Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Zemzela_

Solo Milan
Член од
5 септември 2009
Мислења
55
Поени од реакции
10
Какви навијачи сте вие, лелелеле, катастрофа, оној бил крив овој бил крив, па Ливорно у живот не сме ги тепале на нивни терен, ама порано тоа не било проблем, сеа одма се е проблем, лани со 3 порази стартавме, сеа со 4 бода, плус мораше да се одмараат играчи, играаа кавлификации у среда, у вторник ќе играме Лига Шампиони, затоа мораше да се направат некои рокади.

Ебави навивачите, па вие живеете да пљукате по тимов, вас успеси не ве радуваат, и да тепаме, вие пак ќе серете како оној или овој бил тапа. Вие сте срамота (се однесува за поединци си знаат кои се). Идите и навивајте за друг клуб, еве Ман. сити победува се, сите играат перфектно ќе немате замерки и ќе бидете среќни, никад вие задоволни нема да бидете.:tapp::tapp:
Брату јас неанам дали си го гледал натпреварот, зашто мене не ме боли толку што заврши нерешено, се работи за пристапот, за играта, а игра немаше се таму до 60 мин. Можеби со Ливорно и порано сме губеле бодови, само загрижува тоа што се случуваше на терен и очигледно е дека многу работи не штимаат. Рони, бековите и да не набројувам понатаму.

И дај престанете стварно е глупо да се караме кој е помал,а кој е поголем навивач:smir:

Ајде одиме понатаму, со надеж дека ќе тргне на подобро.
 
Член од
18 јануари 2009
Мислења
291
Поени од реакции
11
a be sto se zamarete so toa deka nekoj go saka milan nekoj ne ot navivacite pa ako na nekogo mu boli losata igra na milan losiot transfer market losite igraci sto gi imame togas toa ko prai od lubov kon klubot sosto mu boli ova sto se slucuva so milan a da bideme realni mnogu odime nadolu ako ne se sluvi nesto vo januari tesko nass
Borozan: "Kacar e Krasic pronti per il Milan" da vidime sto ke se sluci no i samo krasic da dojde super ke bide :d
 

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.479
Поени од реакции
58.739
Инаку за да знаете што е работава:

marli_x.jpg

Таќе...

Поздрав Marley! :smir:
 

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.466
Поени од реакции
5.438
Катастрофа еј, едни ебени Ливорно што сезонава ќе се борат за опстанок да не можемо да ги победимо, лошо ни се пишува ако продолжимо вака.
Ја оној Роналдињо ако мисли да продолжи вака би го остаел на клупа до крај на сезона, зема највише пари у Милан и ич да не се залага за тимот.
Нека проба Лео нека го стави да игра на неговата позиција од Барселона а не позади напаѓачите инаку вака се гледа дека не прикажува ништо.

Прочитав некој збореше нешто против Лео, не е он крив ништо... што сакате да направи? Берлускони и Галијани се најголеми кривци што со ваков тим го испратија да ги направи Милан шaмпиони.
Лажеа за Сисоко и неговите заби колку да му намалат цена, и гадно се заебаа, сеа курот со Јанкуловски, од сезона до сезона се полошо игра, исто и Замброта и Одо.
Нека размисли Лео за бековите, туе е Фламини кој може да игра и како лев и десен бек, туе е и Абате, може и него да го проба како десен бек.

Грешка му беше вчера на Лео што Пирло го остави на клупа кој претходно изигра најдобро за Италија, ама го разбирам... Пирло нема 20 години па да игра 3 по ред, играше за Италија, сеа мораше да одмара малца за со Марсеј да биде подготвен.

И да ви ебем Качарот, Кака да дојде не го спасува Милан не па Качар, башка среден ред мислим игра а таму не ни треба моментално играч, нас ни требаат бекови.

И да... сменив мислење за Адебајор после вчерашниот продор по страната :)
 

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Лео Дефинитвно не е Крив,Едноставно дадоа ослабен тим на неискусен тренер...па неможе чуда да напраи тој,Пеп дојде во Барса ама имаше одличен тим и затоа успеа,Со ваков тим само некој добар тренер би можел да се справи и да го извади максимумот...,И доста со старите кавги,кој бил поголем навивач?...сите навиваме за Милан тоа е јасно,само што некои се појавуваат само кога Милан ке кискне,бидете за Милан секогаш! ае позз :smir:
 

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.466
Поени од реакции
5.438
Еве некои посериозни шанси од вчера:



Сторари БРАВО
 

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Повикани за дуелот против Марсеј...
Dida, Storari, Roma, Antonini, Jankulovski, Kaladze, Nesta, Onyewu, Oddo, Thiago Silva, Zambrotta, Abate, Ambrosini, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf, Huntelaar, Inzaghi, Pato e Ronaldinho.
 
Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Сакаш да кажеш дека 99 % од фан клубов се ситат на лошите игри на Милан :tapp: :kesa:Дечко јас незнам кој фудбал си го гледал ти и кој резултати ги пратиш на Милан,може некои од 2003-2004 а ? Ти викаш дека све се анти-фанови на Милан ако пишат дека сме биле дрва и како ти уште си стоиш на ставот дека сме зверови и дека ке продолжиш да го лупеташ истиот став и ако завршиме последни..и како тоа те прави поголем фан од мене Димче Итар Пејо Синдикат и да не ги набројувам сите други??? Читај се што пишуваш не туку се удирај у груди за џабе
Ти прочитај ми го уште еднаш мислењето па ќе сфатиш можда дека постов ти нема врска со мојот.
Не реков дека се анти фанови тие што ќе речат дека сме биле дрва и дека ни требаат нови играчи.И сам напишав дека и јас го мислам тоа...

Не реков дека сум поголем фан од било кого тука,друго ми беше зборот...Реков е дека е рано да се носат било какви заклучоци за сезонава и реков дека верувам дека ќе бидеме се поконкуренти во иднина.Реков дека Милан вчера,не беше вистинскиот Милан.Дека може да биде доста подобар...
Значи прочитај уште еднаш...

Ти упорно се правиш слепец бе?
Да упорно се правам слепец...
Те прешав човечки во постот некои прашања,можеш ако сакаш да ми одговориш,исто така човечки...
Мојот став го знаеш,јас го знам твојот и нема потреба да се караме понатаму.Јас ти кажав што мислам...
 
Член од
7 август 2009
Мислења
286
Поени од реакции
10
:vozbud::vozbud::vozbud:
Почнав да се радувам на нерешени резултати зошто заборавив како е да се радуваш на победа -.-


Ај барем да сме последно место
подобро меѓу првите или последните отколку на средина


Само дел од коментарите на реалчани како тоа највредното што го имавме партали прави кај нив

Иначе Кака си ги извади парите тотално дури и за Роналдо.
Која ѕверотина е Кака.
БРАВО ЗА КАКА МАШИНА
Кака ѕвер, ако има моментално подобар играч од него на планетава земја, го ставам на труп, и го сечам.


Како бе со ваков тим ке играме во лига на шампиони:tapp:

Ајде едвај чекам да ни натрупаат голови Реал заедно со нашион непреболен играч:pipi:
Фичо ти си? :kesa:
Јас од ко памтам во Серија А никоја екипа нема загарантирани 3 бода во гостување. Не можам да ви ги сфатам коментарите, како прво 90% ја немате ни гледано утакмицата. Со јутуб и лајвскор експерти не можи сите да бидите, како можи да се буните ко не знајте ни како играја играчите.

Јес да до 50 минута негде беа малце подизгубени, ама по велгвањето на Пирло се консолидира играта и имаше и концепт и притисок и шанси, одбрана на центар имаше Милан цело второ полувреме. То шо не се даде гол не можи да се обвини на тренерот, особено ако има игра и концепт.

И шо туку се тресите ко лисја од Марсеј, француска лига горе долу е на ниво на Серија Б
.
Само шо Лион има доста појак тим од нашиот...

Немам коментар.... ТАПА !!!
Со оваа игра во групиве во ЛШ, .......... :kesa:

Качар: "Привилегија е да се игра во Милан" Кој е овој ?
Добар играч е овој Гојко Качар, добро би било да го земиме, ако не се лажам и Манчестер беше многу загреан за него. :smir:
 
Член од
6 мај 2008
Мислења
1.830
Поени од реакции
490
Мислам дека Качар нема да ви треба неговата позиција е дмф а на таа позиција ги имате фламини и гатузо :helou:
 
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.868
Поени од реакции
23.201
Мислам дека Качар нема да ви треба неговата позиција е дмф а на таа позиција ги имате фламини и гатузо :helou:

Kaчар е малце поофанзивен од нив, знае да отиде напред и гол да даде, таков играч немамо у моментов :smir:
 
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
луѓе стварно не знам што се случува со вас :nesum: се радувате на играчи кој се тоатални анонимци како некој си Качар , Диџенаро , Зигони...алоооооо вакви нас не ни требаат нас ни е потребен брз играч кој што ќе може сам да си направи шанса за гол како на пример што е Ето (кој гледал интер денес знаеа ) :smir: :salut:

п.с а за утакмицава со ливорно бевне катасрофа однесување на терен како да играат маалски фудбал
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom