Фан Клуб: Милан

Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.098
Поени од реакции
46.005
Broo па може и двајацата ВанДерВар и Бајл :smir:

- Ова највеке ме нервира. Интер се приклучува во трката за Франк Рибери Ние уште спијеме. Интер не прегази со трансвериве. Келавиот нема нет дома :nesvest:
Нема италијанска екипа што ке може да си го дозволи тој трансфер освен ако Баерн не се согласат да прими кеш плус Мансини и Кварезма иако чусто сумјам, на крај '' ѓубрето '' од Реал ке заврши во двата клуба од Милано . . . ваљда :) .

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
медиумите пренесуваат дека Берлускони премногу сериозно ја сфатил политиката (купување на играчи под 23 год)... Милан се во трка со Манчестер да го доведат во своите редови младиот напаѓач Linus Sjoberg кој има само 15 години :icon_lol:

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
медиумите пренесуваат дека Берлускони премногу сериозно ја сфатил политиката (купување на играчи под 23 год)... Милан се во трка со Манчестер да го доведат во своите редови младиот напаѓач Linus Sjoberg кој има само 15 години :icon_lol:

ова е смешки бреј ете Бејл нека понудат некој денар 20 години е :)

P

PewDiePie

Гостин
Broo па може и двајацата ВанДерВар и Бајл :smir:

- Ова највеке ме нервира. Интер се приклучува во трката за Франк Рибери Ние уште спијеме. Интер не прегази со трансвериве. Келавиот нема нет дома :nesvest:
:pos2:........инаку шинтерине можат само да сонуваат за Рибери паметен е човекот ако оди само во Реал би одел.За Каладзе нека го шитнат и онака нема да заигра сега со Неста Тиаго и американчено Бејл само и одбраната ке ни биде ТОП

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
среќен и од мене роденден за ПИПО но несреќен од друга страна за старосната просечност во Милан:toe: но секако тој своите млади години ги оставил во милан:pos2:
Kои млади години во милан бе го купија од јуве на 29 год во 2001.

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.541
Поени од реакции
5.528
Самите фанови на Милан бараа млади играчи кои сакаат да се докажат а не играчи над 30 години, и ете Берлускони се реши да си смени трансфер политиката, место да ги донесе Тони, Канаваро,Трезеге и други некојси играчи 30+ ги донесе Хунтелар, Ди Џенаро, Абате, Зигони... и сеа пак на некој фанови не им се свиѓа. хмм

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
тоа е сосема добра и правилна политика на водење трансфери, ама до пред 2-3 месеца слушавме некои глупи можни трансфери со играчи над 30 години и смешно ми делува сега кога ги слушам шпекулацииве :)

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.541
Поени од реакции
5.528
тоа е сосема добра и правилна политика на водење трансфери, ама до пред 2-3 месеца слушавме некои глупи можни трансфери со играчи над 30 години и смешно ми делува сега кога ги слушам шпекулацииве :)
Сепак водимо со пресекот во годините во Сериа А 29,1 а позади нас се старата дама 28,8:)

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Сепак водимо со пресекот во годините во Сериа А 29,1 а позади нас се старата дама 28,8:)
од каде оваа информација? баш ме интересира просекот на години по тимови... Фавали ни расипува просек :)

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.857
Поени од реакции
50.258
Самите фанови на Милан бараа млади играчи кои сакаат да се докажат а не играчи над 30 години, и ете Берлускони се реши да си смени трансфер политиката, место да ги донесе Тони, Канаваро,Трезеге и други некојси играчи 30+ ги донесе Хунтелар, Ди Џенаро, Абате, Зигони... и сеа пак на некој фанови не им се свиѓа. хмм
Го донесе Хунтелар, овие другиве веќе си ги имаше. И јас сум од незадоволните фанови. Ова е класично мачкање очи, мене не ми треба тим во кој сите +30 или сите се -25.Сакам екипа во која мнозинството се 25-29+еден двајца над 30 и еден двајца помлади.
25-29 се најзрели години за фудбалер земено статистички. Одење од крајност во крајност ни изгледа како промена само на нас.
Во пракса, за нив +30 играчите се ефтини а овие вратениве од позајмица се бесплатни што е уште подобро за нив. Во превод се ова е “лажење сам на себе’’.
Иначе Баерн го бара Каладзе и мислам дека е реално ќе се деси ова.
Логиката по која Каладзе оди а Фавали е уште тука не ми е јасна ама шо ќе праиш... :)

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Логиката по која Каладзе оди а Фавали е уште тука не ми е јасна ама шо ќе праиш... :)
Како не ти е јасна? Па се спремате за правилото на Платини.. Како беше тоа.. 6+5? :back:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.098
Поени од реакции
46.005
Правилото ако почне со реализација, ке започне со 4+7, сезона покасно 5+6 и потоа тек 6+5 .

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.541
Поени од реакции
5.528
од каде оваа информација? баш ме интересира просекот на години по тимови... Фавали ни расипува просек :)
http://www.transfermarkt.de/de/wettbewerb/IT1/serie-a/uebersicht/startseite_sort_as.html
Фавали, Пипо, Калач и Дида... идна сезона ако идат ќе се намали просекот.

Иначе Баерн го бара Каладзе и мислам дека е реално ќе се деси ова.
Само ако донесат некој дефанзивец може да си оди Каладзе инаку никако, ќе се повреди некој после замена ќе немамо.
Не сакам да го гледам ја Фавали у тим, башка сеа е прав муџахедин уште појќе ме нервира коа го гледам... му ебам фацата =))
Неста и Силва со сигурност ќе бидат прв состав, а резерви Огучи и Каладзе...

пс. Да беше здрав Бонера друга песна ќе свиреше =)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Читам во вест денеска,група навивачи на Милан ги пратиле Роналдињо и Дида на спиење дома од некоја дискотека.Овие се заборавиле и навивачите како нивни мајки ги избркале од дискотека и ги однеле дома...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom