функционира во Милан освен Сторари и Неста така да би било подобро да се почека малце да не се избрзува.
Еве уште еден играч што сонува за Милан - Едерсон (23), играч од средниот ред, игра за Лион... после Ница и Лион би сакал да игра во Милан, ја не сум го гледал многу како игра така да не го ни коментирам оставам тоа на нашите (=
Инаку шпекулациите за Адриано не допираат... секој ден се нешто ново.
Доста е голем процентот за Красиќ...Јас го имам гледано на две утакмици за Србија и една за ЦСКА и би сакал да го донесат во Милан.Одличен играч според мене!
Рафиња го рачунам како играч на Милан,многу е веројатно дека во јануари ќе потпише за нас.
Додека не му се донесе подобар среден ред и играчи со кои ќе може да функционира,Хунтелар треба да биде во тимот.
Моментално никој од нападот не функционира,ни тие што се подолго во Милан,а камоли Хунтелар кој само што дојде начека никаков среден ред...
Адриано мислам дека ќе биде наш играч...Можда не зимава,ама на лето мислам дека не ни бега...
Едерсон го немам многу глеано,ама мислам дека Интер беа доста заинтересирани за него изминатово лето.
Сега е нормално да не поврзуваат со многу играчи,затоа што се очекува Милан да тргне интензивно да купува.Не треба сите информации да ги сфаќаме озбилно.Обично коа Галијани ќе дае изјава дека сме заинтересирани за некого,тоа е скоро завршена работа...